KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MP pártja balról előz, leadták az EP-választáshoz szükséges ajánlásokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a baloldali pártok többsége mondhatni vért izzad, hogy összegyűjtse az EP-választáson való induláshoz szükséges húszezer ajánlást, Magyar Péter pártja kedden már le is adta a szükséges mennyiségű aláírást, így a Tisza pártot nyilvántartásba is vették

– tudta meg a Magyar Nemzet.

A választás.hu-n fellelhető adatok szerint eddig 11 fős listát Dávid Dóra vezeti, őt követi Tarr Zoltán, majd Kulja András következik. A sort Weisz Viktor zárja.

Azt, hogy Magyar Péter a baloldaltól ilyen sikeresen szipkázta el a választókat, mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy eddig egyik baloldali szervezetet sem vették nyilvántartásba, pedig már csak néhány nap maradt az aláírásgyűjtésre.

Márki-Zay Péter már naponta kéri a tagságot és az aktivistákat, tegyenek meg mindent, hogy sikerüljön egyáltalán elindulniuk az EP-választáson. Legutóbbi levelében a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke azt írta:

sajnos az erőn felüli munka dacára sem sikerült még összegyűjteni a 20 ezer aláírást, ahogyan sok más pártnak sem.

– Több száz aktivistánk gyűjti napok óta az ajánlásokat, azonban a tapasztalat az, hogy az emberek fásultak, bizalmatlanok és a legtöbben elutasítóak a politikával szemben – fogalmazott kétségbeesetten Márki-Zay Péter, de feltehetően nem ő az egyetlen, aki szenved a támogatók hiányától.

A június 9-i európai parlamenti választásokra eddig három párt adta le a szükséges mennyiségű ajánlást.

Elsőként a Fidesz jelöltjeit vette nyilvántartásba a választási bizottság április 27-én. Hétfőn a Mi Hazánk Mozgalom is leadta az ajánlásokat, kedden pedig Magyar Péter pártja is felkerült a listát állítók közé.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / printscreen

Ez is érdekelheti:  Asszonya után Gyurcsány is bűnözőnek nevezte a köztársasági elnököt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük