KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor útjukban van, el kell távolítani – Koholt vádak, koncepciós perek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Náci-Ukrajna mindenáron a már amúgy is a mindenhonnan kiközösített Oroszországot akarja megtetetni terrorista államnak. Nyugati liberálfasiszta gazdái ebben is készségesen segítik.

Mint ahogy az általuk kiprovokált ukrajnai háború is tanúsítja: A LIBERÁLFASIZMUS DÖNTŐNEK SZÁNT ROHAMOT INDÍTOTT MINDAZOK ELLEN, AKIK VILÁGHÓDÍTÓ NYOMULÁSUKAT PRÓBÁLJÁK FELTARTÓZTATNI. Ezért van az, hogy a liberálfasiszta blokk – élén az Egyesült Államokkal – számolatlanul önti a dollár tízmilliárdokat a sátánfajzatok, az Antikrisztus földi helytartójának, a kijevi rezsimnek a fenntartására. E HÁBORÚ NEM KEVESEBBRŐL SZÓL, MINT AZ EMBERISÉG, AZ EMBERI CIVILIZÁCIÓ MEGMENTÉSÉRŐL azoktól, akik az elpusztítására törnek.

(…)

Azok élén, akik a megmenekülésükért küzdenek, Oroszország vívja harcát. Ahhoz, hogy megsemmisíthessék, meg kell tenni az oroszokat A VILÁGOT FENYEGETŐ TERRORISTA ÁLLAMNAK.

Ehhez meg kell rendszabályozni azokat, AKIKET ÚGY ÍTÉLNEK MEG, MINT A TERRORISTA ÁLLAM POTENCIÁLIS SZÖVETSÉGESEIT. Ezek egyike hazánk – náci-Ukrajna No. 2 ellensége. Annak renitens, törekvéseik útjában álló miniszterelnöke, Orbán Viktor. AKIT EL KELL TÁVOLÍTANI A HATALOMBÓL. És hiába próbálja ennek elejét venni a miniszterelnök, hiába próbálja a hintapolitika eszközeivel elodázni a végzetet, A LIBERÁLFASISZTA NYUGAT MÁR ELTÖRTE A FEJE FÖLÖTT A PÁLCÁT. El kell őt tehát távolítani a hatalomból.

Ez történhet belülről – egy „pesti Majdan” lángra lobbantásával.

Történhet gazdasági kivéreztetéssel. A rezsicsökkentés módszeres kikezdésével. (Ne legyenek illúzióink: A HELYREÁLLÍTÁSI ALAPOT MÁR AKKOR SEM FOGJUK MEGKAPNI, HA ORBÁN ENGED a szándékosan támasztott, EGYRE ÚJABB KÖVETELÉSEKNEK. És kapitulál e kérdésben. Végül is már elhangzott: amíg Orbán Magyarország miniszterelnöke, hazánk egy eurocentet sem kap a neki jog szerint járó helyreállítási alapokból). Aligha véletlen az is, hogy a rezsicsökkentéssel összefüggésben Orbánt, BELÜLRŐL, MÁR KÉTSZER DÖFTÉK HÁTBA. A MOL, az általa mesterségesen előidézett üzemanyag mizériával. És Matolcsy elhíresült nyilatkozatával. Amivel NYILVÁNOSAN KÉTSÉGBE VONTA AZT, amit mindeddig támogatni látszott: AZ ORBÁN-KORMÁNY GAZDASÁGPOLITIKÁJÁNAK HELYESSÉGÉT.

Ez is érdekelheti:  Nemzetközi reakciók az Izraelt ért iráni támadásra

Személy szerint gyanítom: MINDKETTŐT AZ OROSZORSZÁGGAL SZEMBENI SZANKCIÓKKAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN ZSAROLHATTAK MEG. Azzal, hogy személyüket érintő szankciós listára kerülhetnek. Hernádi Zsolt oroszországi üzleti érdekeltségei ismertek. Matolcsy… nem is tudom: talán hogy „a terrorizmust finanszírozta”

De Orbán megbuktatásának egyik oka és módja lehet: „BIZONYSÁGOT” NYERNI ARRÓL, HOGY ORBÁN „PUTYIN EMBERE”. „Orosz tégla” az euroatlanti védfalban. Aki – akinek TITKOSSZOLGÁLATA – EGYÜTTMŰKÖDIK AZ OROSZOKKAL a nyugati demokráciák ellen. E célból pedig fúrja Ukrajna integrálódását az euroatlanti struktúrákba (mindenek előtt a NATO-ba). Ez okból pedig SZÍTJA KÁRPÁTALJÁN A MAGYAR SZEPARATIZMUST.

E célból pedig szerveznek egy (több) provokációt. EGY KOHOLT VÁDAKRA ALAPOZOTT KONCEPCIÓS PERT, amely hivatott lenne „bizonyítékokat” szerezni ez ügyben, LEJÁRATNI MAGYARORSZÁGOT, MINT A „PUTYINI ZSARNOKSÁG” CSATLÓSÁT.

Erre van precedens. Egy további részben szólni fogok erről.

Csikós Sándor

Kiemelt képen Orbán Viktor és Olaf Scholz / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük