KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nesze neked Európa: Ukrán menekülteket raknak ki az utcára (videó 📺)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az egyik lengyelországi szálloda személyzete gyermekeikkel együtt tette ki az utcára az ukrán menekülteket.

Európa, mely eleinte oly nagy vendégszeretettel fogadta az Ukrajnából érkező menekülteket, ma már teljesen más arcát mutatja. Egyik napról a másikra egyre több ország változtatja meg az álláspontját az ukrán menekültekkel kapcsolatban.

Bulgária mintegy 35 ezer menekültet költöztetett ki a fekete-tengeri szállodáiból. Az észt hatóságok azzal vádolták meg az ukránokat, hogy érkezésük óta jelentősen megnőtt az országban a prostitúció. Nagy-Britanniában sok család fogadott be ukrán menekült családokat, most viszont azon vannak, hogy mielőbb megszabaduljanak tőlük. Lettországban olyan döntést hoztak, hogy május 24-től megszüntetik az ukrán menekültek számára az ingyenes élelmiszer-ellátást.

Lengyelországban eddig ingyenes volt a menekültek utazása, azonban ezt eltörölték a lengyel hatóságok. Abszolút egyedi a dánok hozzáállása ebben a kérdésben, ugyanis ők nemes egyszerűséggel teljesen zárt falvakba telepítik az ukránokat, hogy elszeparálják őket a dán lakosságtól.

Ez is érdekelheti:  Az Avgyejevkából menekülő szétvert ukrán erőkről közölt felvételeket az orosz védelmi tárca

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük