KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Peszkov egyetértett Trumppal: az Egyesült Államok gyorsan véget vethet az ukrajnai konfliktusnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Peszkov egyetértett Trumppal abban, hogy az Egyesült Államok gyorsan véget vethet az ukrajnai konfliktusnak

Dmitrij Peszkov kommentálta Donald Trump volt amerikai elnök kijelentéseit, aki szerint egy napon belül véget vethet az ukrajnai konfliktusnak.

 Donald Trump volt amerikai elnök úgy véli, államfőként egy nap alatt véget vethet az ukrajnai válságnak. Korábban a volt amerikai vezető azt javasolta, hogy ezt a konfliktust egy alkuval kell lezárni, nem pedig több millió dolláros segélyt küldeni Kijevnek. Szerinte a tankok Ukrajnának történő átszállítása egy nukleáris háború kitörését veszélyezteti, ezért szükséges az ellenségeskedés mielőbbi befejezése.

„Elméletileg Trump nincs messze az igazságtól”

– mondta Peszkov.

A Kreml szóvivője szerint, ha Washington véget akarna vetni a konfliktusnak, azt nagyon gyorsan megtehetné, „kihasználva azt a képességét, hogy utasításokat tud adni a kijevi rezsimnek”.

„Elegendő lenne egy washingtoni utasítás , és mindezt be lehetne fejezni”

– hangsúlyozta, hozzátéve, hogy ez természetesen nem fog egy-két napot igénybe venni.

Peskov sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Fehér Ház jelenlegi vezetője nem akarja ezt megtenni, hanem inkább azt az utat választja, hogy Ukrajnát fegyverekkel látja el.

Trump szavait kommentálva, miszerint az Ukrajnának történő tankszállítás közelebb visz egy nukleáris konfliktust, a Kreml szóvivője azt mondta, egyet lehet érteni azzal, hogy a feszültség a Washington által hozott döntések és az európai fővárosok nyomására hozott döntések miatt eszkalálódik.

Aggodalmának adott hangot amiatt is, hogy a fegyverszállításról szóló megbeszélések már a légi közlekedésre is kihatnak – számol be az Oroszok Az Igazság Oldalán Telegram csatornája.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Nyomozók lepték el a DK-s önkormányzatot, korrupcióra utaló iratokat keresnek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük