KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Petrás Mária kitiltása miatt közleményben tiltakozik a Hazatérés Temploma

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Petrás Mária
Petrás Mária

Mint ismeretes, igaztalan vádaskodások okán lemondta a Zsidó Kulturális Fesztivál Petrás Mária fellépését. Ennek nyomán a Muzsikás Együttes is lemondta a szereplést. Azonban a zsidó gyűlölködésnek további szálai is vannak.

A Hazatérés Temploma közleménye:

A Hazatérés Temploma mély megütközéssel értesült arról, hogy a MAZSIHISZ arra való hivatkozással, hogy Petrás Mária az ifj. Hegedűs Loránt által vezetett gyülekezet ünnepi alkalmain is fellépett, kitiltotta a népdalénekest a Dohány utcai zsinagógából.

Felháborítónak tartjuk, hogy lelkipásztorunkat „kenetteljesen gyűlölködőnek” titulálja az a MAZSIHISZ, amelyik a közelmúltban az izraeli hadsereg gázai népirtását – gyermekek, asszonyok, idősek lemészárlását – igazolták felszentelt hajlékuk falai között.

Felszólítunk minden békességre igyekvő, jóakaratú embert, hogy ne vállaljon közösséget mindaddig a Dohány utcai zsinagóga gyülekezetével, ameddig hivatalban vannak a nyílt istentelenséget és embertelenséget képviselő vezetőik.

A Hazatérés Temploma gondnoksága

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Brüsszelnek üzent, Orbán Viktort méltatta az Osztrák Szabadságpárt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Petrás Mária kitiltása miatt közleményben tiltakozik a Hazatérés Temploma

  1. Úri gesztus volt amit a Muzsikás Együttes tett! Megtette azt amit minden jó érzésű „embernek kellene.Semmiféle közösséget nem vállalni velük! „mert bűnösök közt cinkos aki néma! Amit elkövetnek-elkövettek ártatlan emberek és Isten ellen, azt földi ítélettel megváltani nem lehet! Ez a „népség tartja magát a „világ elitjének és a sok „idióta meg beáll mögéjük. A kultúrájuk kimerül a holokauszt(?) a hazugság,a pénz, a pénz és a még több pénz szerzésében,IMÁDATÁBAN ! Nincs min bánkódni a Művészeknek! Arra érdemteleneknek felesleges játszani,mert időpocsékolás, az igazi „művészet” számukra a fentiekben kimerül.

  2. Az ejnye-bejnye tiltakozáson túl mostmár nagyobb dörgéssel kellene tiltakozni a zsidók hazug gyűlölködése ellen. Petrás Mária végtelenül szelíd nagysága, a magyar kutúrának egyik nagyasszonya okán már ideje lenne kicsit határozottabban visszavágni. Már csak azért is merem ezt „kérni”, mert semmi nem tud annál jobban esni, semmi nem tud felemelőbb és nagyobb dolgokra sarkalló lenni, mint mikor magyar férfiak kiállnak magyar nők mellett és Vica Versa, a magyar nők a fériai mellett. Már amúgy is nagyon csendes lett, zavaróan csendes lett a radikális oldal. Azért remélem, nem tűnt el teljesen, nem halt ki végérvényesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük