"A nácik szembeszállnak Istennel." - Az Ukrajnában letelepedett Kazár Maffia a keresztény egyház ellen támadt

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MJB: Gondolatok a parlament elnökéhez és az országgyűlési képviselőkhöz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

MÉLYEN TISZTELT ÉRINTETTEK!

gondolatNem  hagyhatom  szó nélkül a  tegnapi (2015. 02. 16) „nyújtózkodásukat”, amikor Tóbiás József egy MSZP-s  indítványozására, majd a parlament elnökének felkérésére, egyperces  néma felállással  emlékeztek  meg arról a rasszista  főrabbiról, aki  tisztátalan szájából  a legordenárébb módon köpte szembe az egész magyar népet.

Itt élt közöttünk,  ette a kenyerünket,  zsebre vágta  a különféle kitüntetések,  címek,  juttatások és elismerések sorozatát,  Budapest tiszteletbeli polgárságát (mint pl.: Haynau vagy a Sztalin),  de volt  arca  (illetve p…ja)  azt  nyilatkozni a parlamentben 2000. március 3-án  hogy:

„ÖNÖK MAGYAROK, KELET EURÓPA SZÉGYENE. EGÉSZ ÉLETEMET ARRA FOGOM SZENTELNI NÉPEMMEL EGYÜTT, HOGY ÖNÖKNEK OTT ÁRTSAK, AHOL TUDOK.”

Ennek ellenére megtűrték hazánkban, senki nem vágta szájon, vagy  nem koppantott a fejére (hogy térjen már észre),  Ö meg nem követte Landeszmann rabbi társát, de nyilván eleget tett ígéretének, ott ártott nekünk, ahol csak tudott!  És hirdette az antiszemitizmus terjedését,   habzsolva az antiszemiták által létrehozott javakat.

Mint a parlament és Schweitzer  által  megsértett  magyar  állampolgár,  (talán a példátlan helyzet által sugallt  eretnek módon) vállalkozom arra, hogy egy nekrológ szerű  iromány erejéig tiltakozzak  a rasszista, cionista, hazug  és népámító uborkafára felkapaszkodott vezérürü-féleség  ellen, azt is figyelembe véve, hogy  elhunytról vagy jót, vagy semmit vagy csak az igazat! Nem elhallgatva, hogy a parlamentben tegnap felállt országgyűlési képviselők is a főrabbi által említett „Kelet Európa szégyene” kategóriájába lettek besorolva (Novák  úr kivételével),  kicsit meg is erősítették ezt a pozíciójukat, de bízom abban, hogy csupán „beugrottak”  a váratlan szituációt teremtő  MSZP-s elnöknek és  a tébláboló  Kövér  úrnak.

FELÁLLTAK: CSAK NOVÁK MARADT ÜLVE A JOBBIKBÓL

Egyperces néma felállásra szólította fel az országgyűlést Tóbiás József Schweitzer József főrabbi emlékére. A kegyeleti gesztusból komoly purparlé kerekedett. A szocialisták elnöke ugyanis ezt már a rendelkezésére álló időkereten túl tette. Kövér László szerint ilyen formabontó akcióra az elmúlt 25 évben nem volt példa. A házelnök ugyanakkor megkérte a képviselőket, hogy tisztelegjenek Schweitzer József emléke előtt: ennek a Jobbik képviselői is eleget tettek – Novák előd kivételével, (aki a közvetítés szerint ülve maradt) Kövér László arra szólította fel Tóbiás Józsefet, hogy ilyen helyzetet ne teremtsen még egyszer.

Melléklet: Az antiszemitázás pajzsa mögül  „hetvenkedő”  anti-magyarok  „köpetei”.

KORNIS MIHÁLY (BESZÉLŐ, 1993. DECEMBER 21).: “Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”

REGÖS PÉTER (2002-BEN ÍRT LEVELE LIPTÁK BÉLÁHOZ): “Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni.” 

BAJTAI ZOLTÁN (NYILATKOZTA A TILOS RÁDIÓBAN 2003-BAN): Kiirtanám az összes keresztényt!

GLATZ FERENC (VÉLEMÉNYE A MAGYARSÁGRÓ): “A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában.”

LANDESZMANN GYÖRGY RABBI (NYILATKOZATA 1993-BAn): “Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős barack”.

TOM LANTOS USA SZENÁTOR (VÉLEMÉNYE) : “Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja.

ESTERHÁZY PÉTER, KOSSUTH DÍJAS KÖLTŐNK nyilatkozatai::
– A magyar géniusznak két archetípusa van: a Bartók és a Puskás. A Bartók sovány, a Puskás kövér.
– A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
– A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
– Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk…
– A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.
– A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
– A magyar: az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
– Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kan-magyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
– Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
– A sárgamagyar… a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar….mámoros. A vörösmagyar….meleg. A jómagyarember…. az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
– A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
– Olcsó magyarnak híg a leve! (Minden  mondatra vonatkozó: Sic!)

BOZÓKI ANDRÁS POLITOLÓGUS: Ahol szólásszabadság van, mindenkinek jogában áll kifejtenie, ha nem szereti a magyarokat.

