KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem vicc: Orbán Viktor csekket küld – kéri az emberek anyagi támogatását Soros Györggyel szemben

Sokáig nem tudtuk eldönteni, valós-e a Facebookon terjedő kép, melyben a miniszterelnök a választók anyagi támogatását kéri. Megérkezett a hivatalos megerősítés.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz:

„Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak. A levélben szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon. A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit.

Alfahír

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Nem vicc: Orbán Viktor csekket küld – kéri az emberek anyagi támogatását Soros Györggyel szemben

 1. Szólni kellene a „haveroknak,hogy most ők nyúljanak a zsebükbe ! mészároshabonyrogánpintérsimicskacsányinyerges,hogy csak néhány név a sleppből. Hamar kiderülne,hogy ki-kivel van! Talán jutna abból a bő 240 milliárd dollárból is,amihez ők és elődeik asszisztáltak,amit az elmúlt közel harminc év alatt kitalicskáztak az országból.
  Jó lenne most egy két hülye stadion ára is!

 2. Nincsen ebben semmi kivetnivaló , mivel az a sok alapítvány csak a száját járatja ,és tevékenysége pedig nulla – főleg ha szívesen támogatjuk azt a pártot amely kiáll a polgárok és nemzet érdekében —
  –A stadionokat meg az unokák megköszönik és ki is használják , a történelem majd igazolni fogja

 3. „stadionokat még az unokák is megköszönik”
  Igen! Azok az unokák, akiknek ma a minden napi lét a tét! Ahol romokban az egészségügy,oktatás és minden más,amiről a hatalomnak kellene(!) gondoskodni. Tényleg! Ez kell a Népnek! Cirkusz és kenyér!
  Mert bohóc az van! Nem kevés!
  Történelem(?) már igazolt mindent. Itt semmi sem az, aminek mondják! „ha elmondom egyszer,elhiszi tíz ember,ha elmondom kétszer,elhiszi száz ember,ha elmondom háromszor,elhiszi ezer ember. Ha elmondom négyszer,talán elhiszem én is.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük