BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem zárható ki, hogy az USA kémkedett Zelenszkij után

A Pentagonból kiszivárgott információk arra utalnak, hogy az USA kémkedett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök után – közölte Dmitrij Peszkov orosz elnöki sajtótitkár, aki szerint rendszeresen felbukkannak olyan botrányokról szóló hírek, hogy Washington más államfők után kémkedik – számolt be a RIA Novosztyi.

Ezt nem lehet kizárni. Elég érdekesen látnak napvilágot ezek a kiszivárogtatások. Az, hogy az Egyesült Államok már régóta kémkedik különböző államfők, különösen európai államfők után, ez többször is felmerült, és botrányos helyzeteket okozott”

– mondta Peszkov.

The New York Times: Ismét nagy mennyiségű titkos dokumentum került napvilágra a neten

Korábban a CNN arról számolt be, hogy az USA kémkedett Zelenszkij után. Egy amerikai hírszerzési jelentés szerint az ukrán vezető február végén azt javasolta, hogy dróncsapásokat hajtsanak végre a Rosztovi területen lévő orosz csapatok állomáshelyei ellen.

A Pentagon a jelentések szerint április 7-én titkos adatokat szivárogtatott ki. Az egyik dokumentum rövid tájékoztatást tartalmaz 12 alakulóban lévő ukrán dandárról, amelyek közül kilencet állítólag NATO-szövetségesek képeznek ki az USA-ban. E dandárok nagy része április végéig fejezi be a kiképzést.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: president.gov.ua

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük