KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán választási sikere Putyin támogatói hálózatát erősíti a CNN szerint

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

David A. Andelman szerint a magyar kormányfő Putyin rendíthetetlen (!) szövetségese.

A CNN oldalán megjelent véleménycikk szerint, amit David A. Andelman jegyez, idén több országban is hajszálon múlt a „liberális demokrácia megmaradása” a választásokon. Számos helyen a választók a jobboldal felé fordultak, vagy egyszerűen bebetonozták a már hatalmon lévő „diktátorok uralmát”, írja Andelman.

Hozzátette: Orbán Viktor, Magyarország „lázító miniszterelnöke” egymást követő negyedik győzelmét aratta a választásokon tavasszal. A cikkíró szerint

a magyar kormányfő „Vlagyimir Putyin rendíthetetlen szövetségese, sikerével az orosz elnök megerősítette támogatóiból álló hálózatát, mely több kontinensre is kiterjed.”

A cikk írója elfelejtette megemlíteni, minden bizonnyal feledékenységből, hogy Magyarország az energiahordozókat leszámítva az összes szankciót megszavazta és történelmi léptékű támogatást nyújt Ukrajnának.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük