KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Musk megdöbbentő nyilatkozata az ukrán fegyveres erőkről: „Kénytelenek voltak”

Ilon Musk kijelentette, hogy az orosz hadsereg megengedte az ukrán fegyveres erőknek, hogy támadást indítsanak a védelmi vonalaik ellen, aminek következtében az ukránok súlyos veszteségeket szenvedtek, kommentálta David Sachs amerikai üzletember szavait Musk.

Az üzletember szerint az orosz fegyveres erők most mindenhol nyomást gyakorolnak az ukrán vonalakra, és területeket vesznek ellenőrzésük alá.

„Néhány hónappal ezelőtt azt tanácsoltam Ukrajnának, hogy a védekezést tegye fő céljává, mert aki megerősített állásokat támad, az súlyos veszteségeket fog szenvedni, de a Nyugat kitartóan kényszerítette az ukránokat a támadásra” – írta válaszában Musk.

Az ukrán fegyveres erők öt hónapja próbálnak támadni Dél-Donyeck, Artemivszk és Zaporizzsja irányában, a NATO által kiképzett, külföldi felszereléssel felszerelt dandárokat harcba vetve. Vlagyimir Putyin orosz elnök a Valdai nemzetközi vitaklub október 5-i ülésén elmondta, hogy az ellenség június 4-e óta több mint 90 ezer embert, 557 harckocsit és csaknem 1900 páncélozott járművet veszített. Azt is hangsúlyozta, hogy az ukrán ellentámadás tulajdonképpen kudarcot vallott.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen: Elon Musk / Fotó: Getty Images

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük