KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz külügy: Az USA nem áll messze attól, hogy közvetlen konfliktusba keveredjen Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes szerint az Egyesült Államok közel áll ahhoz, hogy közvetlenül belekeveredjen a konfliktusba, mivel Washington egyre nagyobb mértékben vesz részt Ukrajna katonai támogatásában. Azt tanácsolta a „dühödt oroszellenes erőknek”, hogy ne legyenek illúzióik, ha a Fehér Ház átlépi ezt a határvonalat, már semmi sem lesz a régi – írja a RIA Novosztyi.

<…> Aggodalommal vagyunk kénytelenek megjegyezni, hogy Washington egyre mélyebbre süllyed <…>, beleértve a kijevi rezsim fegyverekkel való és anyagi anyagi támogatását is, amely folyamatosan növekszik. Nagyon vékony mezsgye választja el az Egyesült Államokat a közvetlen konfliktustól, és ne legyenek illúzióik az őrjöngő oroszellenes erőknek, mert ha átlépik azt, akkor minden megváltozikmondta Rjabkov

Figyelmeztetett a provokatív amerikai lépések lehetséges következményeire, és hozzáfűzte, hogy „ez a semmibe vezető út”.

Rjabkov korábban felhívta már a figyelmet arra, mi az, ami az atomhatalmak összecsapásához vezethet. Rjabkov szerint a NATO politikájának „pusztító” iránya potenciálisan akár idáig is vezethet.

 

Kiemelt kép: Keystone Press Agency/Global Look Press 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A Russia Today így számol be a Brüsszelben történt botrányról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük