KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Német lap: Kiprovokálja-e Lengyelország a következő világháborút?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A német jobboldali konzervatív lap, a Kompakt, amely február 24-e után a globalista Scholz-kormány irányvonalától eltérve, egyértelműen oroszbarát álláspontra helyezkedett, arra kíváncsi, vajon Lengyelország kiprovokálja-e a következő világháborút?”

Az elmúlt nyolc hónap történéseit a politikai retorikában, kifejezetten a német jobboldalt, valamint az Alternatíva Németországért (AfD) pártot, továbbá a legtöbb komoly jobboldali mozgalmat, véleményvezéreket és kiadványokat elemezve a konzervatív Bulletin szerkesztőbizottsága újra arra a következtetésre jutott, hogy Oroszország természetes szövetségesei Európában (főleg Németországban és Ausztriában) pontosan és szinte kizárólag a jobboldali konzervatív erők.

Csak a jobboldal van tisztában azzal, hogy Németország egy megszállás alatt lévő ország, Oroszország pedig természetes szövetségese lenne, amely ellen az amerikai globalisták jelenleg proxyháborút folytatnak. A jobboldal számára teljesen világos, hogy országaik vezetői külső irányítás és ellenőrzés alatt állnak, és nemcsak Oroszországgal helyezkednek szembe, hanem európa őslakos népeit is felszámolják.

Szent István Légiója Közösség Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Bajnai köréig vezetnek a Magyar Péter-féle egyesület székhelykapcsolatai is

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük