VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NAPI AKTUÁLIS – Milliárdos tartozás mellé milliárdos támogatás a cigányoknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2016. márciusában 1.6 milliárd forintot követelt vissza a kormány az Országos Roma Önkormányzattól, mert nem tudtak elszámolni mire költötték a pénzt. Decemberben viszont 1.3 milliárd forint támogatást biztosítottak nekik. Rétvári Bence szerint azért nem fogják ellopni a pénzt a cigányok, mert ennél nagyobb összeget kell visszafizetniük.

N1Tv

6 thoughts on “NAPI AKTUÁLIS – Milliárdos tartozás mellé milliárdos támogatás a cigányoknak

 1. Dunára vizet?! Azt sem adták vissza ami 1,6mrd.forintot elq…tak!

  2017. január 3. 14:25 Nemzeti InternetFigyelő (NIF) írta, :

  > Nifadmin posted: “2016. márciusában 1.6 milliárd forintot követelt vissza > a kormány az Országos Roma Önkormányzattól, mert nem tudtak elszámolni mire > költötték a pénzt. Decemberben viszont 1.3 milliárd forint támogatást > biztosítottak nekik. Rétvári Bence szerint azért nem ” >

 2. Az integrációhoz olyan alapok is szükségesek amelyek ellophatóak , és ez ebben a közegben nem okoz gondot ,a lényeg az előre látás az integráció terén

 3. Veszélyben forog Kósalajos és Rezsiszilárd dobogós hele a hülyeségi versenyben, mert ez a Rétvári akkora marhaságot mondott, hogy ezt egy darabig nehéz lesz alulmúlni.

 4. borzasztóan,felháborító,azt látnunk azt nyugatról, hogy Ti odahaza még azt sem értitek meg, hogy mit is jelent az INTEGRACIO !!!!

  amióta Mo (a csonka) belépett közénk, náluk is (nálatok !) is alkalmazni kell az ún. pozitív diszkrimináció elvét. Ez egy hatalmas erofeszítés a befogadó társadalmak részére. Viszont az integrációhoz, ez feltétlen szükséges. Na ezt Ti odahaza is megteszitek, de NEM ahhoz, hogy ezekbol MAGYAROKAT csináljatok !!!!!!!!!!!!!

  hogyan képzeltek Ti egy olyan közösség tagjaiból magyarokat formálni; ha közben ezeket mint idegeneket, idegen közösséget elismeritek !?!

  hát van valami kis eszetek odahaza !?
  itt nálunk sem könnyu a jövevényeinket beolvasztanunk magunk közé. Na ezért is találtuk ki azon cuccot, hogy ezekre többet áldozva, belôlük
  belgákat (itt nálunk) csináljunk. Na ERRE szolgál a “pozitív diszkrimináció” ! Ezt már évek óta sulykolom a hazaiak fejébe … de mintha a két fülük között nem volna semmi ellenállás !!!!
  hogy akik megértették, amit írok, ill. próbálok írni …, azok adják ezt tovább !!!!!!!!

  a tökéletlen Rétvári úrnak ; csak akkor lenne igaza, ha az adóságot elobb bevasalnák náluk. Ugyanis ha nem; azzal azt mutatják nekik, hogy … lophatnak, csalhatnak buntetlenül. Igaz ha ez az integrációjuk része (lenne), akkor … lehet mégis igaza van …

  szeretettel; L

 5. Az 1,6 milliárdot soha nem látja viszont senki. Viszont újabb pénz kidobás helyett kőkeményen el kellene számoltatni minden felelőst.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: