KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

No comment: Geszti Péter csak a bevételei kapcsán fogta be a száját

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
geszti-peterKedvező fordulat állt be Geszti Péter életében. A művész-marketinges szakember nemrég interjúban ostorozta a politikai elitet és arról panaszkodott, hogy a mai Magyarországon jobb, ha befogja a száját az ember. Most viszont kiderült, valójában a “mindenható” államból meg lehet élni.

A magyarnarancs.hu szerint ritkán látható nagy ívet futott be a hazai közvéleményben az az interjú, amelyet Geszti Péter adott májusban a HVG-nek. A dalszerző-médiaguru akkor azt mondta: “Olyan hangulat uralkodik az országban, hogy jobb, ha befogod a szádat. Különben előbb-utóbb nem lesz állásod, egyszer csak rád ugrik valamilyen hivatal. Visszatért az a korszak, amikor mindenhatóság lett minden hatóság. Közöny van, restség és félelem.”

Korábbi nyilatkozatára utalva kijelentette, hogy az ifjú Geszti Péternek ma is azt üzenné, hogy menjen el az országból, hozzátéve: bár családi viszonyrendszere jelenleg nem teszi reálissá ezt, a távozásra most is lenne igénye.

A Bors szerdai híradásából azonban kiderült, hogy az X-Faktor egykori mentora talán mégis megtalálta azt a lehetőséget, amely segít leküzdeni az állammal szembeni ellenérzéseit. Ugyanis az államnak dolgozik. A lap információi szerint Geszti az Andy Vajna által felügyelt Magyar Nemzeti Filmalaptól évi hatmillió forintot kap marketingesként a támogatott filmek népszerűsítésére. Amelyek közé büszkén sorolhatja saját, készülő alkotását is, tekintve, hogy producerként sikerrel pályázott 7,5 millió forintra a Folyékony arany című produkció elkészítésére.

Az alap emellett 800 ezer forinttal támogatja Geszti Péter szövegírói tevékenységét is, amelynek eredményét a Pál utcai fiúk musicalváltozatában élvezheti majd a közönség.

 
NOL
 

Ez is érdekelheti:  A német liberális egyház kiátkozta a szuverenistákat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “No comment: Geszti Péter csak a bevételei kapcsán fogta be a száját

  1. Gesztire a legrosszabb akarója sem tudja azt mondani,hogy ellensége lenne Magyarországnak. Intelligens,-nem mellesleg kitűnő szakember. Véleményével eddig közel 600.000 ember értett egyet. Akik Vele ellentétben,-vállalkozók,és egyéb szakemberek- elhagyták az országot,mert valamiből meg kell élni. Politika rizsájából nem lehet! Hatóságok meghosszabbított kezeinek számító végtelen aljas korlátlan hatalommal bíró végrehajtó maffiák sokat tesznek azért,hogy e kiszolgáltatott fertőben ne vállalkozzunk,hanem inkább távozzunk vallásra,és nemre való tekintet nélkül. Nem véletlen,az ingyen hitelek,juttatások ellenére is rohamosan csökken a magyar munkahelyeket létrehozó magyar vállalkozások száma. De az sem,hogy Magyarországon lassan már több lesz a külföldi vállalkozó,mint magyar.

  2. Folytatás…..Amit hiányolok a mindig aktív Geszti Pétertől,és a Magyarországon élő tisztességes zsidó értelmiségiektől,civil emberektől miért nem hallatják hangjukat,miért nem tiltakoznak az Izraeliek mészárlás ellen nyári zsidó fesztiválon történő mulatozások helyett? Hallgatás,beleegyezés?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük