KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina: Az InfoRádió vendége voltam (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai KrisztinaSzínt kell vallani: pontosan kiknek az érdekeit akarják védeni a magyar képviselők az Európai Parlamentben, s emberközpontú vagy pénz és profitközpontú értékrend alapján kívánnak működni?

Kérem, hallgassák meg az InfoRádióban kedden elhangzott beszélgetést, a velem készült közel egyórás interjút. Azt hiszem, a riportert nem tudtam meggyőzni arról, hogy az EP képviselő nem azonos a technokrata gazdasági szakemberrel, s arról sem, hogy előbb a kívánatos értékrendet, s a döntések pontos társadalmi céljait kell tisztázni, s utána kell az azokat szolgáló szakmai megoldásokat megtalálni.

„Kiváló gazdasági szakemberek” (vagyis a mélységesen igazságtalan, neoliberális gondolkodást valló, a nemzetközi nagytőke és a bankok érdekeit kiszolgáló technokraták) bőséggel vannak Magyarországon – látjuk is, hogy milyen eredménnyel járt az eddigi tevékenységük. Most már itt az ideje a 180 fokos fordulatnak: a pénz és profitközpontú helyett az ember és közösségközpontú értékrend érvényesítésének a társadalomban s a gazdaságban. A szakmai megoldások kidolgozása a nemzeti érzelmű, a magyar munkavállalók, kisvállalkozók, kisgazdák, devizahitelesek, nyugdíjasok érdekeit elsődlegesnek tekintő gazdasági és pénzügyi szakemberek kezében vannak.

Morvai Krisztina

[youtube=http://youtu.be/opJIOJ4n25c]

[youtube=http://youtu.be/ifvRcYCsRj4]

Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Irán megfenyegette az Egyesült Államokat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Morvai Krisztina: Az InfoRádió vendége voltam (videóval)

  1. Alapvető kérdés, hogy azért dolgozunk, hogy élhessünk vagy azért élünk, hogy dolgozhassunk. Zsidó szemszögből (ki is mondták nyíltan) : ők azért élnek, hogy nekünk dolgozzanak. Azt is kimondták, hogy : az aki nem szolgálja a zsidókat halált érdemel. Az ilyenek ellen lehet igazán jól harcolni a diplomácia eszközeivel.
    A műsorvezető bődületesen nagyképű és öntelt alak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük