Az egész Nyugat-európai pénztőke a Jobbiktól retteg

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre több európai lapban elemzik a magyarországi választásokat. A narancsos ködben fuldokló Európa Orbánékat ünnepli, és a Jobbiktól retteg.

A mai napon angol, német, és francia lapokban is riasztónak nevezik a Jobbik hatalmas támogatottságát. Érthető is, hiszen a Jobbik hadat üzent a magyar érdekekkel ellentétes külföldi tőkének.

Magyar démonnak nevezik a „szélsőjobboldali” Jobbikot, mely szerintük Európa „legvisszataszítóbb, ádáz nacionalista hagyományait” testesíti meg, és amely a zsidókat és a romákat teszi felelőssé más magyarok bajaiért.

Lejárt lemez. Már vagy nyolcvan éve. Megszoktuk már, hogy idehaza és a távolban is, aki szereti hazáját, és föllép az idegen érdekek ellen, az már nem lehet más, mint náci és rasszista. És hogy mit tudnak a britek, a franciák és a németek hazánk belügyeiről, a cigánykérdésről, azt már nem is érdemes firtatni.

Hozzáteszik: a „népszerű és populista Orbán Viktor által vezetett konzervatív Fidesz” győzelmét jól fogadták a gazdasági körök, s a legtöbb szakértő üdvözölte az eredményt.

Nem csodáljuk. Saját embereik kerültek országunk élére. Újabb négy év szolgaság következik, az EU, az IMF, a Bilderberg és a nemzetközi pénztőke fogságában.

Egy francia lap nem átallotta leírni, hogy a Jobbik „a legkisebb botrányt és bűnesetet is a romák ellen használja fel, s a nyílt zsidózás elkerülésére az izraelieket bírálja, például azzal vádolva az izraeli ingatlan-befektetőket, hogy felvásárolják a budapesti belvárosi épületeket.

Micsoda alaptalan vádak! Szegény,szegény izraeli befektetők. Egy árva ingatlanuk sincs a fővárosban, a Jobbik mégis ilyenekkel vádolja őket! Ej-ej… A romákról ne is beszélve. A „legkisebb” bűnesetet is ellenük használják fel.. Nahát. Szerkesztőségünk egy éves ingyen üdülést ajánl fel a cikk szerzőjének a ráckevei Pokolhegyen, Ózd-Hétesen, a Durándán és a szabolcsi Hodászon egyaránt.

A Jobbik 2010-es választási eredménye történelmi siker nem csak hazánkban, hanem Európában is. Az európai nemzeti radikális mozgalmak tisztelettel és csodálattal tekintenek a Jobbikra, mint a legeredményesebb európai nemzeti radikális pártra. Három év alatt, a semmiből nőtte ki magát olyan magasságokba, hogy már a posztkommunista utódpártot is majdnem legyőzte. Rendíthetetlen nemzeti politikája pedig érthető módon magára haragítja a nemzetközi nagytőkét. Sebaj. Jön még kutyára szalonna!

barikad.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük