KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Működik a német demokrácia: Hamarosan nem lesz több orosz! (videó 📺)

Meg kell hagyni, az ami Németországban zajlik, az amihez a belga-német Ursula von der Leyen asszisztál, az, ahogyan ugyanő bennünket igyekszik sorosista kollégáinak szoros támogatásával az agyagba döngölni és teljesen figyelmen kívül hagyni a Magyarországon működő – ha nem is hibátlan – demokráciát és annak eredményeként a magyar választópolgárok akaratát – szóval, ez a fajta mentalitás egy olyan irányba viszi Németországot, amely valamikor a 1930-as évek legelején is valahogy így kezdődött, akkor a zsidók ellen.

Most az oroszokkal lehet Németországban és a „rendkívül demokratikus” Európai Unióban azt tenni, ami mindenképpen a legalapvetőbb emberi jogokat is sárba tiporja. Lehet az EU-ban dolgozó, vagy éppen csak ott tartózkodó oroszokat nyilvánosan szidni, leköpni, a legembertelenebb módon megalázni, ellenük gyűlöletet szítani.

És lehet. A német demokrácia tehát működik. Itt a bizonyíték!

Ez az ukrán kislány a Bundestag épületétől nem messze emelt színpadon, egy Ukrajnában rendkívül népszerű dalt énekel, melynek lényege, hogy irtsd az oroszokat. Benne van a szövegben: „Hamarosan nem lesz több orosz!” Nos, ebbe az irányba halad mind Németország, mind az EU.

De ugye, ha ezt egy ukrán rendezvényen teszik Berlinben, nem messze a Bundestag épületétől, az ugye nem gyűlöletkeltés!(?)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük