KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina: Ma Budaházy, holnap az egész ország!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A számos koncepciós elemet tartalmazó Budaházy György és társai ügyben összesen 125 év fegyházat osztott ki ma a bíróság, amely maga is hosszasan sorolta ítéletében az eljárás során elkövetett durva törvénysértéseket -csupán a következtetést nem vonta le, nem rekesztette ki a törvénysértően beszerzett bizonyítékokat s nem mentette fel bizonyítottság hiányában a vádlottakat. Véleményemet (részben) elmondtam a Hír tv Magyarország élőben című műsorában.

Dr. Morvai Krisztina

Novák Előd:
A több mint száz évnyi fegyházbüntetés főként rongálások miatti kiszabásakor megfagyott körülöttünk a levegő abban a tárgyalóteremben, ahol tömeggyilkos Biszku Béla decemberben csak két évet kapott, de nem is letöltendőt, hanem felfüggesztettet, így élvezhette tovább a Fidesz által is biztosított, több százezres luxusnyugdíját a Rózsadombon. Ha azt vérlázítónak éreztük, a maira már nehéz szavakat találni, de kommentelőim majd megteszik, míg én a Budaházy családdal egyeztetek a továbbiakról, de csak otthonukban, mert ismét házi őrizetbe helyezték. Szabadság! – nem kér már sokkal többet a magunkfajta magyar, de élhetetlenné teszik ezt az országot így. Gyuriékat nemrég még egy negyedik gyerek vállalására buzdítottam, de így persze ez az élet sem születhet meg, s ez még csak egyetlen szörnyű következménye a mai ítéletnek, ha az nem változik meg. Ne hagyjuk ennyiben!

Budaházy_Biszku

https://www.facebook.com/novakelod

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó: Kiknek az érdekében, és kiknek az utasítására ítélték nehéz évekre Budaházy Györgyöt? – szerencsére csak első fokon

Ez is érdekelheti:  Thürmer Gyula szerint Trianon felülvizsgálatakor csak erre az országra számíthatnánk (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Morvai Krisztina: Ma Budaházy, holnap az egész ország!

  1. Vajon kiknek állhatja útját Budaházy Gyuri??? Nekem van egy holt biztos tippem! — ám még ki se mondom, máris kódolt zsidózással vádolnak meg „egyesek”. Jól van ez így? Vattay Szabolcs

  2. EZEN NEM KELL MEGLEPŐDNI,UGYANIS BIZONYOS CSALÁDOK,MOST A VÉGIDŐKBEN ÖSSZEZÁRNAK,ÉS BE AKARNAK KEMÉNYÍTENI,AZ EMBEREK ERRŐL EDDIG SEMMIT NEM TUDTAK ,UGYANIS AZ INFORMÁCIÓK TELJESEN REJTVE VOLTAK ELŐLÜK! A LÉNYEG EZEK NEM IGAZÁN EMBERI EREDETŰEK,ÉS A PÉNZT,A MAGÁNHADSEREGET,A MÉDIÁT,A GAZDASÁGOT,ÉS AZ ALATTUK ÁLLÓKAT ÍRÁNYÍTJÁK! AZ EMBEREKET BUTASÁGBAN TARTÁSSAL,ÉS ERŐSZAKKAL,HAZUGSÁGGAL, ÉS A FOLYAMATOS LÉTKÜZDELEMMEL KORMÁNYOZZÁK,ZSAROLJÁK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük