KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nemzeti ünnepünk és a Békemenet!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Évek óta sok bajom volt a Békemenettel, mert úgy éreztem, hogy ez a FIDESZ feszültség-levezető és figyelem-elterelő akciója. Ezzel próbálták elterelni az emberek figyelmét a valódi gondokról.

Azonban, ha 1848 óta valaha volt jelentősége egy ilyen nemzeti megmozdulásnak, akkor most mindenképpen van!

Jóllehet, néha már unalmas Soros állandó emlegetése, és a migránsozás is, de rá kell döbbennünk, hogy bizony, ezek valós fenyegetések. Ugyanis ezek a dolgok nem kizárólag George Soroshoz köthetők, hanem az EU hivatalos álláspontjához és szándékához. Az Európa Parlamentben mindennapos téma a migránsok befogadása és a kvóta ráerőltetése az az ellen tiltakozó országokra, elsősorban Magyarországra!

Igenis, napi szinten létező valós gond az, hogy az EU vezetése rá akarja erőltetni Hazánkra a migránsok befogadását! Nem csak Orbán Viktor és a FIDESZ ügye az, hogy meg kell védeni Magyarország függetlenségét és szabadságát. Láthatjuk a körülöttünk sorra elbukó országokat, ahogy földre rogynak a muszlim áradattól, és nagyvárosok, országok kerülnek a muszlim vallásúak kezébe. Európa fokozatosan elveszíti eredeti arculatát és keresztyénségét, és terroristák kezébe jut. A tőlünk idegen kultúrájú horda pedig ránk erőlteti akaratát és szokásait, szertartásait, s üldözi keresztyén hitünket.

Több mint 500 (közel 600) évvel ezelőtt már megpróbálkozott ezzel a muszlim világ. Az akkori hatalmas túlerőben lévő haramiabandát kicsiny Hazánk állította meg; mert nélkülünk Európa elveszett volna. Akkor sem segítetek minket, de legalább nem akadályoztak. Nem fordultak ellenünk (bár az osztrákok épp úgy le akartak igázni, mint a törökök, de), nem erőltettek bennünket a török horda befogadására. Most az 1400-1500-as évekénél súlyosabb a helyzet! Ha nem fogunk össze keményen, a kétfrontos háborúba belebukhatunk! Látható tehát, hogy nem babra megy a játék!

Ha 1848-ban fontos volt nemzeti függetlenségünk kivívása, ma már a létünk a tét! Vagy minden erőnkkel összefogunk, vagy elveszünk, és megsemmisít a migránsáradat! Magyarország csak keresztyén nemzetként maradhat meg! Nincs más út. Aki ma az idegenpártoló, betolakodó-párti oldallal fog össze, s azok mellé áll, az HAZAÁRULÓ! Aki össze akar fogni a kerítés lebontását sürgetőkkel, s azokkal, akik be akarják engedni a határainknál gyülekező haramia bandát, az HAZAÁRULÓ!

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

Menjünk el tehát az idei március 15-i rendezvényekre, és egyöntetűen fejezzük ki, hogy nem adjuk ki a kezünkből Hazánk irányítását, s nem engedjük be a migráns-hordát! Akik pedig a másik oldalra állnak, és az igenis létező Soros-terv (ami egyben EU-s terv is) mellett állnak ki, rettegjenek, mert április 8-a után igenis lesz számonkérés!  Ezt üzenjük, és ezt követeljük a jelenlegi és majdan hatalomra kerülő országvezetéstől!

Barátaim! Ma valódi szabadságharc folyik Európában! A magyarok szabadságharca, és ez most nem egy FIDESZ megtévesztés. Nem kérek senkit arra, hogy váljon FIDESZ pártivá, s őket ünnepelje! Váljon HAZÁNK pártfogójává minden magyar!

„Hazádnak rendületlenűl

Légy híve, oh magyar;

Bölcsőd az s majdan sírod is,

Mely ápol s eltakar.

 

A nagy világon e kivűl

Nincsen számodra hely;

Áldjon vagy verjen sors keze;

Itt élned, halnod kell.”

Magyarország a magyaroké, és az is marad! Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!

(Czakó István)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Nemzeti ünnepünk és a Békemenet!

 1. Több dolog összekeveredett ebben az írásban!
  A HAZA védelme nem lehetősége,hanem kötelessége minden Magyar Embernek! A hatalom ezt másképp gondolta akár 89-ben, 56-ban vagy 2006-ban. De ehhez a fideSS-t éltető béke(?) menethez semmi ,de semmi köze . Felbecsülhetetlen,hogy ténykedésük alatt,mennyi kárt okoztak az országnak! Tisztességes,normális Ember ezekhez nem adja a nevét! Hogy Magyarország a Magyaroké,az sajnos már csak a kevesek Lelkében él,mert az országot régen eladták a zsidóknak.
  Naivság azt gondolni, aljasság sugallni,hogy bármi történhet az ő tudtuk,beleegyezésük nélkül „itt,vagy a világ bármely pontján. Sajnos kétezer éve nyomják a hülyítést a szabadságról,eszmékről ,ideológiákról,folyamatosan hamis ellenségképet kreálva,fenntartva a rettegést,félelmet,mely egy csordába készteti a tömeget, hogy az éppen aktuális közös ellenséget gyűlölje. Hangzatos jelszavakkal nagyon sok IGAZ Magyart küldtek értelmetlenül a halálba, hogy bizonyos vallási csoportok tervei megvalósulhassanak. Az „igazi ellenséget először házon belülről KELL kitakarítani,hogy tisztában legyen az Ember,hogy mire számíthat. Amíg a cionista forgatókönyv szerint történnek a folyamatok, addig csak ártatlan áldozatok lehetnek a hangzatos jelszavak mögött. „ha a fiaim nem akarnának háborút,soha nem lenne többé. (guttle rothschild (schnapper) 1849-ben.)
  Árnyék harcosok, és béke mártíroknak szíves figyelmébe:
  Áchim Gyóni Géza, Csak egy éjszakára című versét.

 2. Valóban gondok vannak , és a kormány felismerte , Köszönet érte , hogy végzi és teszi a kötelességét hazafiasan , a népnek mellette a helye , függetlenül attól , hogy helyeslik ezt a kormányt vagy nem –

 3. A megkülönböztető képesség az Isten ajándéka ! Aki csak az érzékszerveire (látás,hallás,ízlelés,tapintás,szaglás) hagyatkozik,az nem mondhatja el,hogy helyesen döntött. Pusztán azért,mert valamit kellemesnek,vagy számára jónak ítélt,még nem jelenti azt,hogy igaz is. Azért kapott az Ember elmét,hogy gondolkozzon,a megszerzett információ alapján döntsön. De figyelmen kívül hagyva minden észérvet,tényeket, valaki,vagy valamely csoportosulás mellett érvelni ,finoman fogalmazva is nem vall józan észre. Sajnos a fideSS „rajongó tábora még itt tart. Távol tartja magát mindattól ,ami egy felelősen gondolkodó, józan paraszt ésszel megáldott Embertől elvárható lenne.
  „gondolkodom,tehát vagyok”.!?

  1. Kedves Tóth úr!

   Ön vádol engem FIDESZ rajongással (az SS odatoldást kikérem magamnak!), amikor Ön pedig egy JOBBIK fanatikus.

   Végtelenül sajnálom Önt, ha képtelen összerakni az elemekből a mozaik képet. Én gondolkodom, s semmiféle rajongással nem vagyok vádolható. Ha a legcsekélyebb mértékben is ismerne (olvasná véleményeimet, és esetleg a Facebook-os hozzászólásaimat, tudná, hogy egyrészt nagyon sok mindenben elégedetlen vagyok a mostani kormánnyal, de épp a józan ész és gondolkodás diktálja, hogy a valós helyzetet jól lássam.

   Komoly hívő ember vagyok, így azt is illene tudnia (amit többször ki is jelentettem), hogy egyetlen embernek vagy szervezetnek nem vagyok rajongója, s Istenen kívül senkit és semmit nem imádok.
   Üdvözlettel: Czakó István

  2. Hajrá FIDESZ , mindenesetre egyedüli kormánya Magyarországnak közel száz éve melyik határozottan kiáll a kint rekedt magyarságért és elérte a visszahonosítást – a kormányzása alatt meg eltűnőben a munkanélküliség , ha pedig visszagondolunk az előbbi kormányokra , azok csak romboltak , úgy anyagilag mint erkölcsileg , teljes joga köpködni de semmi értelme ,

 4. Gratulálok Czakó úr!
  Itt tényleg nem a pártok szeretetéről vagy utálatáról, hanem Hazánk védelméről, megmaradásáról van és lesz szó, mint oly sokszor már a Magyar történelemben.

 5. Tisztelt Czakó Úr!
  Köszönettel vettem a véleményét és a sajnálatát is!
  „nem haragszom,de nem tudom,hogy nem kellene e haragudnom”.
  Sajnos még mindig igaz,hogyha megpiszkálod a felszínt megtudod mi van a mélyben . Sajnálattal közlöm, SOHA semmilyen pártnak,vagy gyülekezetnek nem voltam,és SOHA nem leszek sem tagja,sem pártolója. A véleményemet nem az Ön,vagy mások megelégedésére írtam, és nem is volt célom. Természetesen Önnek is jogában áll azt véleményezni.
  Sajnálom,hogy a véleményemet személyes sértésnek vette. Ebben az esetben megkövetem ! De az Embert és a cselekedeteit összemosni,hiba. Maga az Ember tökéletes,de ugyan ez nem mondható el a cselekedeteiről,így bármilyen véleményt személy elleni sértésnek venni az ego műve.
  Tisztelettel,Tóth Ferenc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük