Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina a Békemenetről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amikor nemrég egy újságíró nekem szegezte a kérdést: „Támogatja-e a március 15-i Békemenetet?”, ösztönösen igent mondtam. Felidéztem emlékeimből néhány megrendítő képsort, arról a napról, amikor egy másik nemzeti ünnepünkön nem tehettük meg, hogy az ország főterére, a Kossuth térre vonuljunk. Az 1956-os Forradalom 50. évfordulóján kordonokkal és rendőr sorfalakkal akadályozták meg, hogy részt vegyünk saját hazánk hivatalos ünnepi rendezvényén.

Azok kordonoztak, azok oszlattak a Nádor utcában és szerte a Kossuth tér körül, s később azok lövettek közénk, akik most egy bizarr koalíció részeként vissza kívánnak térni a hatalomba. Ennélfogva az idei nemzeti ünnepünkön a Kossuth térre történő közös bevonulásnak erős szimbolikus értéke is van.

A másik ok, amiért igent mondtam a „Támogatja-e a Békemenetet?” kérdésre, az a következő. Európai parlamenti képviselőként nap mint nap tapasztalom azt az elszántságot, amivel az Unió rá akarja kényszeríteni Magyarországot a migránsok tömeges betelepítésére. Ellenállást, erőt kell mutatnunk. Világossá kell tennünk, hogy a betelepítések megakadályozása nem Orbán Viktor „ügye”, nem a jelenlegi kormány „akciója”, hanem egész Magyarország határozott követelése. A nemzeti függetlenségünk ünnepnapján a nemzeti függetlenségünk melletti közös, demonstratív kiállás látványos üzenet lehet tehát „kifelé”, azaz az Európai Unió és a nagyvilág felé is: Magyarország megőrzi függetlenségét, és magyar ország marad!

Végezetül: noha teljes szívvel támogatom ezt a kiemelkedően fontos eseményt, sajnos csak lélekben lehetek otthon honfitársaimmal, mivel az Európai Parlament plenáris ülésén kell képviselnem hazánkat, Strasbourgban, s többek között az elszakított magyar testvéreinkért kell kiállnom a Minority SafePack/a kisebbségek jogait és biztonságát szavatoló törvényjavaslat-csomagról szóló ülésen, és a szokásos „migrációs” vitákon és szavazásokon kell képviselnem a magyar álláspontot.

Bízom benne, hogy Budapesten sokan lesznek, mi több, elegen ahhoz, hogy erőnkről, eltökéltségünkről és nemzeti büszkeségünkről meggyőzzük a világot.

Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Strasbourg, 2018. március 13.

Morvai Krisztina

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 thoughts on “Morvai Krisztina a Békemenetről

 1. Tisztelt Uram!

  Az ön hozzászólása olyan durva stílusú, amit nem engedélyezhetek. Kérem, mérsékelje magát, és tartózkodjon ettől a hangnemtől.

  Természetesen hozzászólását eredetiben megőriztem.

  Üdvözlettel: Híradmin

 2. “László Kiss”
  Igen, pedig a látszat nagyon fontos dolog! Hogy szép szavakba csomagoljuk a semmit nem érő mondandónkat, elegáns öltönyben, kitűnőnek látszó bizonyítványt lobogtatva ,hangzatos jelszavakkal nyomorba döntsünk egy országot,népet. Semmi nem számít, csak okosnak szépnek, sikeresnek tűnjünk, azt az illúziót keltve,hogy jó az irány és minden a legnagyobb rendben halad,a “kijelölt úton. Mást mondunk,mint amit gondolunk és mást érzünk és másképpen reagálunk. Kifordított világ,befordult emberiség. Csak az a fontos,hogy milyennek látszunk. Szépnek ,okosnak, sikeresnek,és ügyesnek. Hogy ez hová vezet,már mellékes.!? Csak passzoljanak a külsőségek.?

 3. Mi történt magával kedves Krisztina? Eddig csodálója voltam,de most elgondolkodom,hogy miért tesz ekkora fordulatot. Viktor ígért valamit?

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: