KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olvasónktól érkezett: Én nem vagyok Charlie. . .

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
DevilEz a tragikus esemény alapos átgondolását igényli a történteknek s mélységes aggodalomra ad okot. Talán immár az EU ostoba vezetői is felfogják végre, hogy nagyon sok mindenben kéne gyökeresen megváltozni, hogy ideje lenne abbahagyni a politikailag korrekt beszédnek nevezett álságos és hazug kommunikációt, s helyette ‘ az Igazság-beszédre” kéne törekedni. Szembenézni a tényekkel, és a valósággal.

Azt hiszem ha a bajok gyökereit keressük, akkor a Tisztelet teljes hiányát kell elsőnek meglátnunk, s megértenünk, hogy az úgynevezett liberális demokrácia nem más, mint liberálfasizmus, mely önmagán kívül senkire nincs tekintettel.

Ez a legaljasabb és legmocskosabb fasiszta ideológiák egyike.

(Tisztelt liberálisok lehet kezdeni üvöltözni, de ne feledjék; „Ahol Sajtószabadság van, ott Sajtószabadság van” és most pont ennek a szent tehénnek a nevében fejtem ki az önök elvei alapján eltilthatatlan szabad véleményemet!!)

Fasiszta, mert magasabb rendűnek képzeli magát, egyedüli üdvözítőnek, s minden és mindenki más, aki és amely nem ezt az ideológiát vallja  csak alsóbbrendű, kártékony csökevény és elpusztítandó.

Aljas és mocskos, mert gátlástalan, a gyűlölet forrása, és semmi sem szent, ha a céljai eléréséről van szó, hazug  módon, demokratikus formulákkal álcázva magát mindenen keresztül gázol, amely útjában áll.

Döbbenetes volt hallani  Martin Schulz beszédét a merénylet után, mely  gyilkosságot teljes szívemből elítélem, s melyet kihangsúlyozok semminemű ok nem igazolhat, nos ebben beszédben  a sajtószabadság mindenek felettiségét hangoztatta,szent  sérthetetlenségét. . .

Micsoda szörnyű politikai vakságra, vagy a fentebb leírtakkal összhangban lévő ideológiai hovatartozásra utal ez, s jól mutatja mi is voltaképpen az Európai Unió.

A Tisztelet, ami a világ harmóniájának és létének fontos eleme, fel sem merül az EU parlamentjének elnökében, különben arra is hangsúlyt fektetett volna, hogy nincs sajtószabadság és vélemény szabadság mások tisztelete és mértékadó önkorlátozás nélkül.

A 180 perc reggeli adásában e liberálfasiszta eszme hazai képviselőinek egyike, Fodor Gábor, kérdésre válaszolva kijelentette, hogy lehet zsidózni, s tagadni a holokausztot, lehet gyalázni, gúnyolni Jézust és Jehovát, Mohamedet és Buddhát, s nem kell tekintettel lenni senkire, mert a sajtószabadság és a vélemény szabadsága mindenek felett való.

Kijelentette, ha valakinek nem tetszik, akkor vitatkozzon  a véleményüket hangoztatókkal, de a liberalizmus mindenek felett áll.

Felháborítónak tartom és hiszem, hogy sok egészséges lelkű, vallásos és vallástalan ember tartja ezt annak, mert az egymás iránti tisztelet a béke és a harmonikus, élhető világ záloga.

Mikor Voltaire azt mondta, hogy, nem túl pontosan idézve; „nem értek önnel egyet semmiben, de életem adnám azért, hogy kifejthesse véleményét” –  akkor ő az evidens emberi tisztesség normális és egészséges alapjain állva nyilatkozott így.

Voltaire azt is mondta; „cultiver votre jardin” – a kertet művelni kell.

Köszönő viszonyban sincs ezzel a szabadelvűséggel az, amit ma liberalizmusnak neveznek. s persze nem is az. . .

Eszembe jut kóbor-zenész koromból egy zsidó ember mondása, akivel sokat beszélgettem a műsor szünetekben,  azt találta mondani egyszer, hogy az, ha valaki áldozat még nem jelenti azt is, hogy jó ember.

Nem igazán értettem ezt akkor, de ma ez a tragédia egy kicsit megvilágította a dolgot.

Azt hiszem azonban, hogy ezek a szerkesztők és újságírók áldozatok voltak abból a szempontból is, hogy megmérgezte őket a gyűlölet, s ennek talán tudatában(?) sem lévén, szolgálták ezt a világpusztító ideológiát, amely manapság szellemi koncentrációs táborba zárja az emberiséget, s teszi ezt a hazug és álságos média hathatós segítségével.

A gyűlölet csak gyűlöletet szít, s a Mohamed karikatúrák forrásai is ez volt , színtiszta gyűlölet.

Ez a szörnyű tragédia fel kellene rázza a józanul gondolkodó embereket, hogy hová is vezet a mindent, minden hagyományt, minden vallási meggyőződést, kulturális értéket, és nemzetei  elkötelezettséget, és, és, és, egyszóval minden pozitív értéket és kötődést elpusztítani akaró, és lekicsinylő, meggyalázó ideológia, ami ma fertőzi a világot

Azon is érdemes elgondolkozni, miért is árad e liberális setétség a világra.

Bogár Lászlót idézve – ‘önmaga létét is tagadó’ globális hatalomnak az az érdeke, hogy lebontsa mindazt, amit a Tisztelet ideológiája megtartana és ápolna  („kertet művelni kell”  mondja Voltaire),  mert ha nincs kötődés, nincs nemzet, nincs vallás és kultúra, nemi identitás, ha csak önmagát nem ismerő, homályos tudatú, gyökértelen tömegek léteznek, ha mindent szabad és nincs erkölcs és semmilyen gátlás, csak pusztán az ösztönök szintje. . .

Nos, akkor nincs semmiféle kontroll, mely megakadályozhatná a mindenáron való profitszerzést, a természet mindent eddigieket felülmúló kizsákmányolását.

Gondoljunk a palagázra, vagy a tengerfenéken lévő ásványi anyagok hihetetlenül brutális kitermelésére.

Feltételezem, hogy a liberálisok között is vannak megvezetett, öntudatlan, ugyanakkor jó szándékú emberek, de ugye a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. . .

Urthvas Bethad

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “Olvasónktól érkezett: Én nem vagyok Charlie. . .

 1. Sok liberálisnak üzenném, hogy csak a sajátunkkal a csalánosba, ne a máséval. Tudom, hogy túlmutat a képességeiken de, csak be kellene látni, hogy ártatlan embereket is megölnek. Olyanokat mint a három rendőr aki feltehetőleg nem volt, és nem is akart Charlie lenni.
  Én a Charlie-kat nem sajnálom, mert ők választották ezt a halált, ez is liberális szabadságjog, na de a három rendőrnek mi a bűne. Ezért nem értem a politikusokat mit vonulgattak ott, vagy nagyon is értem. Ezért ők a politikusok, mert ha a tisztességből kellene megélniük már egy se élne. Na most valami okosat, Ti egyszemélyes Liberálisok.

 2. Tényleg nincsenek tekintettel senkire és semmire. Ez az ocsmány magatartás azonban a liberálfasisztáknak „köszönhetően” már napi gyakorlattá vált az átlagemberek többségénél is.

 3. A probléma ott van, hogy ezek az ultraliberálisok soha nem találkoznak a közvetlen hatásokkal. Talán ez az eset a pici kivétel. A legnagyobb cigányvédők sem a cigánytelepek közelében laknak, hanem a rózsadombon és mercivel osztják az észt.
  Emlékszem, volt egy eset amikor a betörőt seggbe lőtte egy államtitkár helyettes vagy mi. Fel sem merült, hogy nem jogos védelem volt, pedig nem a szeme közé kapta a lövést.
  A karikaturisták sokat ráncigálták az oroszlán bajszát. Minden épeszű ember tudja, hogy ezt nem szabad.

 4. Kedves „Urthvas Bethad”!
  Köszönjük, hogy megosztottad a véleményedet.
  Milyen kár, hogy nincs liberális demokrácia, mert akkor a nevedet is vállalhatnád, nem kéne félned…

 5. „Talán immár az EU ostoba vezetői is felfogják végre,” Na itt van az eb elhantolva. Lassan idegbajos leszek, ha olyan gondolatot látok/hallok, hogy a nagyvezetőpolitikusok ostobák. Miből teccik ezt leszűrni? Megmondjam? Abból, hogy elég sokan úgy viszonyulnak az élethez, hogy a normális dolog A pontból eljutni B pontba. Ha ez a ‘normális’, akkor 1 millió %-ra biztos, hogy a vezető garnitúra is A-ból B-be akar jutni. Mivel a lépéseik nem B irányába mutatnak, a legtöbb öntelt lélek arra gondol, hogy „ezek ott fönt tiszta hülyék”. Szabadjon felhívni a figyelmet arra az apró tényre, hogy a politikai garnitúrának kiművelt emberfők tucatjai állnak rendelkezésükre, hogy eltervezzék az aktuális következő lépést úgy, hogy a „nép” habozás nélkül lenyelje. Jobb tehát, ha megjegyezzük, hogy a hülyék nem odafönt vannak! A hülyék azt hiszik! (igaz, a hülyék ezt a gondolatot nem is értik)
  Példa az előkészítésekre :
  A jónép habozás nélkül megette, hogy ezér meg azér csődölt be a MALÉV. A felszámolást követő 3. napon a debreceni repülőtérrel aláírásra került a Wizzair szerződése, kiváltandó a MALÉV járatait. Nyilván én vagyok az oktondi, de szerintem egy repülőtér használati szerződésben olyan sok megtárgyalni és kiszámolni való van, hogy legkevesebb fél év kell a kidolgozásához. Tehát legalább fél évvel előbb tudták a fideszemeszpések, hogy mikor fog becsődölni a MALÉV. Valószínűbb, hogy folytak az előkészületek és amikor elkészültek, be lehetett dönteni a MALÉV-ot.
  Megyei matricák (ez frissebb) December legvégén jön egy javaslat, hipp-hopp elfogadják és január legelején már készen is vannak a matricák, kint vannak az eladóhelyeken és várják a vevőket. Véleményem szerint az előkészületek legalább 3 hónapja folytak.
  A hit kényelmes dolog. Feleslegessé teszi a gondolkodást.

  1. Ja, lemaradt az okfejtés, mert az unokám rángatta a kezemet kicsit. Szóval a nagyvezető politikusok A-ból nem B-be, hanem C-be akarnak eljutni. Mások a céljaik. Ha ezt elfogadjuk, minden lépésük logikussá válik. Van egy bibi, ahhoz, hogy ezt fölismerjük, gondolkodni kell. Az meg fárasztó.

   1. Igazat mondott az előttem szóló.
    H.B.
    „Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, egész politikai alkata megváltozott.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük