Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Népességcsere zajlik Európában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Replacement of The Population is Taking Place in Europe

Népességcsere zajlik Európában

GIULIO MEOTTI

  • Az embercsempészek egyenesen az NGO hajókhoz viszik a bevándorlókat, ezek pedig az olasz partokra szállítják őket. Új vizsgálat indult, amely a maffia gazdasági érdekeltségét vizsgálja a migránsokkal kapcsolatban.

  • Nem lehet összehasonlítani a bevándorlókat a nácizmus elől menekülő zsidókkal. Ferenc pápa nemrég például a fogadó központokat a náci “koncentrációs táborokhoz” hasonlította. Hol vannak a gázkamrák, az orvosi “kísérletek,” a krematóriumok, a rabszolgamunka, a kényszermunka, a kivégző osztagok? Ezeket a hasonlítgatásokat azért terjeszti széles körben a média, hogy leállítsa a vitákat.
  • 2065-ig 14,4 millió bevándorló fog érkezni, és ha a jelenleg Itáliában tartózkodó több mint ötmilliót hozzáadjuk, a népesség várhatóan 37 %-a idegen, azaz minden harmadik lakosból egy, migráns lesz.

A magyar út volt az első, aztán jött a Balkán útvonal, most pedig Itália az epicentruma ennek a demográfiai földrengésnek, és a százezerszámra érkező bevándorlók miatt ma már Európa legsebezhetőbb része.

Olaszországban jelenleg népességcsere zajlik. A hivatalos médiában azonban erről semmit nem lehet találni. Nincs televízió, amely időt szentelne olyan műsoroknak, melyek bemutatnák, hogy mi történik. A kritika tilos. A migránsbiznisz megköttetett.

Ennek a demográfiai forradalomnak a legfontosabb vonása az, hogy olyan országban zajlik, amely drámaian elöregedett. Az olasz Statisztikai Hivatal, új jelentése szerint az olasz népesség 53,7 millióra fog csökkeni egy fél évszázadon belül – hétmillió embert fog elveszíteni, de a pesszimistább számítások szerint az olasz lakosság 46 millióra fog zsugorodni. Olaszországban van a világ legalacsonyabb születési aránya. A bevándorlók száma több mint 14 millióra növekszik majd, 2050-ben Olaszország lakosai közül minden harmadik migráns lesz az ENSZ jelentése szerint. “A migráció a megoldás a népességcsökkenésre.” Ez olyan etnikai keveredést fog eredményezni, amely társadalmi, kulturális feszültségek kirobbanásához vezethet.

Itt olvashatja a teljes cikket angolul.

Europe Reloded ajánlata: The Gatestone Institute (Az USA büntetni próbálja a szólásszabadságot)

Giulio Meotti, az Il Foglio Kulturális szerkesztője, olasz újságíró, író.

Fordította: Urthvas Bethad

Forrás: Europe Reloaded

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Népességcsere zajlik Európában

  1. Ezt az elkeserítő tényt még meg is fejeli annak a zöld k******* a javaslata, hogy egész községeket telepítsenek a kelet-európai országokba, itt már minden józan ész elment.
    Ez egész Európa civilizációjának elszennyezése, a zöldek által, sosem bíztam bennük.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: