KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NAPI AKTUÁLIS – Balhé az Igazságügyi Bizottság ülésén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Parázs hangulatban zajlott Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének, bizottsági meghallgatása. Miután a jobbikos Apáti Istvántól az Igazságügyi bizottság fideszes vezetője megvonta a szót, felmerült a képviselő elvezetése is. Rogán nagyrészt kibújt a kellemetlen kérdések elől, azonban elárulta: legfőbb feladata Orbán hatalmon tartása.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Ukrajna zuhanása: Beszakadtak a lakásárak Harkovban, szabadulnak az ingatlanoktól a helyiek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “NAPI AKTUÁLIS – Balhé az Igazságügyi Bizottság ülésén

 1. Milyen fölöslegesek ezek a komolytalan viták , – sokkal de sokkal fontosabb dolgok várnak megoldásra a nemzet keretein belül

 2. Ha ezt az EGYÜTT bohóca adja elő, amit Apáti, azt leszarom, de ez a bulvárstílus meg agyament hülyeség NEM VALÓ AZ IGAZDGÁGÜGYI BIZOTTSÁG, sőt , egy Bizottság elé sem, a JOBBIK lealacsonyodott a pártcsírák gyalázkodó és irreleváns propagandája szintjére. Ezt követően újságírói kérdésre Apáti Képviselő hazugságokat adott elő.

  Egy ÖTVÖS-RESTAURÁTOR (Habony) , akinek semmi köze több felsorolt laphoz, különösen a Pesti Srácok. hu-hoz, mert az a Széles-Birodalom lapja,
  s OV-nak a SZIMBOLIKUS és TÖRTÉNETI politikához ad, ill. rendezvények, szobrok, jelképes épületek kapcsán ad tanácsot, az meg nem dolga a propaganda-miniszternek.

  Jelzem, egy ötvös igen drágán is dolgozhat, restaurátor ötvös még drágábban!

  Kávék, presszók az V-kerben, ezek témák?

  A JOBBIK hülyék gyülekezetévé vált!

  Dr. Kertész Balázs magánpraxist folytató pesti ügyvéd bizonyára igen jól keres. De az ÜGYVÉD- ha kap megbízást – ARRÓL EGY SZÓT SEM KÖTELES MONDANI: mert azt a törvény tiltja, ellenkező esetben az ÜGYVÉD KÖVET EL BŰNCSELEKMÉNYT!

  Apáti EGY ÜGYVÉD DOLGAI UTÁN KUTAKODIK??!

  JOGELLENES!

 3. gyarmati pal!Csak igy kisbetuvel.Pontosan az ilyen birkakmiatt van az orszag ott ahol–mint te is.Az iQ-d hanyadosa a tyukletra fokaval egyenlo.Bizonyitas–meg irni sem tudsz.(Igazdgagugyi)Masik bizonyitas–az elmult 26-ev utan te megallapitottad,hogy a jobbik a hulyek gyulekezete—Bezzeg az orszag tonkre tevoi azok am a te izleseid.Akartam irni,amikor az eszt osztottak te jol hatul voltal…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük