KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miskolcon is tarolt az Elios

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miskolcon közel félmilliárd forintért cserélhette ki a lámpákat egy konzorcium tagjaként az Orbán Viktor vejéhez köthető Elios. A Jobbik közérdekű adatigényléssel derítené ki, Miskolc is érintett lehet-e az Orbán-família korrupciós ügyében.

Jakab Péter az ellenzéki párt miskolci frakcióvezetője az erről tartott sajtótájékoztatón az Elios-ügyet az évszázad korrupciós botrányának nevezte, ami az Európai Unió csalás elleni hivatala szerint is a szervezett bűnözés jeleit mutatja, és amiben „nyakig benne van” Magyarország miniszterelnöke. Mindez azt igazolja – mondta Jakab – hogy az Orbán-família maffiaszerűen irányítja Magyarországot.

Hozzátette: miután a kormány titkolja az OLAF-jelentést, egyelőre csak találgatni lehet arról, hogy Miskolc érintett-e a botrányban. Ami tény, hogy az Elios egy konzorcium tagjaként 2015-ben közel félmilliárd forintért cserélt ki a városban 2400 lámpatestet. „Látva Kriza Ákos és Csöbör Katalin feltétlen lojalitását Orbán Viktorhoz, tartunk tőle, hogy az Elios-ügynek Miskolcra is elérhetnek a szálai” – mondta Jakab Péter. A politikus közölte: a Jobbik közérdekű adatigénylést nyújt be a miskolci önkormányzathoz, hogy megismerhessék a pályáztatás körülményeit, illetve arra kérte Kriza Ákos polgármestert, hozza nyilvánosságra az OLAF-jelentés esetleges Miskolcra vonatkozó részeit.

Jakab Péter nyomatékosította azt is, ha a Jobbik április 8-án győz, az Elios-ügy miatt várható 13 milliárdos büntetést nem az adófizetőknek kell majd kifizetniük az Európai Uniónak, hanem az Orbán-famíliának, és azoknak a képviselőknek, településvezetőknek, akik asszisztáltak a visszaélésekhez.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Megugrottak az olajárak, miután Izrael csapást mért Iránra

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Miskolcon is tarolt az Elios

  1. Azért ez már túlzás — nem létezik ez a fajta korrupció , csakis a negatív ember agyában — és már a család a vétkes – hát kérem akkor mért nem tesznek feljelentést a büszke pirított Miskolciak – jobb nekik csak így köpködni ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük