KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem zárható ki, hogy az USA kémkedett Zelenszkij után

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Pentagonból kiszivárgott információk arra utalnak, hogy az USA kémkedett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök után – közölte Dmitrij Peszkov orosz elnöki sajtótitkár, aki szerint rendszeresen felbukkannak olyan botrányokról szóló hírek, hogy Washington más államfők után kémkedik – számolt be a RIA Novosztyi.

Ezt nem lehet kizárni. Elég érdekesen látnak napvilágot ezek a kiszivárogtatások. Az, hogy az Egyesült Államok már régóta kémkedik különböző államfők, különösen európai államfők után, ez többször is felmerült, és botrányos helyzeteket okozott”

– mondta Peszkov.

The New York Times: Ismét nagy mennyiségű titkos dokumentum került napvilágra a neten

Korábban a CNN arról számolt be, hogy az USA kémkedett Zelenszkij után. Egy amerikai hírszerzési jelentés szerint az ukrán vezető február végén azt javasolta, hogy dróncsapásokat hajtsanak végre a Rosztovi területen lévő orosz csapatok állomáshelyei ellen.

A Pentagon a jelentések szerint április 7-én titkos adatokat szivárogtatott ki. Az egyik dokumentum rövid tájékoztatást tartalmaz 12 alakulóban lévő ukrán dandárról, amelyek közül kilencet állítólag NATO-szövetségesek képeznek ki az USA-ban. E dandárok nagy része április végéig fejezi be a kiképzést.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: president.gov.ua

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: