Ismerjük meg az LMP-t


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Kár, hogy csak most érkezett ez a kis összeállítás, s nem volt idő már az első forduló előtt időben nyilvánosságra hozni. Azért most sem árt megismerni, kik is azok, akik magukat zöld pártként nevezték, holott programjukban csak annyi zöldség volt, amennyit elmondtak.

– Az LMP alapítója, listavezetője, Schiffer András (1971). 1989-ben egyik tagja volt a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának. 1996-ban lett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa, valamint 2004 és 2008 között ügyvivője volt. Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer János 1994-2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke.

– Szabó Tímea (Budapest, 1976) magyar politikus, a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt közös listájának vezetője. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd később a Harvard Egyetem jogi karán tanult. 2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot. A Magyar Helsinki Bizottság adta ki minden évben a hazai menekültek sanyarú helyzetéről és a Magyarországon évről-évre fokozódó idegenellenességről, rasszizmusról és antiszemitizmusról készült jelentéseit, amin a nemzetközi sajtó aztán csámcsoghatott…

– Az EP lista harmadik helyén levő Várady Tibor, a Humanista Párt elnöke, a mindannyiunk számára szép emlékeket idéző Tarka magyar felvonulás és számos más erőszak- és megkülönböztetés-ellenes megmozdulás főszervezője, és az Amnesty International munkatársa…

– a lista 5. helyén Rauschenberger Péter van, (Schiffer Andrással együtt) a Védegylet munkatársa, 1994-től 10 éven át az egykori nagykanizsai szdsz tagja.

– Szintén az LMP EP listáján szereplő Lovasi Andrást, Schiffer András barátját, a Kispál és a borz együttes frontemberét idén március 15-én Kossuth-díjjal tüntette ki a kormány.

– Richard Field amerikai üzletember, ingatlanvállalkozó (Park city project) volt az egyik (nyilvánosságra hozott) főtámogatója az LMP kampányának.

– Az LMP kampányarcai között ismert ex-SZDSZ-esek is feltűntek: Spitzer Gyöngyi Soma, Para-Kovács Imre, vagy Hajós András. Az ő nevük is fémjelezte annakidején a “Budapestnek Demszky kell” kampányt pl. …

– Az LMP kampányfőnöke, Karácsony Gergely korábban a szabad demokrata Horn Gábor kampánystábjában dolgozott.

– Etikai vizsgálatot indított az SZDSZ Kóka János ellen, mert a párt közleménye szerint a frakcióvezető az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika (LMP) kampányát. Az SZDSZ frakciójának munkatársai, “Balogh Erika és Kátai Gábor voltak az összekötők az LMP és Kóka között”.

Kik állnak az LMP mögött? Honnan jöttek és mit akarnak?

Jött hirtelen, minden előzmény nélkül a semmiből egy kis párt, amelyről nagyon keveset lehet tudni. Vidéken jóformán láthatatlan, sokak számára ismeretlen formáció ez, meglehetősen kevés támogatóval – bizonyos médiumokban ennek ellenére a csapból is ők folynak…

Egyes témákat kínosan kerül az LMP, a választókhoz pedig csak néhány főbb üzenet jut el: átlátható pártkassza, környezetvédelem és az eddigi pártokkal szembeni elégedetlenség. Amely így első hallásra szimpatikus lehet… De kik állnak mögötte, mit képviselnek?

Fideszesek megölése, drogliberalizáció és romavédelem – ezt pártolja az LMP listavezetője

Az LMP listavezetője Schiffer András, aki 2004-2008 között a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivője volt. A liberális TASZ-t vélhetően sokan ismerik, de aki nem, annak bemutatnánk röviden. Az itt olvasható cikkből kiderül, hogy 2006-ban a Magyar Nemzet munkatársa, Lovas István pert nyert a TASZ (és Schiffer) ellen, amiért azok honlapjukon Sickratman rapszövegét reklámozták, amiben a Tilos Rádióhoz köthető rapper fideszes politikusok kiirtására buzdított.

“Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas Istvánt kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni” – ez szerepelt a szövegben. Schiffer ezügyben védte a TASZ-t a bíróság előtt Lovassal szemben. Igen, egy liberális jogvédő szerint belefér a gyilkosságra való buzdítás, és még védi is ezt a bíróság előtt.

A TASZ számtalanszor felemelte hangját a marihuána legalizálása mellett, blogjukban legutóbb pl. rezzenéstelen arccal vontak párhuzamot a hungarikumnak számító finom magyar pálinkák és a fű között, mondván ha Orbán legalizálná az otthoni pálinkafőzést, akkor ennyi erővel már a füvet is lehetne – a drogosok szerint ugyanis gombát vagy füvet fogyasztani egyenlő a pálinkázással… Az LMP, mint párt ezeket a kérdéseket kínosan kerüli és hallgat róluk, de ne gondoljuk, hogy másképp gondolkoznak ezekről: Schiffer nem azért hagyta ott a TASZ-t, mert jó útra tért, hanem mert a két tisztség összeférhetetlen volt.

A keresztényeket kiirtani akaró Tilos Rádiót reklámozza az LMP honlapja és viszont

A Tilos Rádió SZDSZ-es koszfészek, ahol rendre gyalázták a nemzeti és keresztény értékeket. “Keresztényellenes, vallási háborúzás szítására irányuló mocskolódás a Tilos Rádióban karácsony előtt” – írja a Magyar Nemzet bevezetőjében. A legbotrányosabb kijelentést azonban a HVG munkatársa, Barangó Zoltán tette a rádióban 2003 szentestéjén (!): “Kiirtanám az összes keresztényt!” Ez tehát röviden a rádió lényege.

Az LMP honlapján a Tilos Rádió hallgatását reklámozzák, a Tilos Rádió honlapján ott látható az LMP logója, tehát a barátság kölcsönös a keresztényeket kiirtani akaró adóval…

A szintén szélsőliberális, egykori SZDSZ-es (egykori, mert mára már az SZDSZ megszűnt létezni) Tilos Rádiós Bakáts Tibor “Settenkedő” pedig az LMP egyik kampányanyagában tűnik fel, mint reklámarc.

SZDSZ-alapítókból és antifasisztákból LMP-jelölt és támogató

SZDSZ-ből LMP-be. Érsek-Obádovics Nándor. Ő az, aki a Gárda ellen tüntet vagy épp antifasiszta aláírásgyűjtéseket szervez. Ma az LMP országos listájának 62. helyén található. Jól látható tehát, hogy hol kötnek ki a hasonló fazonok.

2008-ban az időközi ferencvárosi választásokon az LMP a Humanista Párttal együtt indult (és az EP-választásokon is, de mára gyakorlatilag ez a kettő eggyé vált), Érsek-Obádovics akkor a Humanista Pártnak gyűjtött kopogtatócédulát, a jelöltjük Várady Tibor volt (aki nem mellesleg a Tarka Magyar nevű felvonulás egyik szervezője volt – tudhatjuk meg a magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű (!), azaz az LMBT szervezetének honlapján). Várady honlapján olvashatjuk a következőt: “A következő lakossági összejövetel december 20-án, szombaton 17 órakor kezdődik, melynek érdekessége, hogy jelen lesz a jelölt két ismert támogatója, Tamás Gáspár Miklós filozófus és Schiffer András ügyvéd is.”

SZDSZ-alapító, hivatásos nácizgató

LMP-HP támogató lett belőle, IGEN, jól olvassák, az SZDSZ egyik alapítója, a marxista-liberális, összes magyart lenácizó, anno a Moszkva téren az épp a napokban börtönre ítélt Ártatlan Józsika mellett tüntető hírhedt SZDSZ-es Tamás Gáspár Miklós “filozófus” az egyik fő támogató. És persze Schiffer jóbarátja. Persze az LMP tudja, hogy az SZDSZ megsemmisülésének egyik fő oka az, hogy az embereknek elegük van a devianciát jelentő, pusztító, hazánkat tönkretevő liberalizmusból, ezért TGM-éket most már háttérbe szorítják. A liberalizmusról pedig nem beszélnek, ki sem mondják, inkább zöld szósszal öntik nyakon magukat, hátha úgy több embert tudnak megtéveszteni. Az SZDSZ nem vész el, csak átalakul. De vannak MSZP-s szálak is, Kazincbarcika LMP-s jelöltje, Király Bálint például MSZP-s, majd “független” polgármester volt.

Lemondana Faith voksairól a párt

“Fegyelmi vizsgálatot folytatott egyik budapesti jelöltje, Faith Balázs ellen az LMP. A párt közleménye szerint néhány napja egy hírportálon megjelentek szerint Faith annak ellenére nyert pénzt egy roma származású egyetemisták számára kiírt pályázaton, hogy nem is roma” – írja az MTI.

A vizsgálat megállapításai szerint “az igénybe vett állami támogatás vélhetően nem felelt meg a pályázat céljainak”. Fegyelmi eljárást indítottak Faith ellen, aki viszont április 11-én 24 órai hatállyal kilépett a pártból. Az LMP “morális értelemben nem tekinti saját jelöltjének Faith Balázst”, ezért kéri az Országos Választási Bizottságot, hogy ne vegyék figyelembe töredékszavazatként a rá adott szavazatokat. Faith a fővárosi 28-as választókerületben 3731 szavazatot szerzett.

Az LMP hiába kérte az Országos Választási Bizottságot (OVB) arra, hogy a roma támogatásokat jogosulatlanul felvevő jelöltjük szavazatait ne vegyék figyelembe, Tóth Zoltán választási szakértő szerint erre nincs lehetőség. A párt a STOPtól értesült erről, és mint mondják, ha ez valóban kivitelezhetetlen, akkor tudomásul veszik, de ettől függetlenül sem tekintik saját jelöltjüknek a férfit.

Faith Balázs LMP-s jelölt a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatójaként roma fiatalok számára kiírt pályázatokon nyert költségtérítésére támogatást, összesen közel félmillió forintot. A jelölt nem roma származású, vagyis a pénzt jogosulatlanul vette fel.

Faith a választások után kilépett a pártból, ellene fegyelmi eljárás indult. Emellett az LMP arra kérte az OVB-t, hogy ne vegyék figyelembe töredékszavazatként a rá adott szavazatokat. Faith összesen 3731 szavazatot szerzett.

Szigeti Péter, az OVB elnöke a STOPnak azt mondta, nincs arra ideje, hogy telefonon minősítse az LMP kérését, ha az hivatalosan megérkezik hozzájuk, akkor foglalkozik majd vele. “Ha ő minket kért, azt meg fogjuk kapni, az ülésen megtárgyaljuk, ez a normál módja” – szögezte le.

Kérdésünkre, hogy akkor ezek szerint még nem kérte meg őket hivatalosan az LMP, az elnök azt válaszolta: ő nem ezt mondta. “Nem vagyok egy iroda, aki a beadványokat felveszem. Délután megyek az ülésre, a beérkezett dolgokkal foglalkozunk, és az fontos, de az, hogy én előzetesen, kerülő úton nyilatkozzak erről, ez nem megy” – mondta el.

Tóth Zoltán választási szakértő ugyanakkor arról tájékoztatta lapunkat: hiába kérte a töredékszavazatok “megsemmisítését” az LMP, ezt nem lehet teljesíteni. “Az első forduló érvényes választási forduló volt. Mivel ezen már túl vagyunk, ezek a leadott szavazatok töredékszavazatoknak számítanak, és ezeket nem lehet törölni – akkor sem, ha a jelölt kilépett vagy lemondott. Ezt volt az MDF-ügy lényege is. Attól, hogy megszűnik egy jelölt képviselői státusza, még a listán figyelembe kell venni, és a töredékszavazatok töredékszavazatnak számítanak” – tájékoztatott a szakértő.

Az LMP a STOPtól értesült arról, hogy kérésük nagy valószínűséggel nem fog teljesülni. “Nem voltunk tisztában ezzel, különben nem kértük volna erre az OVB-t. Ha ez kivitelezhetetlen, akkor tudomásul vesszük, de ezzel is szerettük volna jelezni, hogy nem tekintjük saját jelöltünknek Faith Balázst” – szögezte le Karácsony Gergely szóvivő.

A párt egyébként OVB-s delegáltjával ma este fog egyeztetni a kérdésről. “Arra akartuk kérni, hogy képviselje ezt az álláspontot. Nem volt erre még precedens, és az OVB hivatott arra, hogy eldöntse, technikailag kivitelezhető-e. Ha ezt mondják, hogy nem, akkor nyilván helyesen döntenek, bár az elmúlt időszakban az OVB nem állt a helyzet magaslatán” – vélekedett a szóvivő.

Példátlan választási csalás híréről értesült Tolna megyéből a belpol.hu. A megyei területi választási bizottság elnökét, Dr. Fusz Györgyöt ugyanis egy levélben értesítették, hogy a bizottságból többen is tudhattak arról, hogy a megye 4. dombóvári választókerületének LMP-s jelöltje kétmillió háromszázezer forintért vette az ajánlószelvényeket. Szám szerint ezret. A levél természetesen az eladót is megjelöli…

Körülbelül a csodával volt határos az, ahogyan a semmiből, hirtelen a választásokra összerakott párt olyan sok ajánlószelvényt tudott összeszedni, mint amennyit leadtak a választókerületekben. A párt elnöke, akkor úgy fogalmazott, hogy ők minden céduláért keményen megdolgoztak.

Ennek ellentmondani látszik és magyarázza is a nagyszámú ajánlószelvényt, az a levél, amelyben M. J. – a levélben teljes név és cím is szerepel-, arra hívta fel Dr.Fusz György figyelmét, hogy a Tolna Megyei Területi Választási Bizottság tagjai tudtak, tudhattak arról, hogy Máté Mihály a Lehet Más a Politika dombóvári képviselőjelöltje nem törvényes úton jutott hozzá a kopogtató cédulákhoz.. A cédulák ugyanis a közelben lakó roma állampolgároktól származnak nagyobbrészt, amit Máté- a levél tanúsága szerint-, F. János döbrőközi lakostól az Országos Cigány Önkormányzat helyi szervezetének a vezetőjétől vásárolt kétmillió háromszázezer forintért.

A levél szerint szintén OCÖ-s aktivista úgy tudja, korábban jelezték már ezt a bizottság tagjainak, akik, ennek ellenére, mindenféle vizsgálat nélkül fogadták el a nagyszámú, a bejelentés szerint hamis, törvénytelen úton megszerzett ajánlószelvényeket.

M.J. levele végén még hozzáteszi, hogy ez az eljárás sérti a becsületes cigányemberek méltóságát.

Az ügyben Dr.Fusz Györgyöt a belpol.hu még nem érte el. Ám véleményére és a vizsgálat eredményére, természetesen kíváncsiak vagyunk.

MTI/Stop/Kuruc.info/Polgári Hírszemle/belpol.hu
http://holahatar.uw.hu/news.php?readmore=80
Nemzeti InternetFigyelő
Még egy jókora anyag érkezett az előbbi témához, érdemes elolvasni. (szerk. megj.)
Kik állnak az LMP mögött? Honnan jöttek és mit akarnak? Lerántjuk a leplet

Jött hirtelen, minden előzmény nélkül a semmiből egy kis párt, amelyről nagyon keveset lehet tudni. Vidéken jóformán láthatatlan, sokak számára ismeretlen formáció ez, meglehetősen kevés támogatóval – bizonyos médiumokban ennek ellenére a csapból is ők folynak…
Egyes témákat kínosan kerül az LMP, a választókhoz pedig csak néhány főbb üzenet jut el: átlátható pártkassza, környezetvédelem és az eddigi pártokkal szembeni elégedetlenség. Amely így első hallásra szimpatikus lehet… De kik állnak mögötte, mit képviselnek? Mi van a programjukban? Ennek járunk utána.
Meglehetősen sok kellemetlen információt és hazugságot szedtünk össze az LMP-ről. A hitetlenkedők és kétkedők számára sokat linkelünk, habár hírkeresőkkel és Google-lel minden állításunk leellenőrizhető. A cikk végén a slusszpoén!

Ez a plakát már sejtet egyet s mást…

Mentsük meg a bálnákat! És még?
Ha jobban körbeszaglássza a pártot a választópolgár, rájön, hogy maga az LMP és “programja” egy vicc. Ismert nevek, szakemberek és szakértelem teljes hiánya jellemzi az egész formációt, egyszerűen teljesen alkalmatlanok és amatőrök. Politikai megnyilvánulásaik leginkább egy agyatlan “zöld” bohóckodásra hasonlítanak, amitől a legtöbb embert kiveri a víz, egyik Youtube-os videójuk címe például ez: “Mentsük meg a Földet óriás performansszal”. Talán a tizenévesek még fogékonyak erre, de a felnőtt emberek már érzik, hogy az egyébként nagyon fontos környezetvédelemhez ez vajmi kevés, sőt röhejes.
Fideszesek megölése, drogliberalizáció és romavédelem – ezt pártolja az LMP listavezetője
Az LMP listavezetője Schiffer András, aki 2004-2008 között a Társaság a Szabadságjogokért ügyvivője volt. A liberális TASZ-t vélhetően sokan ismerik, de aki nem, annak bemutatnánk röviden.Az itt olvasható cikkből kiderül, hogy 2006-ban a Magyar Nemzet munkatársa, Lovas István pert nyert a TASZ (és Schiffer) ellen, amiért azok honlapjukon Sickratman rapszövegét reklámozták, amiben a Tilos Rádióhoz köthető rapper fideszes politikusok kiirtására buzdított.
“Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas Istvánt kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni” – ez szerepelt a szövegben. Schiffer ezügyben védte a TASZ-t a bíróság előtt Lovassal szemben. Igen, egy liberális jogvédő szerint belefér a gyilkosságra való buzdítás, és még védi is ezt a bíróság előtt.
A TASZ nevéhez fűződik még a Magyar Gárda elleni petíció, amelyben a szokásos SZDSZ-es lózungokkal jönnek: rasszizmus, gyűlöletkeltő, romaellenes megmozdulások, félelemkeltés és demokrácia. A TASZ számtalanszor felemelte hangját a marihuána legalizálása mellett, blogjukban legutóbb pl. rezzenéstelen arccal vontak párhuzamot a hungarikumnak számító finom magyar pálinkák és a fű között, mondván ha Orbán legalizálná az otthoni pálinkafőzést, akkor ennyi erővel már a füvet is lehetne – a drogosok szerint ugyanis gombát vagy füvet fogyasztani egyenlő a pálinkázással… Az LMP, mint párt ezeket a kérdéseket kínosan kerüli és hallgat róluk, de ne gondoljuk, hogy másképp gondolkoznak ezekről: Schiffer nem azért hagyta ott a TASZ-t, mert jó útra tért, hanem mert a két tisztség összeférhetetlen volt.
A keresztényeket kiirtani akaró Tilos Rádiót reklámozza az LMP honlapja és viszont
A Tilos Rádió SZDSZ-es koszfészek, ahol rendre gyalázták a nemzeti és keresztény értékeket. “Keresztényellenes, vallási háborúzás szítására irányuló mocskolódás a Tilos Rádióban karácsony előtt” – írja a Magyar Nemzet bevezetőjében. A legbotrányosabb kijelentést azonban a HVG munkatársa, Barangó Zoltán tette a rádióban 2003 szentestéjén (!): “Kiirtanám az összes keresztényt!” Ez tehát röviden a rádió lényege.
Az LMP honlapján a Tilos Rádió hallgatását reklámozzák, itt elérhető a képernyőfénykép, lementettük, ha cikkünk után el akarnák tüntetni. A link egy másik oldalra mutatott, ez itt látható. Bizony, a Tilos Rádió reklámja mellett ott látható az LMP logója is, tehát a barátság kölcsönös a keresztényeket kiirtani akaró adóval…
A szintén szélsőliberális, egykori SZDSZ-es (egykori, mert mára már az SZDSZ megszűnt létezni) Tilos Rádiós Bakáts Tibor “Settenkedő” pedig az LMP egyik kampányanyagában tűnik fel, mint reklámarc.
SZDSZ-alapítókból és antifasisztákból LMP-jelölt és támogató

Nándor, az “antifasiszta”.
SZDSZ-ből LMP-be
Érsek-Obádovics Nándorról már írtunk többször olvasóinknak. Ő az, aki a Gárda ellen tüntet vagy épp antifasiszta aláírásgyűjtéseket szervez. Ma az LMP országos listájának 62. helyén található (a valasztas.hu honlapon ellenőrizhető a listáknál). Jól látható tehát, hogy hol kötnek ki a hasonló fazonok.
2008-ban az időközi ferencvárosi választásokon az LMP a Humanista Párttal együtt indult (és az EP-választásokon is, de mára gyakorlatilag ez a kettő eggyé vált),  Érsek-Obádovics akkor a Humanista Pártnak gyűjtött kopogtatócédulát, a jelöltjük Várady Tibor volt (aki nem mellesleg a Tarka Magyar nevű felvonulás egyik szervezője volt – tudhatjuk meg a magyar Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű (!), azaz az LMBT szervezetének honlapján). Várady honlapján olvashatjuk a következőt:“A következő lakossági összejövetel december 20-án, szombaton 17 órakor kezdődik, melynek érdekessége, hogy jelen lesz a jelölt két ismert támogatója, Tamás Gáspár Miklós filozófus és Schiffer András ügyvéd is.”

SZDSZ-alapító, hivatásos nácizgató.
LMP-HP támogató lett belőle
Igen, jól olvassák, az SZDSZ egyik alapítója, a marxista-liberális, összes magyart lenácizó, anno a Moszkva térenaz épp a napokban börtönre ítélt Ártatlan Józsika mellett tüntető hírhedt SZDSZ-es Tamás Gáspár Miklós “filozófus” az egyik fő támogató. És persze Schiffer jóbarátja. Persze az LMP tudja, hogy az SZDSZ megsemmisülésének egyik fő oka az, hogy az embereknek elegük van a devianciát jelentő, pusztító, hazánkat tönkretevő liberalizmusból, ezért TGM-éket most már háttérbe szorítják. A liberalizmusról pedig nem beszélnek, ki sem mondják, inkább zöld szósszal öntik nyakon magukat, hátha úgy több embert tudnak megtéveszteni. Az SZDSZ nem vész el, csak átalakul. De vannak MSZP-s szálak is, Kazincbarcika LMP-s jelöltje, Király Bálint például MSZP-s, majd “független” polgármester volt.
Ahogy nézegettük az LMP honlapján a képeket, az egyik aktivistájuk megjelenése nagyon hasonlított egy antifasiszta demonstráción megjelent emberre. A kinézet, a fül előtti szőrzet, mind-mind nagyon hasonlít. A képeket körülbelül majdnem két év különbséggel készítették. Nagy valószínűséggel ugyanazon emberről van szó. (Friss: korábban rossz kép volt fent, azóta javítottuk, köszönjük olvasóinknak.)

Antifa majd LMP-aktivistaEzek után meglepő? Az LMP a ballib média sztárja
Ha valaki beüti egy hírkeresőbe az LMP nevét, vagy olvassa a liberális Indexet, feltűnhet neki, hogy az LMP (akiket a közvéleménykutatók legtöbbször 1-2-3 százalékra mérnek) rendkívül sokat szerepel a médiában, szinte kivétel nélkül pozitív kontextusban. Az MTI kiadott egy közleményt a Grupo Milton üggyel kapcsolatban – itt látható -, ebből kiderül, hogy az Index újságírója, Bodoky Tamás az LMP egyik alapítója. Így már érthető, hogy az Index miért futtatja annyit és dicséri az LMP-t. Az az Index, amely szerint vicces a Bibliát megszentségtelenítő “meleg büszkeség” napi felvonulás,amely videón mutatja be, hogy kell otthon marihuánát termeszteniegyik szerkesztőjük pedig arról beszél, hogy ő milyen drogokat, gombát, LSD-t használ – íme tehát az LMP egyik fő médiatámogatója. Nem meglepő, hogy míg régebben a Metro újság címlapján az SZDSZ-t reklámozta, addig most már ők is az LMP-t futtatják. Az LMP viszont kínosan ügyel arra, hogy ne az ragadjon meg az embereknek, hogy ők az SZDSZ2, egy újabb mérgező, liberális párt – hanem a már említett zöld szósszal próbálják megtéveszteni az embereket.
Ezen a Youtube-os videón az látható, hogy az egyik aktivistájuk azt mondja az SZDSZ plakátragasztójának, hogy ne az LMP plakátjára ragassza a saját anyagát, mert, ahogy fogalmaz: ” mi egy célért küzdünk”.
A nagy felháborodást keltett: “baszd meg magad, ha nem szereted a melegeket” szöveget tartalmazó SZDSZ-es, homoszexuálisokat népszerűsítő klippben több arc feltűnik. Aki látott már LMP-s szórólapot, az észrevehette, hogy néhány klippben szerepelő ember ma már az LMP szórólapjain virít (pl.: Sz. Győző). Egyértelmű tehát, hogy mit képvisel az LMP. Az SZDSZ első vonala megsemmisült, második vonala az MDF-ben tanyázik, a harmadik pedig az LMP-ben álarc mögött igyekszik vissza a parlamentbe.
Támogatottság: kettő, azaz kettő fő volt kíváncsi az LMP “húzóarcára”

Több az újságíró, mint a választópolgár
Annak ellenére, hogy a média orrba-szájba reklámozza az LMP-t, úgy látszik, nem sok embert tudnak megtéveszteni és maguk mellé állítani. Legismertebb jelöltjük, Kukorelly Endre író tartott április elsején lakossági fórumot Pomázon. Négy (!) újságíró jelent meg a helyszínen, majd hosszú késéssel két (!) választópolgár érkezett még (valószínűleg őket is telefonon hívták közben). Tehát ennyire érdekli az embereket az LMP és annak legismertebb jelöltje. A média viszont nagyon erőlteti őket, nagy erőkkel vonultak a helyszínre.
Ez megnehezíti Schifferék helyzetét: hisz teljesen logikus, ha még kevesebben akarnak ezután rájuk szavazni, hisz a legnagyobb esélye annak van, hogy 2-3%-ot érnek mondjuk el, tehát a rájuk adott szavazat elvesztegetett voks lesz. Aki nem akar Fidesz kétharmadot, az biztosan nem rájuk fog szavazni.
Az Index cikkéből kiderül, hogy a környéken egy (!) darab aktivistával rendelkezik az LMP. Ez jól tükrözi a szervezetlenséget és gyengeséget, egyúttal felvezeti a következő bekezdést: hogyan tudott egy aktivista – vagy ha Kukorellyvel mentek, akkor ketten – összegyűjteni 750 cédulát? Persze mozgósíthattak máshonnan, de ott sem jobb a helyzet, tehát már ebből látható (a Jobbik több tucat aktivistával dolgozott 1-1 helyen, és sokszor így is nyögvenyelősen gyűltek a cédulák), hogy tisztességes módszerekkel nem tudhatták közel 100 helyen összeszedni a kopogtatókat. Pláne, hogy vidéken alig ismeri őket valaki, az emberek pedig nem adják ismeretlen pártnak az ajánlószelvényt.
Az LMP-t segítette valaki a kopogtatógyűjtésben – a Fidesz többször felmerült
Az LMP a kampány során többször keveredett választási csalás gyanújába. Persze ők egyből provokációt kiáltottak meg magyarázkodtak, ám nem meglepő, hogy mindig azok a pártok keverednek gyanúba, akikről már jó előre tudható, hogy kellő aktivista, pénz és ismeretség hiánya miatt nem fogják tudni tisztességesen összeszedni a kopogtatókat. Több helyen már tényként kezelik, hogy a Fidesz megvette az LMP-t. Egy biztos: most, hogy az LMP is kb. annyi egyéni jelölttel bír, mint az MDF, lehetséges, hogy szépen kiütik egymást, és egyik párt sem fog bejutni a Parlamentbe.
Bár az MDF nagyobb előnnyel bír, hisz Bokros személyében valami “szakértelmet” fel tudnak mutatni a liberális szavazóknak, míg az LMP-nél a tapasztalat és hozzáértés teljes hiánya mutatkozik. Továbbá az MDF ismertebb arcokkal és több pénzzel rendelkezik, így jobb esélyekkel indul a választáson. Sok LMP-s gondolhatja meg magát a végén, mert a Schifferékre leadott szavazat nagy valószínűséggel el fog veszni.
De az is lehet, hogy szándékosan bejuttatják Orbánék az LMP-t, ott pedig majd szépen együttműködnek. Erről csak találgatnak a médiában, biztosat nem lehet tudni. Az tény, hogy az LMP mindeddig kínosan ügyelt arra, hogy a Fideszt ne támadja a kampányban…
Máris durva hazugságon kaptuk az LMP-t egy fontos kérdésben
Ha néhány jelöltjük állva marad a második fordulóban, kinek a javára lépnének vissza? – tette fel a kérdést a műsorvezető az MTV reggeli műsorában az LMP listáját vezető Schiffernek. Válasza határozott és egyértelmű volt: az LMP konstruktív ellenzéki szerepre készül, már a megalakulásukkor leszögezték, hogy egyik párttal sem hajlandók együttműködni, nem fognak visszalépni sem a Fidesz sem az MSZP javára, hanem végigcsinálják a második fordulót is, ha így adódik stb, stb. (Hogy ne érjen minket az az ócska vád, hogy ezt csak kitaláltuk meg ferdítettünk, ezért linkeljük ezt a videót, aminek az elején megtekinthető a fent említett rész.)
És mit olvasunk az Alterblogon az LMP egyik fő arcától, az országos lista ötödik helyén álló Ivády Gábortól? Hát ezt: “Ivády szerint ha a második fordulóba fideszes, jobbikos és LMP-s jelölt jut be valamelyik körzetben, a jobbikos jelölt győzelmét az LMP-nek akár jelöltje visszaléptetésével is meg kell akadályoznia. A közönség soraiban ülők közül erre többen is felvetették, hogy ez a párt részéről választóik arcul csapása lenne, hiszen a legtöbben azért adják le szavazatukat az LMP-re, mert semelyik másik pártra nem szeretnék”. Tehát Schiffer durván hazudott az MTV-ben, amikor azt állította, nem lépnek vissza senki javára. Ennyit a hitelességről.
Schiffer egyébként az MTV-ben újságírói kérdésre megerősítette: korábban Orbán Viktor ügyvédje volt a bíróságon egy ügyben. Nagyon érdekes, amit egy Facebook-bejegyzésében írt a Political Capital tulajdonosa, Szabados Krisztián: “Orbán eddigi legjobb húzása az volt, ahogy “megvette” az LMP-t megszálló SZDSZ-eseket, és rajtuk keresztül az LMP-t magát. Míg anno az MDNP leszalámizása az MDF-ről még egy nagy átverés árán sikerült neki, addig ez az LMP-s akció minden politikai taktikai könyvben szerepelni fog majd. Persze, ehhez kellett a kopogtatócédula-rendszer meg az a köré épült khm “piac”, de hát istenem” – olvashatjuk írásában, amit az eddigi tények alátámasztani látszanak.
Az Élőlánc ökopárt alapítója: gyanús százmillió az LMP körül
“Lányi András író, humánökológus, a választásokon ezúttal nem induló Élőlánc ökopárt alapítója azt kéri a környezetvédőktől, hogy ne szavazzanak az LMP-re, mert Schiffer András pártja eleven cáfolata annak, hogy lehetne más a politika, mint puszta marketing” – írja a Magyar Hírlap. Az interjúban Lányi elmondja, hogy anno pont Schifferék akadályozták meg, hogy egy valódi zöld párt létrejöhessen. A Védegylet és az Élőlánc alapítója szerint gyanús, hogy honnan kerítettek ilyen gyorsan nagyságrendileg százmillió forintot a kampányra. Lányi András szerint kizárt, hogy egy ilyen hirtelen felbukkanó párt a híveiktől százmillió forint adományhoz jusson. Állítása szerint az LMP-t “jól kistafírozták” valakik.  A teljes interjú itt olvasható.
A slusszpoén: pofátlanul lopja el a romáknak szánt pályázati pénzeket az LMP-s jelölt

Faith Balázs – egyáltalán nem úgy néz ki,
mint egy cigány
A képen látható Faith Balázs Budapesten indul, az LMP országos listájának 65. helyén található. Szórólapja megtalálható a párt honlapján, azt írja rajta, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul és a kispesti civil életben aktívan részt vesz (hisz a Kispesti Zsidó Közösség Egyesület társelnöke, héberül tanít – jegyezzük meg a pontosság kedvéért, ld. itt és itt).
Többször kiírtak költségtérítéses képzésben részt vevő roma fiatalok támogatására pályázatot, érdekes módon Faith Balázs többször is sikerrel pályázott erre, végeredményben pedig százezreket vágott zsebre. (2007/20082009/2010 – ezeken a linkeken szerepel a neve, valamint iskolája, tehát minden stimmel) A kérdés csak az: a zsidó identitású Faith Balázs hogyan jutott olyan támogatáshoz, amit roma fiataloknak szántak? Hiába kerestünk, nem találtunk információt arra vonatkozóan, hogy Faithnak bármiféle roma származása lenne. És a kép is azt mutatja, hogy nincs ilyen beütése.
Vagy már nem a származás számít és az lesz cigány, aki annak vallja magát, és így pályázati pénzekhez is hozzá lehet jutni? Ez utóbbira egyébként már hoztunk egy példát korábbi cikkünkben: “Cs. Kádár Péter származását tekintve nem cigány, de annak vallja magát” – Kádár Péter szintén zsidó, akárcsak Faith, és nemrég vizsgát tett a roma diplomásoknak meghirdetett programban. Mivel nem magyarnak, hanem cigánynak vallotta magát, ezért állást kapott a közigazgatásban. Igen, olvassák el mégegyszer az utóbbi sorokat, ez annyira abszurd. Nem cigány, de mivel így sok előnyre szert tud tenni, annak vallja magát és kész. Végső soron tehát a cigányoknak szánt pénz nem jut el a cigányokhoz, a valódi rászorulókhoz, hanem lenyúlják. Így nem lesz más a politika.
És az is kérdés, hogy Faith mennyire szorul rá a támogatásra. Iwiwen egyik apróhirdetése szerint épp egy lakást szeretne bérbe adni. Lenne itt mit tisztázni, várjuk az illetékesek válaszát – írtuk korábban, azóta megérkezett a reakció. Faith az Origónak elmondta, a dolgok magukért beszélnek, felvett cigányoknak szánt pénzeket is, de arra nem adott magyarázatot, hogy mégis hogyan, ha egyszer ezt csak cigányok kaphatják meg. “Két nap van hátra a választásokig, nem szerencsés most ezt az ügyet bolygatni” – adta meg a “magyarázatot” Faith. Az LMP közleményében pedig maszatolni kezdett.
Schiffer és felmenői
Wikipédián ez olvasható: “Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer Pál filmrendező és Schiffer János 1994-2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke.” Igen, Schiffer dédapja a Szakasits Árpád nevű őskommunista. Aki a Tanácsköztársaság idején a Belügyi Népbiztosság vezetője, 1939-1944 között pedig a Népszava főszerkesztője volt. A háború után államminiszter, majd az elhíresült kékcédulás választási csalás után ő lett 1948-tól a köztársasági elnök. Haláláig tagja volt az MSZMP Központi Bizottságának.
A Kuruc.info továbbá úgy értesült, hogy Schiffer apjának valamelyik testvére Rákosi Mátyás (Rosenfeld-Róth Manó) “keresztgyermeke” volt. Szép család. Ma már zöldet és demokratát játszanak.
Szemezgetés az LMP programjából
Nézzük át alaposabban a párt programját. Érdemes, mert kiderül belőle fehéren-feketén, hogy az LMP tényleg egy második SZDSZ.
Közoktatás
A cigánykérdés megoldásának mikéntjében bukik ki a legtisztábban, hogy az LMP hol is áll, mit is képvisel.
Mindenekelőtt a cigányok integrált oktatását támogatja. Idézzük kapcsolódó programpontjuk márc. 29-én publikált Programvita, 3. rész: a cigányság felemelése bejegyzésének (eredeti ITT) ezzel foglalkozó részét:
„Az iskolában integrált osztályokra van szükség. Ne érezze a cigány kissrác, hogy őt kiszelektálják, és a hülyék közé rakják.”
Igen, szép gondolat – kár, hogy akárhova nézünk (nem csak Magyaroszágon!), az ötlet megbukott. (Pár ezzel kapcsolatos link: Hajdúhadháza ITTITT;Szeged-Móra, összefoglaló cikk ITTstb.) Igen, az LMP elődje, az SZDSZ és különösen annak a tűzzel-vassal-iskolabezárásokkal deszegregációt kikényszerítő Mohácsi Erzsébet által kitaposott úton kíván haladni, miközben, még egyszer, már egyértelműsödött, hogy az integrált oktatás zsákutca. Olyan zsákutca, amely nem a cigányokat emeli fel, hanem a velük összekényszerített, tanulni vágyó magyarok továbbtanulási esélyeit, jövőjét, végső soron életét teszi tönkre. A magyar szülők pedig ha tehetik, más iskolába viszik a gyerekeiket.
Van tovább is! Emlékszünk, hogy az SZDSZ hogyan tette tönkre az érettségit, a felvételiket, és hogyan akadályozta meg, hogy alsóban buktathassanak? Nos, ugyanez a gondolat visszaköszön az LMP programjában is. Idézet INNEN:

„A szegregáció visszaszorítása és az esélyegyenlőség érdekében eltörölnék az iskolaérettségi vizsgálatot, és a nyolcadik osztály végéig megtiltanák, hogy a gyerekeket teljesítményük alapján csoportosítsák vagy megkülönböztessék. ”

Igen, LMP-ék az osztályozás intézményét is be akarják tiltani, ezzel még Magyar Bálinték “reformjain” is túllőnek, ennek hatásai előre borítékolhatók: a gyerekek nem fognak „hajtani”, ergó még kevesebbet tanulnak. Semmi fegyelmezési eszköz nincs, semmi kontroll. Elhisszük, hogy az LMP-nek és a mögötte álló támogatóknak az az érdeke, hogy minél butábbak legyenek a következő generációk, de azért hadd szóljunk már bele mi is, jó?
Az eddigi eszközöket is kivennék a tanárok, tanítók kezéből: a leghülyébbeket, legösszeférhetetlenebbeket se lehetne ezentúl például felzárkóztató osztályba küldeni. Ez ennek a pontnak az egyik legfőbb üzenete. Az eredmény? Az általános iskolák és az oktatás gyakorlatilag teljes tönkretétele, a tanulni vágyó diákokat olyanokkal kényszerítik majd össze, akiknek az elkülönítésére (felzárkóztató osztályokban) eddig legalább megvolt a lehetőség. Így lőttek az esélyeiknek, hisz ahol az osztály fele olyan cigány, aki csak rombol, nem tanul és csak fegyelmezéssel telik az egész óra, ott nem lesz haladás.
Segélyezés
Az Origo “Legeltető állattartást ajánl Magyarországnak az LMP” című cikkében az alábbi olvasható:
„A segélyezési rendszert a garantált minimumjövedelem bevezetésével alakítanák át, ez az összeg azoknak is járna, akik dolgoznak, de családjukban az egy főre eső jövedelem nem éri el ezt a meghatározott összeget”

Tetszik érteni? Eljő a Kánaán a munkakerülőknek: akkor is garantáltan kapnak pénzt (konkrét számokat is sorol a program ITT található része: kb. 30e/felnőtt; 80e/kétgyerekes család stb.), ha még arra sem veszik a fáradságot, hogy azt hazudják, azért nem dolgoznak, mert nincs munka. Ez az ötlet azt is jelentené, hogy cigányainkat – a segílykéért cserébe – még közmunkára sem lehetne beosztani. Nem, ez alanyi jogon járna mindenkinek “garantált minimumjövedelem” címén.

Államadósság
Idézet következik az ITT található, hivatalos programból (132. o.):
„Az államadóság jelentős csökkentése nem valósítható meg rövid idő alatt, és a költségvetési fegyelem radikális javítása nélkül sem lehetséges. Még ha nagyon optimista növekedési szcenáriót feltételezünk is, 2011-ben 3,5%-os, 2012-töl [sic!] pedig 5%-os GDP-növekedéssel, 3% alatti inflációval, a GDP-arányos államadóság 60% alá szorítása ilyen feltételek mellett is legfeljebb nullszaldós költségvetéssel teljesíthető 2015-ig. A következő kormányzati ciklusban egyensúlyi költségvetésre van szükség, vagyis az állami kiadások nem haladhatják meg az állami bevételeket.”
Aztán olvassuk csak el a következő idézetet ugyanezen program 112. oldalán:
„Hazánknak folytatnia kell a bilaterális adósságok átstrukturálását, indokolt esetben azok elengedését a rászoruló országoknál.”

Értsd: mi fizessünk, ha beledöglünk is (erről szól a kötségvetési fegyelem szigorítása és az ‘addig nyújtózz, amíg a takaród ér’-szöveg), de másoknak engedjük el a tartozását. Ezt a nyolcvanas években az MSZMP már jópárszor eljátszotta a megsegített harmadik világbeli államokkal… Mi hasznunk származott belőle? Az, hogy az elengedett adósságuk sokszorosát verték le rajtunk a mi hitelezőink.

Az LMP átveri és megtéveszti az embereket
Még nem is tárgyaltuk az LMP zavaros pénzügyeit bővebben, sem a hirtelen jött sikerét és hátszelét, de máris látható, hogy az LMP bizony nem az, aminek elsőre látszik. Kínosan próbálják takargatni azt, ami mára nyilvánvaló: ők viszik tovább az SZDSZ-t. Azt az SZDSZ-t, amely a társadalmat és minden emberit mételyező liberalizmusával, gátlástalan lopásaival tönkretette az országot.

Ezt az írást nyugodtan küldjük el levélben azon ismerőseinknek, akiket esetleg megtévesztett az LMP szövege. Azoknak, akik esetleg azon gondolkoznak, hogy rájuk szavaznak. Terjesszük emailben, fórumokon és blogokon. Fontos, hogy mások is megtudják, kik és miért hozták létre ezt a formációt, kik támogatják. Mert közös felelősségünk, Magyarország érdeke, hogy az SZDSZ semmilyen formában ne élhessen tovább, hogy hazug és korrupt politikusok ne kerülhessenek a húsos fazék közelébe.
Magyari Gábor
Kapcsolódó cikk: – Szemezgetés az LMP programjából – mozlim menekültek tízezreivel árasztanák el hazánkat
– Még a Népszabadság is azt mondja, az LMP az új SZDSZ

Facebook hozzászólások

0 hozzászólás a(z) “Ismerjük meg az LMP-t” bejegyzéshez

 1. Ez a párt most rendkívül fontos lett. Olyannyira fontos, hogy még súlyos törvénysértéssel is, de választási csalást követtek el az érdekében!
  NEM LEHET ELÉGSZER MONDANI!
  A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK BIRTOKÁBAN, ANNAK TITOKBAN TARTÁSÁVAL, AZÉRT SZAVAZTATTAK A KÉSŐI ÓRÁKIG, HOGY MEGLEGYEN AZ LMP BIZTOS 5% FELETTI EREDMÉNYE!
  Ez biztosítja Orbán terveinek végrehajtását, ha nem lesz meg az áhított 2/3-ad.

 2. Újabb bizonyíték az egykori SZDSZ és az LMP komoly hasonlóságára
  “Szerkesztőségünk korábban már több írásában is utalt arra a nyilvánvaló tényre, hogy az SZDSZ és az LMP között bizony komoly átfedések találhatók. Nem hallgathatjuk el, hogy az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. Mindezt az a térképábra is jól bizonyítja, mely az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es választási eredményeit hasonlítja össze.
  Egyszer már volt a mostanihoz hasonló helyzet Magyarországon. Mégpedig 1998-ban, amikor szintén leváltottak egy baloldali kormányt. 12 éve azok, akik az MSZP és Horn Gyula regnálását lábszagúnak, túlságosan is kínosnak érezték, de a jobboldalra mégsem szavaztak volna soha, az SZDSZ-t választották.
  Vessük most össze a két baloldali kormányzást lezáró választás adatait! Az SZDSZ 1998-as (7,57% területi listán) és az LMP 2010-es (7,48%) eredményeit nézve komoly átfedést találunk a két párt támogatottságának földrajzi megoszlása között. (Ezt az SZDSZ későbbi, 2002-es és 2006-os eredményei is alátámasztják.)”
  A grafikák az alábbi linken láthatók:
  http://barikad.hu/node/51020

 3. Nem lesz gond a 2/3-al,mert azért kellett az lmp,hogy mint “segitőtárs” és “tiszta párt” besegitsen a Fidesznek.Misem bizonyitja ezt jobban,mint a tény,hogy OV.perében Schiffer András volt az ügyvédje.!!!!!
  Őket “el tudja fogadni” a Fidesz, a Jobbik nem elfogadható ,sőt elhatárolódik majd 900 ezer embertől ( azokat nem is számolom,akik azért nem mentek el választani,mert nem hisznek a pártokráciában,de igaz magyarok) a nemzeti radikalizmusából kifolyólag. Igen,aki gyűlöli a magyarokat az jöhet. Alakulnak a nagy meglepetések,csak győzzük kapkodni a fejünket.Ebben csak egyetlen egy baja van,hogy a mi és utódaink életéről van szó,ami nem mindegy hogyan is alakul!!! Az “élet menete” megengedett,a Magyar Gárda “felpofozandó,és hazaküldhető” .Itt tartunk ma 2010-ben Magyarországon!

 4. Rengeteg bűnöző fog bejutni a parlamentbe, mind a Fideszből, mind az MSZP-ből, és ezekre rövidesen a nyilvánosság szeme is rávetődhet. Hagyó már Izraelbe menekült, egy jobbik kormány esetén már azok is ott lennének, akik most mandátumot kaptak, zsidóktól, megvásárolt cigányoktól, buzeránsoktól, drogosoktól, és sajnos sok megtévesztett honfitársunk is ezekre a bűnözőkre voksolt. Egész ország népe issza ennek levét.
  ” A Financial Times megjegyzi ugyanakkor, hogy a következő miniszterelnöknek, Orbán Viktornak most hozzá kell kezdenie azon problémák kezeléséhez, amelyek a szélsőjobbot vonzóvá teszik egyes választók számára.”
  Hát akkor fogjon hozzá, és olvassa el a Jobbik programját, mert az teszi a Jobbikot vonzóvá, egymillió MAGYAR szemében.
  ” A Fidesz és a Jobbik együttműködésének kérdését azonban fel sem szabad vetni – üzeni a Financial Times.” Ha Orbán bármiben is eltér a Jobbik programjától, akkor a bukása borítékolható.
  Továbbá: „Magyarország nem hibáztathatja a globális válságot: a bajokat a leköszönő szocialisták költségvetési felelőtlensége okozta.”
  Húsz éven keresztül, mi? És a most (megint) kormányozni akaró Orbán semmit nem tett ez ellen, ő is lopott ugyanúgy, és hagyta az országot pusztulni, a globális nagytőke terveinek megfelelően, emellett ápolta a testvériséget az izraeli terrorista, palesztin-gyilkos Likuddal. (izraeli kormányzó párt)
  Azt meg mi jegyezzük meg, hogy a leendő parlament MSZP-s, Fideszes padsoraiban, székeiben, bűnözők és hazaárulók ülnek. Az LMP-nek van kiktől tanulni.
  Egy magyar érdekképviselet lesz ott, a Jobbik, és erre rövidesen minden magyar ember, pontosabban minden magyar ősökkel rendelkező ember rá fog jönni.
  A cigány 2010-04-12-én is gyilkolt egy pulóverért, a Margitszigeti hölgyet is, és a tényői famíliát is cigány(ok) gyilkolta(ták) meg. A rendőrség hallgat, ferdít, tagad, hazudik.
  A csendőrség már ebben az órában el tudná kezdeni a vidék megtisztítását a bűnözőktől. Már készen áll! Létszáma meg van, eltökéltsége meg van, képzettebb személyekből áll, mint a leszerepelt rendőri állomány.
  De Orbánnak nem fontos a vidék biztonsága, csak a saját hatalmának sunyi erősítése, és majd egymillió ember, hazafi szavazatával parlamentbe juttatott, nemzeti érdekvédelmi párt eltaposása. A Fidesz a nemzettel szembeni, őszinte párbeszédet hirdetve, oldja fel a titkosítását azon eseteknek, amelyek köztörvényes bűnöket takarnak. De nem fogja! Mert nekik is van bőven, (főleg Pintér révén) de a BKV-s pénzeltüntetésekben ott szerepel Simicska, és Nyerges neve is. Az igazság szabaddá tesz, és népünk szabadságban szeretne élni, amit az igazság fénye világít meg. A Fidesz ezt az igazságot sötét páncélszekrénybe zárja. Hát nyissa ki, hadd lássa a nép azon része is, aki Orbánra voksolt.
  Fél év sem telik el, és elzavarja a nép ezt a férget.

 5. Csentem a Szebb Jövő honlapról, ez a legtalálóbb:
  Lopakodó Mocskos Politika
  Olvastam már viszont azt is:
  Lehet Még itt Palesztína

 6. Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against – Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a zsidó terror hangoskönyveként, Ördögűző címmel fog futni a video megosztókon.
  Ja!
  …ha netalántán szinkronicitást vélnének felfedezni a zsidók palesztín mészárlása, a héber kémrepülőgépek segedelmével lezavart szír férfi likvidálása és a magyarországi zsidók és zsidóbérencek magyar népességírtása között, akkor az még “véletlenül” sem a “véletlen” műve…
  Mintsem inkább a SÁTÁN NÉPÉNEK ISTEN és SZŰZLEÁNYGYILKOS MIBENLÉTE, hiszen GYILKOLNI “SZÜLETTEK” és feláldozni…MÁSOKAT.
  Szeretettel: Pálos Trend

 7. Szemezgetés a 13 MAGYAR NEMZETi “G” PONT-ból!
  2.
  A 2-ik pontban foglaltakhoz szigorúan társul és karöltve jár azon kötelességünk, hogy LELKIISMERETESEN, de KÖTELEZŐEN szavazunk!
  Ennek a lelkiismereti, de kötelező szavazat vállalásnak a feltételeit 3 hónap leforgása alatt tudjuk létrehívni.
  Ehhez azonban első kitételként a jelenleg is a Parlamentben működő összes adócsaló és jogsértő képviselő elszámoltatása ALAP!
  A miheztartás végett, parlamentbe kerülésünk esetén rögvest gondoskodunk Trianoni emlékművünknek az eredeti helyére történő visszaállításáról a Szabadság téren.
  Kötelező érvényűként a Magyar Nemzet lobogója innentől fogva a piros, fehér, zöld – melynek közepében az angyali Szent Koronás címerünk uralkodik.
  Már csak azért is, hogy minden honfitársunk tisztában legyen azzal, hogy
  Magyarország a magyaroké!
  S amit Mi akarunk (a keresztény többség!!!) az, VOLT, VAN; – s LESZ!
  Élve az őshonosok vérségi SZENT JOGÁVAL!
  a Magyarországon élő, a hazánknak szándékosan! kárt okozó nem magyar emberek vagy magukat magyarnak nem valló emberek és azok leendő gyermekei, Magyar állampolgárságot nem kaphatnak.
  3.
  Elixírként MAGYAR állampolgárság illeti mindazon honfitársunkat szerte a világban,
  aki a világok! közötti létét, vérségi, szellemi vagy lelki mibenlétét,
  HUNMAG nemzetségünk 24 törzséből eredezteti!
  Szemétbe dobjuk a sztálinizmus szocionista alkotmányát, amit idegen megszállók a mai napig hóhérkötélként tartanak a nyakunkon; – korlátozva ezzel a MAGYAR NEMZET őszinte lelki és szellemi szabadságának beteljesülését.
  4.
  Közhírré tesszük a rózsadombi paktum összes szereplőjének teljes és álnevét s az általuk paktumba foglalt temérdek galádságot, ami a rendszerváltásnak hazudott: 1990. október 23-i nemzetáruláshoz vezetett.
  A Soros alapítvány érdekköreibe tartozó összes pénzmosoda
  és szellemírtó intézményeit bezáratjuk.
  Tulajdonosai ellen, az ügyészség kitakarítása után…, ügyészi vizsgálatokat indíttatunk.
  &az izraeli állampolgárok magyar állampolgárságának mindenre kiterjedő felülvizsgálatát haladéktalanul megtesszük.
  Mindeközben visszaállítjuk a magyar többség akaratának megfelelően a HALÁLBÜNTETÉS és a HAZAÁRULÁS nem csak a jog által történő büntetését.
  5.
  A szuverén országokat nyomorító, háborút szító és fenntartó hatalmakkal, terrorista befolyásokkal, mesterséges országokkal! (USA, Kína, Izrael&)
  rögvest vízum kényszert vezetünk be míg ezen államok konzulátusait bezáratjuk, bérenceiket, hivatalnokaikat, kémeiket kitoloncoljuk!
  Minden városban szégyentáblát állítunk, ahol a magyar emberek mészárosai nevükön neveztetnek; – hogy még véletlenül se fordulhasson elő az, hogy holmi született gyilkosok és hazaárulók az áldozatok névsorába keverednek bele!
  6.
  Azonnali rendet vágunk a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia háza táján is.
  Kötelező érvényűvé tesszük, hogy a Magyar Tudományos Akadémia valóban az alapító Széchenyi István szellemi örökségében szolgálhassa a Magyar Nemzet szellemi felemelkedését.
  Imigyen a jelenlegi pozíciókat bitorló hazaáruló “címzetes” kufárságot címeiktől és rangjaitól megfosztjuk majd szégyenszemre állítjuk.
  7.
  Kíméletlenül fellépünk minden olyan intézménnyel, médiával szemben, amelyek értékrendjükben továbbra is vezető szerephez juttatják a keresztény Magyarország gyalázásában élvhajhász egyedeket és az általuk terjesztett fertőt.
  8.
  Az összes nagy ígérgetőt, félretájékoztatót, privatizátort és kommunizálót szembesítjük be nem váltott ígéreteikkel és az általuk elherdált népi javak visszaszolgáltatására, kényszerítjük.
  Majd szószegésük súlyosságának megfelelően először az átverés óta (1990. 10. 23.) azt fogják kapni, amit valóban megérdemelnek. Éveket.
  12.
  Törvénybe iktatva mentesítünk minden magyar embert a magyar földet valaha leigázó és jelen megszállóinak áruló politikájának és meghamisított történelmünk hazugságainak
  lelki terhei alól!
  Miközben mindennemű gyalázatos, a vadidegen hatalmak felé mindenáron történő megalkuvásunkat, görcsös megfelelni akarásunkat jogrendbe foglalt törvényt és paragrafust semmissé nyilvánítunk.
  &míg ezen paragrafusok alkotóit, fenntartóit és haszonélvezőit börtönbe vetjük!
  …és amit nem szabad szem elől veszni…
  Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against – Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a zsidó terror hangoskönyveként, Ördögűző címmel fut a video megosztókon.
  Ja!
  …ha netalántán szinkronicitást vélnének felfedezni a zsidók palesztín mészárlása, a héber kémrepülőgépek segedelmével lezavart szír férfi likvidálása, az LMP Magyar Parlamentbe jutása és a magyarországi zsidók és zsidóbérencek magyar népességírtása között, akkor az még “véletlenül” sem a “véletlen” műve…
  Mintsem inkább a SÁTÁN NÉPÉNEK ISTEN és SZŰZLEÁNYGYILKOS MIBENLÉTE, hiszen GYILKOLNI “SZÜLETTEK” és feláldozni…MÁSOKAT.
  Szeretettel: Pálos Trend

 8. Figyeljük együtt a GÉNTORZÓK nyilatkozatait…:))
  A kinyúlt szvetteres, zsinagógás “betegember” megint diktatúráról vizionál
  Hunhír.info
  A francia és olasz példa is azt mutatja, hogy Európában nagyon is lehetséges a demokrácia megszorítása, a kirekesztő, autoritárius politika. Magyarországon ezt egy kicsit primitívebb, butább módon csinálják, mint máshol – értékelte az Orbán-kormány alkotmánymódosítási gyakorlatát Tamás Gáspár Miklós az ATV Jam című műsorában.
  Akik a Fideszre szavaztak, nyugalmat, kicsit nagyobb jólétet, viszonylagos rendet, fegyelmet szeretnének. Ha viszont a részleteket is ismerné a közvélemény azzal kapcsolatban, hogy voltaképpen mit csinál, mit tervez a Fidesz-kormány, akkor elborzadnának – folytatta TGM, aki szerint 1945 óta nem volt olyan „pofátlan tisztogatás” mint jelenleg – siránkozott a nagyváradi zsidó kántor utódja.

 9. “IZRAEL” a TOLVAJ “ÁLLAM”; – a legveszélyesebb a világra!!!
  Zsidó származású olvasó levele: “Soha többé nem akarok visszamenni Izraelbe!”
  Nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy írjak-e önöknek, de úgy gondolom, ezen élményeimet semmiképpen sem hallgathatom el. Először is le kell szögeznem, hogy családom zsidó származású, de semmiképp sem vagyunk vallásos zsidók, mindenképpen magyarnak és hazafinak tekintjük magunkat, hiszen tudjuk, nem a származás számít, hanem a hazaszeretet…
  Az antiszemitizmustól mindig is tartózkodtam, habár mindig rossz szemmel néztem Izrael állam agresszív politikáját, illetve az európai térségben meglévő felvásárlási tendenciát… Most azonban mégis arra ragadtatom magam, hogy kendőzetlenül leírjam azokat az élményeket, amelyek akaratom ellenére értek, mikor Izrael területére léptem. Egy kint élő rokonom hívott meg, eleinte húzódoztam, ám amikor olyan gáláns volt, hogy felajánlotta, fizeti a 200 ezer forintos útiköltséget oda-vissza, elfogadtam a meghívást. A meghívás csak nekem szólt, egy hét időtartamra.
  Mivel tudatában voltam a Közel-Keleten uralkodó áldatlan állapotoknak, terrorveszélynek és fokozott biztonsági intézkedéseknek, utazásom előtt tájékozódtam az interneten. Több helyen olvastam, hogy sokszor ok nélkül zaklatnak, meghurcolnak és visszafordítanak külföldi állampolgárokat, de ezt nem vettem annyira komolyan, mivel mindig is szelíd, törvénytisztelő humánértelmiségi voltam, engem ugyan ellenőrizhetnek, nincs rejtegetnivalóm.
  Augusztus elején indult a gépem Tel-Avivba, azaz pontosabban a Ben Gurion Reptérre, s mivel hívő református vagyok, optimistán vágtam neki a szent földnek… Rokonom, aki meghívott, egyébként apám anyai nagynénje, elvileg ott várt rám a reptéren, e-mailben azt írta, nincs mitől félnem. Annyira nem is féltem, csak akkor leszálltam a gépről és sor került a vám- és poggyászvizsgálatra, akkor kezdtem kicsit remegni. A hosszú sorból találomra emeltek ki 5-10 embert a biztonságiak, akiket zöld egyenruhás, huszonéves katonafiúk kísértek.
  Én is beleestem a szúrópróbába, egy fiatal, huszonöt év körüli lengyel lánnyal együtt egy biztonsági őr és két katonafiú beterelt minket egy apró, ablaktalan szobába a poggyászunkkal együtt. Még ekkor sem féltem annyira, hiszen nem volt mit rejtegetnem. Az idősebb biztonsági őr feltúrta a táskámat, aztán megkérdezte, mit keresek Izraelben. Angolul kérdezett, angolul válaszoltam, hogy egy rokonomhoz jöttem látogatóba, egy hétig szándékozom az országban tartózkodni. Közben mellettem túrta fel a két fiatal kiskatona a lengyel lány táskáját, majd ráparancsoltak, hogy vetkőzzön, motozás lesz.
  Én igyekeztem elfordítani a tekintetemet, a fiúk szemmel láthatólag élvezték a lány megalázását. Mikor a melltartóját nem akarta levenni, az egyik katonafiú a géppisztolya tusával vállba vágta és letépte róla. Engem közben a biztonsági tiszt minősíthetetlen hangnemben, kezdetleges angolságával arról faggatott, miért nem tudok héberül, ha él itt rokonom és a nevem alapján zsidó származású vagyok…
  Nem tudtam mire vélni a dolgot, mondtam, hogy magyar vagyok – a lány közben felöltözhetett, miután a fehérneműjét is levetették vele, félig már sírt -, magyar az anyanyelvem és keresztény vagyok… Erre ordít velem, hogy mit képzelek, hogy idejövök az ő országukba, és még héberül sem tudok, különben is tudja, hol van Magyarország, az a szar kis közép-európai állam, amit a befektetőik már félig felvásároltak… Értetlenkedem, kérem, hogy ne szidja az országomat, mire úgy orrba vágott, hogy eleredt az orrom vére. Megszédültem, a két kiskatona emelt fel és fogott közre. A biztonsági tiszt a szemembe vágta, hogy biztos magyar kém vagyok és a palesztinokkal működöm együtt. A lengyel lányt közben a vetkőztetés után egy-két angol szitokszó (pl. bitch – kurva) kíséretében kidobták a helyiségből, úgy tűnik, ő nem volt gyanús, csak szórakoztak vele. Én feleltem, hogy nem vagyok kém, szakmámra nézve tanár vagyok, és semmi közöm semmiféle titkosszolgálathoz. A biztonsági őr rám parancsolt, hogy ne hazudjak, majd elővette jókora pisztolyát és közölte, hogy az ilyen embereket a hatályos törvények szerint helyben agyonlövik, fogjam be, én, büdös magyar. A pisztolyt a fejemhez tartotta, gondoltam, le azért nem lő, de megijedtem, végül megfordította és a markolatával fejbe vágott. Megint megtántorodtam, vérzett a halántékom, újra a két kiskatona állított talpra.
  Még magamhoz sem tértem, mire a biztonsági őr cinikusan közölte, hogy ha már összevéreztem az ő szent irodáját, takarítsam fel. Ennek vonakodtam eleget tenni, mire intett a kiskatonáknak. Az egyik gyomorszájon vágott a fegyverével, földre kerültem, legalább két-három percig rugdostak. Mindenem fájt, bár éreztem, hogy csontomat nem törték, erre nyilván vigyáznak. Végül is felállítottak, aztán a biztonsági tiszt közölte, hogy a kihallgatás véget ért, a vizsgálaton nem mentem át, kémkedés gyanújával haladéktalanul kitoloncolnak, és örüljek, hogy ennyivel megúszom, mert a kémeket az izraeli bíróság jellemzően halálra ítéli, és itt nem szórakoznak, mint Európában, hanem bizony az ítélet után egy héttel főbe lövik az embert és jelöletlen sírba dobják, mint valami állatot.
  Nem értettem semmit, de szólni már nem mertem, nem akartam újabb verést. Rájuk hagytam, legyek kém, legyek bármi, csak jussak innen el. A két kiskatona egy bűzös, kétszer két méteres zárkában vitt, majd szó nélkül rám zárták az ajtót. Megkérdeztem, mi lesz velem, mire az egyik röhögve azt felelte, úgyis lelövünk és meggyalázzuk a hulládat, a másik viszont lecsitította és azt mondta, nyugodjak meg, nem lesz semmi, kitoloncolnak, nemsokára felraknak az első budapesti gépre, vagy bármelyikre, ami a térségbe tart.
  Nem tudtam, meddig leszek a zárkában, de a karórám szerint alig telt el négy-öt óra, mire értem jött két másik fiatal katona, és közölték, hogy készüljek, felraknak egy Bécsbe tartó gépre, onnét meg már csak hazatalálok, természetesen saját költségemre. Mivel követelmény a napi száz amerikai dollár költőpénz, volt nálam nyolcszáz dollár, amit persze nem akartam elkölteni. Egy irodába vittek, ahol egy unott arcú, középkorú férfi közölte, hogy 450 dollár, átszámítva olyan 95000 forint a visszaút költsége, ezt fizessem ki a nálam lévő pénzből. Az egyik kiskatona kivett a tárcámból öt darab százdollárost, meg sem szólaltam, aztán a kezembe nyomtak egy héber nyelvű cetlit mint elismervényt, amiből persze egy szót sem értettem. Még észbe sem kaptam, mikor az egyik katona kezembe nyomta az útlevelemet, karon fogtak és felvezettek egy Bécsbe induló repülőgépre, leültettek, és közölték, hogy a poggyászom már a csomagtérben, jó utat.
  A gép felszállt, én mocskosan, véresen, mosdatlanul érkeztem meg Bécsbe, zúzódásokkal, hámsérülésekkel. Itt jegyet váltottam a maradék pénz euróra váltása után egy budapesti intercityre, így jutottam haza… Ennyit láttam tehát Izraelből, ami meggyőzött arról, hogy soha-soha ne akarjak oda visszamenni. Mert “ezek” ilyenek. Nyilván nem szabad hatmillió zsidó emberről kollektív ítéletet mondani, de az izraeli állam politikája paranoiás és idegengyűlölő, a nem-zsidó ember élete pedig egy fabatkát sem ér, de még azé sem, aki szegről-végről zsidó, mint én, csak mondjuk nem véresszájú cionista…
  Rokonom e-mailben persze szabadkozott. Én elmentem orvoshoz, látleletet vetettem a sérüléseimről, amelyek bár nyolc napon belül gyógyulók voltak, mégis elégségesek ahhoz, hogy panaszt tegyek. Aztán hagytam az egészet a fenébe, végül is minek rohangáljak a sóhivatalba, kinél tegyek panaszt? Az izraeli nagykövetségen? Jó vicc, esetleg ott is lekevernek egy-két pofont. Meg aztán sok helyre elér a cionizmus keze, nem akarok bonyodalmakat, elveszteni az állásomat, a jó híremet.
  De mégis megírtam önöknek mindezt, mert úgy vélem, a magyar embereknek, és általában az embereknek tudniuk kell, mire számíthat, ha Izraelbe utazik. Megverhetik, megalázhatják, saját költségén indokolatlanul visszaküldhetik…
  Kérem, amennyiben levelemet közlik, azt névtelenül tegyék. Tanúságul szolgálhat ez a felháborító eset, amin én nagyjából már túltettem magam, minden jóhiszemű és tisztességes embernek, aki eddig azt hitte, az izraeli állam toleráns és ér ott valamit az ember, ha nem zsidó… Igyekszem nem elhinni azoknak az állításoknak a jelentős részét, amelyeket időről időre a Zsidóbűnözés rovatban olvasok, de ezek után úgy érzem, bármi megtörténhet…
  R. D.

  • Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!
   Nem hiszem L, hogy a környezetéből csak ennyire futja… Plagizálók, megfelelési kényszerben szenvedő gerinctelenek, másodjára is templomban esküdő kikeresztelkedettek… és a havi 47 ezer forintból is megélni képes politikusbűnözők… Őszintén; – ezekután hány ot remél egykori szavazóitól az elkövetkezendő választásokon?! Alant a csatolt cikk az eddigi, emberileg legócskább “köztársasági” elnök által elmondottakat foglalja össze. Mi lenne ha alkalmasint a tanácsadói, sajtósai egyszer végre valahára olyan könyvekből és szerzőktől ollóznának össze ennek a közteher elnöknek, amelyek tényleg magyar emberektől származnak és valóban a hazájukat szerető emberek tollából vetettek papírra? Tényleg. Mi lenne?! Ja, hogy akkor valóban 1 szabad MAGYARORSZÁG lennénk?! Embere olyan történelmi tettet volt képes végrehajtani ami még Göncz Árpádnak sem sikerült. (L)á(u)der János: zsidóbb lett a zsidónál. Ezért aztán jó lenne, ha “hazaérkezése” után számonkérné párttársát a magyargyűlölő, alázkodó, a magyarokat ócsárló nyilatkozatai miatt; – lehetőleg a magyar emberek előtt mert, hogy ezt nem sokáig teheti ezekután, afelől nincs kétségem. 1 becsületgól meg talán szépíthetne is ezen az “Izrael” – Magyarország eredményen…- így a vége előtt még békében!…:) “A magyar állam csak “szemlélte a vérzivatart” Áder magyar nyelvű beszédében azt hazudta, hogy a magyar állam a “holokauszt” idején “nem tett semmit a zsidók megmentése érdekében, csak szemlélte a vérzivatart”. – “A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején (a Horthy alatti Koszorús-akció eszerint meg sem történt, a Szálasi alatt működő védett pesti gettó pedig nem is létezett – a szerk.). Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket – fogalmazott a köztársasági elnök. Ezután két, Auschwitzból szökött rab világszerte ismertté lett soraiból olvasott fel részleteket, és arra kérte az egybegyűlteket, hogy pár másodperces néma csenddel adózzanak…
   Pálos Trend

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Néhány fontos kérdés a miniszterelnök-jelölthöz
Az egész Nyugat-európai pénztőke a Jobbiktól retteg
Molnár Tamás: A hét csapás (elemzés az első forduló után)
Close