SPIRÓ GYÖRGY KOSSUTH DÍJAS ÍRÓ (VERSTÖREDÉKE): “Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,”

HORN GÁBOR(SZÜLETÉSÉNEK REJTÉLYEI): “Szüleimet a nyilasok kivitték a Duna partra 1944-ben” – nyilatkozta H. G. a TV nyilvánossága előtt. H. G. születésének dátuma: 1955. november 25-én! (Spermabankból született hazug).

Hajós  András (Otromba  vigyorgással kísért,-  Petőfi  vers  kigúnyolása, a Heti – Hetesben).

Közreadta:

(Prof. Dr. Bokor Imre)

4 thoughts on “MJB: Gondolatok a parlament elnökéhez és az országgyűlési képviselőkhöz

 1. Tiszteletben tartva az elhunyt emlékét, és azt,hogy a leírtak után már érvelni nem tud,sors és eszme társaihoz néhány idevonatkozó gondolatot. Semmiféle kiválasztott nép,vagy faj, nem létezik,! A Teremtőnek minden élőlény egyformán fontos,akár ember,állat, vagy növényről van is szó. A létezésnek mindegyik parányi része egyformán fontos. A tökéletességhez tartozik,hogy a Teremtő nem tesz különbséget ember és ember között. Ezért tökéletes. Csak az ember képes különbséget tenni,azzal,hogy nemzetekre bontja az emberiséget,határokat húz maga,és más népek közé. Az,hogy különböző neveken szólítja Istenét,ami természetes saját nyelvezetének megfelelően, Az már nem, hogy kizárólagosságot akar más népek ellenében. Kétezer éves “összefogás eredménye,a császárság és az egyház részéről, ” oszd meg és uralkodj”, létre hozva azt a hasadást, mely egyik nemzetet a másik fölébe kívánja helyezni vallási és egyéb okokból. “Alapból hibás “tanítás,hogy bűnösök vagyunk, és Jézus a mi bűneinkért halt meg a kereszten. Nincs kollektív bűnösség, még csoportosan elkövetett gaztettek esetében sem, mert mindenki cselekedetének mértéke szerint bűnhődik. Az ember gondolatai,kimondott szavai,és cselekedetei alapján ítéltetik meg. “Mert minden tetteknek következménye van,és minden következményekből új cselekedetek lesznek a világ végezetéig,amely visszhangzik az egész univerzumon keresztül.”Az,hogy emberek, népcsoportok,a kiválasztottak szerepében tetszelegnek,nem más mint csalás! ( Esszénus evangélium, Jézus tanításai. vatikán,titkos levél tár.) A hit,és a vallás szelemében, az Isteni megfogalmazást felhasználva,megsérteni embereket,hitükben,önérzetükben, kifosztani, megnyomorítani őket, és fennhangon hirdetni a kiválasztottak kiváltságait, nem csak tudatlanság, de egyenesen undorító.” Halálban éltek és sírkamrában zártan léteztek,mert nincsen mélyebb halál,mint a nem tudás, és a hitetlenség.” Lehet abban “hinni, hogy minden a miénk,de ezt kapzsiságnak hívják, beteges,és nem gyógyítható könnyen. ” A bolondnak a saját bolondsága szerint válaszolj,mert az okos szó,bolondságnak tűnik neki.” / vallások világközösségének tanítványa, TF

 2. Lehet a szerecsenyt mosdatni csak nincs értelme! Utána is szerecsen azaz sötét marad! Furcsa módon a zsidók által kimondott bármilyen gyűlölködés felett átlép a “polkorrekt” söpredék és utána még meg is próbálják letagadni, lásd a netenjhau féle “felvásároltuk ,,” mondatát!
  bezzeg amikor egy normális ember néven nevezi a dolgokat azaz zsidókat és cigányokat rögtön beindul a náciző, fasisztázó patkány banda terrorista hadjárata az illetővel szemben!
  Ennek a történetnek egyetlen tanulsága van számomra, mégpedig az hogy a jobbik is bizonyította aljasságát, hogy bort iszik és vizet prédikál! Annak a zsidó patkánynak tisztelegtek akinél aljasabban kevés élőlény sértette meg a Magyar népet! Lassan de biztosan egyre inkább elválik a szar a májától azaz a jobbikról is kiderült feketén-fehéren, hogy csak szavakban Magyar lelkében zsidó!

  1. ” Lassan de biztosan egyre inkább elválik a szar a májától azaz a jobbikról is kiderült feketén-fehéren, hogy csak szavakban Magyar lelkében zsidó!”
   Csodálkozom,hogy eddig ez nem volt nyilvánvaló.
   Mindegyik jobbikos vezető zsidó!!
   H.B.
   „Legyetek, amennyire csak lehet, képmutatók, hogy annál jobban rászedhessétek a keresztényeket” (Jore deah 159, 2 Haga).[3]

 3. A fentiek tükrében ugyan ki cáfolta volna meg az egyelőre nem hitelesített Schweitzer-féle kijelentést? Ismét, újból jót röhögnek, hogy ezen rágódik a jobboldal, miközben majdnem mindegyikük így vélekedik a magyarságról.
  Tóbiás úrnak viszont Wass Albert halálának 17. évfordulója nem jutott eszébe, akinek családfája az Árpád házig vezethető vissza, s voltak olyan “kedvesek” a szoclibek, hogy soha nem adták vissza magyar állampolgárságát sem. Nos, Magyarország, a magyar Parlamentben többi között ilyesmivel kellene foglalkozni!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás