KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mostanában ilyeneket (is) gyártanak mosógépekből az oroszok (videó)

Miután az Európai Unió vezető tisztségviselőitől jól tudjuk, hogy milyen hihetetlen sikeresek az Oroszországgal szembeni akciók – azon túl, hogy ezeket leginkább a saját bőrünkön érezzük -, Oroszországnak is szembe kellett néznie a tényekkel.

Az oroszok már ott tartanak, hogy a mosógépekből szedik ki a csipeket, hogy ki tudják elégíteni az elektronikai szükségleteket. Erről egyébként néhány nagyon okos EU képvidelő beszélt korábban. És mint tudjuk, Európában csak ők mondanak igazat, bármi más propaganda, ezért is akarnak betiltani minden olyan hangot, ami az igazságot beszéli el.

Így aztán mostanában a mosógépekből ilyen primitív eszközöket gyártanak az Orosz Föderáció Honvédelmi Minisztériuma számára. A videón egyébként egy SZU-57 vadászgép látható. Ebből a típusból, valamint SZU-35S modellből szállította le a United Aircraft Corporation a 2023-ra tervezett mennyiséget.

Az Európai Unió kilóra megvett vezetői közben pedig készítik elő a 12. szankciós csomagot, amibe már azt sem tudják mit tegyenek bele. Talán kapóra jönne nekik a nukleáris berendezésekhez szükséges alkatrészek és főtőanyagok letiltása, hogy végre a zöldek kedvéért még több fosszilis erőművet indíthassanak be pusztán a környzetvédelem jegyében.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük