KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Néhány fontos kérdés a miniszterelnök-jelölthöz

Talán megsem lesz kolbászból a kerítés?

Ennyi elég a támogatottságból Viktor. Ezzel már lehet kormányozni. Minél jobban ácsingózol a kétharmadra, annál visszatetszőbb, annál gyanúsabb az embereknek.

Kérdések:

Miért is akarsz te kontroll nélkül, kényre-kedvre kormányozni?
Miért is nem vagy képes együttműködni más, nemzeti, nemzeti-radikális erővel?
Miért is szélsőségezel?
Miért is fasisztázol?
Mit is akarsz szolgálni egyáltalán?
A magyar érdekeket, ahogy mondod, vagy a globális tőke érdekeit, ahogy azt is mondod? A kettő sajnos nem összeegyeztető Viktor. Tudod?
Miért is vagy ilyen álszent, képmutató?
Nem lesz kétharmad Viktor. Sem neked, sem másnak, soha.
Az egység amiről papolsz csak úgy jön létre, ha te is megteszel egy baráti lépést mások felé. Ha erre képtelen vagy, akkor magad maradsz.
Akkor ez lesz az utolsó, nagyon keserves négy évetek.
Vigyázz Viktor el ne qúrd!!!
Vass István
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Néhány fontos kérdés a miniszterelnök-jelölthöz

 1. Kedves István!
  Attól félek meglesz a hatalmi 2/3-ad még akkor is, ha nem lesz meg a választási.
  Az elit hálózatai ismerik jól a Jobbikot és ezért biztosra akarnak menni. Nekünk ez megnyugtató, hiszen valóban bízhatunk bennük. A FIDESZ szavazói nem látták át, hogy a magyar közélet legnagyobb pszichológiai csapdájába csalták Őket az elmúlt 8 év alatt.
  A globális elitnek gazdaságilag mindegy, hogy a bal avagy a jobb karja adja neki az ország javait. A 8 év véleményem szerint azért kellett, hogy a FIDESZ szavazói revans ványát annyira felfokozzák, hogy nem se hallgassák az Új Erőt.
  A 2/3-ad az nagyon kell a FIDESZ vezérkarának. Orbán már most kisebb parlamentről beszél. Hát persze a hálózatoknak is olcsóbb így és kevesebb embert kell szemmel tartani. Egyszer 7 éves ciklusátalakításról is beszélt. Ha nem sikerül a magyarokból kicsikarni a 2/3-ot, akkor mindezeknek lőttek, főleg egy jelentős erejű Jobbik mellett.
  Most erre jó az LMP!!!
  Ez a párt most rendkívül fontos lett. Olyannyira fontos, hogy még súlyos törvénysértéssel is, de választási csalást követtek el az érdekében!
  NEM LEHET ELÉGSZER MONDANI!
  A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK BIRTOKÁBAN, ANNAK TITOKBAN TARTÁSÁVAL, AZÉRT SZAVAZTATTAK A KÉSŐI ÓRÁKIG, HOGY MEGLEGYEN AZ LMP BIZTOS 5% FELETTI EREDMÉNYE!
  Ez biztosítja Orbán terveinek végrehajtását, ha nem lesz meg az áhított 2/3-ad.

 2. Ja, és mellesleg már kedves oldalunkon is megjelentek az LMP aktivisták!
  Hirtelen milyen fontosak lettünk!
  Érdekes!
  Nyugodtan büszkék lehetünk magunkra, szellemi muníciónkra!

 3. Rengeteg bűnöző fog bejutni a parlamentbe, mind a Fideszből, mind az MSZP-ből, és ezekre rövidesen a nyilvánosság szeme is rávetődhet. Hagyó már Izraelbe menekült, egy jobbik kormány esetén már azok is ott lennének, akik most mandátumot kaptak, zsidóktól, megvásárolt cigányoktól, buzeránsoktól, drogosoktól, és sajnos sok megtévesztett honfitársunk is ezekre a bűnözőkre voksolt. Egész ország népe issza ennek levét.
  ” A Financial Times megjegyzi ugyanakkor, hogy a következő miniszterelnöknek, Orbán Viktornak most hozzá kell kezdenie azon problémák kezeléséhez, amelyek a szélsőjobbot vonzóvá teszik egyes választók számára.”
  Hát akkor fogjon hozzá, és olvassa el a Jobbik programját, mert az teszi a Jobbikot vonzóvá, egymillió MAGYAR szemében.
  ” A Fidesz és a Jobbik együttműködésének kérdését azonban fel sem szabad vetni – üzeni a Financial Times.” Ha Orbán bármiben is eltér a Jobbik programjától, akkor a bukása borítékolható.
  Továbbá: „Magyarország nem hibáztathatja a globális válságot: a bajokat a leköszönő szocialisták költségvetési felelőtlensége okozta.”
  Húsz éven keresztül, mi? És a most (megint) kormányozni akaró Orbán semmit nem tett ez ellen, ő is lopott ugyanúgy, és hagyta az országot pusztulni, a globális nagytőke terveinek megfelelően, emellett ápolta a testvériséget az izraeli terrorista, palesztin-gyilkos Likuddal. (izraeli kormányzó párt)
  Azt meg mi jegyezzük meg, hogy a leendő parlament MSZP-s, Fideszes padsoraiban, székeiben, bűnözők és hazaárulók ülnek. Az LMP-nek van kiktől tanulni.
  Egy magyar érdekképviselet lesz ott, a Jobbik, és erre rövidesen minden magyar ember, pontosabban minden magyar ősökkel rendelkező ember rá fog jönni.
  A cigány 2010-04-12-én is gyilkolt egy pulóverért, a Margitszigeti hölgyet is, és a tényői famíliát is cigány(ok) gyilkolta(ták) meg. A rendőrség hallgat, ferdít, tagad, hazudik.
  A csendőrség már ebben az órában el tudná kezdeni a vidék megtisztítását a bűnözőktől. Már készen áll! Létszáma meg van, eltökéltsége meg van, képzettebb személyekből áll, mint a leszerepelt rendőri állomány.
  De Orbánnak nem fontos a vidék biztonsága, csak a saját hatalmának sunyi erősítése, és majd egymillió ember, hazafi szavazatával parlamentbe juttatott, nemzeti érdekvédelmi párt eltaposása. A Fidesz a nemzettel szembeni, őszinte párbeszédet hirdetve, oldja fel a titkosítását azon eseteknek, amelyek köztörvényes bűnöket takarnak. De nem fogja! Mert nekik is van bőven, (főleg Pintér révén) de a BKV-s pénzeltüntetésekben ott szerepel Simicska, és Nyerges neve is. Az igazság szabaddá tesz, és népünk szabadságban szeretne élni, amit az igazság fénye világít meg. A Fidesz ezt az igazságot sötét páncélszekrénybe zárja. Hát nyissa ki, hadd lássa a nép azon része is, aki Orbánra voksolt.
  Fél év sem telik el, és elzavarja a nép ezt a férget.

 4. Elsőnek,arra vagyok kiváncsi, kifogja irányítani az országot?Van-e már forró kapcsolat az izraeli vezetőkkel?Meg kaptátok-e az első utasításokat az Lehet Más Szdsz-től?

 5. A Fidesz szűkebb vezetése, köztörvényes bűnözők halmaza, és itt becsukódik az ajtó. Orbán, Kövér, Navrasics és így tovább, a régi kollégiumi tagok nem osztoznak a párt alacsonyabb beosztású egyedeivel.
  A Fidesz szervezeti felépítése, és az abban való alá és fölérendeltségi viszonyok, inkább hasonlatosak a Stutz-Staffen, (ha jól írom) ismertebb nevén az SS szervezetére, annak hideg merev, és kegyetlen megfelelési kényszerében, a posztok, pozíciók éles elkülönülésében, és az ezekben megjelenő kiváltságokban. A maffiában létező teljesítési, elvárási, és megtorlási rendszerével is vannak közös vonásai. A Lázár János nevével fémjelzett zsidó betelepítésekkel kapcsolatos ingatlan botrány, egyik gyanúsított, zsidó rabbija előadta, hogy hányszor látta, amint Lázár vigyázban áll telefonálás közben, halálsápadtan, és majdnem sírva, amikor Orbán, vagy Navrasics valamiért leszidták, mert nem az elképzeléseik, vagy a Likud elképzelései szerint csinált valamit.
  Embertelen, merev, és kegyetlen párt a Fidesz.
  Banditák egyik Fideszes fejedelme, avagy a nagy kísérlet: Pintér Sándor maffiózó. Olajszőkítés, szesz-és cigaretta csempészet, ember-és szervkereskedelem, olasz-és orosz maffiakapcsolatok jellemzik ezt a férget. Ő megúszta egy első fokú ítélettel, mert a másodfoktól Orbán megmentette, mert hozzá is csordogált bőven védelmi pénz, Pintér bűnöző tevékenységéből. Sőt, akkor megtette belügyminiszternek. (egy első fokon már elítéltet)
  Olasz kapcsolatai 20-20 év börtönnel lettek jutalmazva, az orosz maffia magyarországi kapcsolata, Putyin jóvoltából Szibériában eteti a medvéket, élete végéig. Egy ilyen múltú banditát akar megint a belügyminiszteri székbe ültetni Orbán, mikor egy normális ítélkezésű társadalomban inkább villamos-szék járna neki. Pintérnek még most is meg van a régi, ex-főrendőrökből, egyéb Fideszes bűnözőkből álló, pókhálószerű kapcsolati rendszere, de a pókháló középpontjában Pintér áll. Ezek a tevékenységek nyilván le lettek titkosítva, és nemrég, adok-kapok alapon,az MSZP-s és Fideszes bűnözők törvényt hoztak a titkosítások feloldásának a szigorításáról. Banditákból és bűnözőkből álló kormány készül alakulni jelenleg a parlamentben, és ez nem jó a nemzetünknek. Orbán szavazati többségét már eleve biztosították a már betelepült, 500.000 főtől több, szavazati joggal is bíró izraeli népség (2004-es egyezmény), a majdnem ugyanennyi megvásárolt cigány csürhe, de a deviánsok, buzik és drogosok sem a Jobbikra szavaztak. Ezeknek a miniszterelnöke lesz Orbán, mert ilyeneknek ilyen is való, de nem a mienké, magyaroké, akik nyilván a Jobbikot ikszeltük be, mind a két szavazólapon.

 6. Én megmondtam, a Fidesz elhozza Izraelt, de eltapossa Magyarországot, már ha Magyarországnak a magyar nemzetet, a Szent Korona Tan-ra épülő évezredes alkotmányunkat, nemzeti kultúránkat, ősi magyar vérünket tekintjük. A húsz év alatt már sikerült a mélybe taposni a magyarságunkat, de most Orbán pusztító csapást készül mérni nemzeti identitásunkra, és létünkre. A pusztuló magyart, az Izraellel kötött egyezmények szerint, betelepülő izraeliekkel pótolja, szabad mozgást ad a gyilkos cigány kéznek, és kiirtja a vidéket. Mi sem elborzasztóbb annál, mint hogy egy nemzetközi bűnöző kezébe adja a belügyminiszterséget, de még a titkosszolgálatok felügyeletét is. (Pintér egy elítélt, nemzetközi bűnöző) Most már nem eddigi húsz év rombolásáról beszélhetünk, hanem négy év múlva már huszonnégy év pusztító viharáról, amelyből magyar népünk, már csak nagy véráldozatok árán, de lehet, hogy már úgy sem tud visszaemelkedni az élő nemzetek sorába. Hallgatni kellett volna a Jobbikra, mert most kapja meg csak igazán az ország, azt az újra kiélezett szablyát, amelyik már eddig is több halálos sebet ejtett magyar nemzetünkön.

  1. ORBÁN VIKTORNAK ! Vigyázza Minden Lépésedet A ” Jó ” ISTEN ! – Ezt Kívánja Minden Rendes Ember – Kiss Ákos Jenő – A Nemzeti Oldal elkötelezettje !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük