KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszok helyett egymást ütötték élő adásban az ukránok (Videó!) 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megszokhattuk, hogy a kijevi parlamentben a hevesebb politikai viták rendezésének legjobb módjaként az ököljogra tekintenek a képviselők, de a háború szélén álló országban ezúttal egy tévéműsorban mentek egymásnak az ukránok éppen azért, mert nem tudtak dűlőre jutni az aktuális helyzet értékelésében.

Elszabadultak az indulatok a Szabad szó című élő adásában, amikor egy oroszbarát politikust kérdeztek éppen. A műsorban amúgy jeles személyiségek, a volt ukrán elnök Petro Porosenko, és Arneszij Jatszenyuk volt ukrán miniszterelnök is részt vettek. A vita épp ott tartott, hogy vajon gyilkos és bűnöző-e Vlagyimir Putyin orosz elnök?

Jatszenyuk ezt a kérdést szegezte épp az oroszbarát politikusnak, Nesztor Sufricsnak, aki kitérő választ adott – azt mondta, ezt az ukrán hatóságok dolga eldönteni – amikor az egyik újságírónál, Jurij Butuzovnál elpattant a húr, és pofon vágta Sufricsot. A politikus persze felpattant, és visszaütött, komoly bunyó kerekedett a dologból, az újságíró végül földre vitte ellenfelét és fojtófogással lenn is tartotta, a személyzet és a stúdióvendégek szeme láttára.

Az összeakaszkodott ellenfeleket többször is próbálták szétválasztani, míg végül sikerült a békét helyreállítani a stúdióban. Az indulatokat magyarázza, hogy a helyzet egyre feszültebb Ukrajna és Oroszország között, az ukránok és a nyugati szövetségesek szerint Putyin nem tett le inváziós terveiről, és a katonai akció hamarosan megindul. Boris Johnson brit kormányfő például a BBC mai adásában azt jelentette ki: a második világháború óta a legnagyobb katonai összecsapás robbanhat ki Európában.

Forrás: blikk.hu / Vadhajtások

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (III. befejező rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük