ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Működik a német demokrácia: Hamarosan nem lesz több orosz! (videó 📺)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Meg kell hagyni, az ami Németországban zajlik, az amihez a belga-német Ursula von der Leyen asszisztál, az, ahogyan ugyanő bennünket igyekszik sorosista kollégáinak szoros támogatásával az agyagba döngölni és teljesen figyelmen kívül hagyni a Magyarországon működő – ha nem is hibátlan – demokráciát és annak eredményeként a magyar választópolgárok akaratát – szóval, ez a fajta mentalitás egy olyan irányba viszi Németországot, amely valamikor a 1930-as évek legelején is valahogy így kezdődött, akkor a zsidók ellen.

Most az oroszokkal lehet Németországban és a „rendkívül demokratikus” Európai Unióban azt tenni, ami mindenképpen a legalapvetőbb emberi jogokat is sárba tiporja. Lehet az EU-ban dolgozó, vagy éppen csak ott tartózkodó oroszokat nyilvánosan szidni, leköpni, a legembertelenebb módon megalázni, ellenük gyűlöletet szítani.

És lehet. A német demokrácia tehát működik. Itt a bizonyíték!

Ez az ukrán kislány a Bundestag épületétől nem messze emelt színpadon, egy Ukrajnában rendkívül népszerű dalt énekel, melynek lényege, hogy irtsd az oroszokat. Benne van a szövegben: „Hamarosan nem lesz több orosz!” Nos, ebbe az irányba halad mind Németország, mind az EU.

De ugye, ha ezt egy ukrán rendezvényen teszik Berlinben, nem messze a Bundestag épületétől, az ugye nem gyűlöletkeltés!(?)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: