KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Migránsok tömege várakozik Macedóniában – megdöbbentő képek a Daily Mail. com oldalán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

AFP01

Miközben mára már mind hazánkban, mind általában Európában teljesen világos, hogy az erre tartó migrációs áradat gyakorlatilag kezelhetetlen, az AFP fotóriporterei láthatóvá tették a macedóniai valóságot.

A megdöbbentő fotók nem csupán arról árulkodnak, hogy milyen embertelen körülmények között várakoznak az emberek a továbbhaladás reményében a vonatokra, hanem arról is, hogy egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy ennek a folyamatnak belátható időn belül nem lesz vége.

AFP02 AFP04

AFP00

A teljes cikk és fotósorozat itt megtekinthető

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Irán megfenyegette az Egyesült Államokat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Migránsok tömege várakozik Macedóniában – megdöbbentő képek a Daily Mail. com oldalán

 1. Miért nem mennek Izraelbe, ha már útba esik Ahol már atombomba is van, az nem lehet szegény ország.

 2. Félelmetes, vissza kell őket válogatásnélkül a hazájukba küldeni. Vége európának ha itt maradnak. Teljesen beláthatatlan a jövönk , és gyermekeink , unokáink jövöje. Senki nemaradjon ,mert akkor nem lehet velük bírni. Már így is hatalmas gondokat adnak egész eurúpának.

 3. Magdi !
  „Vége európának,ha itt maradnak. Ha Magyarországot ír, a Nemzetét féltené, de így a kényelmét,a falatot, a biztonságot, a módot amiben él.
  De azok az idők múlóban vannak. Már semmi sem lesz a régi, ami felül volt, az alulra kerül,ami alul, a felülre. A sors felett a törvénynek nincs hatalma. ” ember küzdj és bízva bízzál !!

 4. Budapestre érkezvén persze már más a helyzet. Például a II. János Pál (volt Köztársaság) téren már remekül érzik magukat. Méregdrága telefonon beszélgetnek, fekete, jó minőségű, élre vasalt(!) nadrágban lófrálnak, a kerítésen, bokrokon száradó törülközők, ruhaneműk sem szakadtak, rongyosak. Az asszonyok a hűsben üldögélnek, boldogan kacarásznak, míg a gyerekek nem olcsó labdákat rugdosnak. Mindegyikük jól táplált, fogazatuk ép, hajuk egészséges. Nem így képzelném el a menekülteket, de ez a gyakorlat…

 5. Először is az itthoni szegény hazánk fiait-lányait kell segíteni,aztán ha az megoldódott akkor kerülhetnek esetleg a menekültek sorra,de valójában azoknak kellene helyt állni akik miatt ilyen helyzetbe kerültek.
  H.B.
  „A felkavart jelen világunkban most az alja van felül, de már nem sokáig.”

 6. T.HB!
  Igaza van,ami hazánk fiait-lányait illeti. A kormány huszonegynéhány milliárdot különített el a bevándorlókra! Plusz a kerítésre, hogy csak legyen,mert haszna az nem lesz, de arra van pénz. Az Oroszok,vagy a Szerbek, ennyi pénzért őrizték volna, és garantálták volna a határ sérthetetlenségét. Nato tagok vagyunk,de ők nem velünk vannak. A deviza hiteleseket miért nem lehetett megsegíteni,akár csak hosszabb lejáratú,de alacsonyabb törlesztő részlettel,persze „tisztességes kamatok mellett. Mert ugye a cigány „uzsorás,a zsidó az bankár,ugyan azért?
  Mert Magyar ellenes, hazug,korrupt, velejéig romlott bűnözők vannak az ország,világ élén!!
  A mai napig igaz az a Bánk bán idézet,hogy ” kik százezreket rabolnak,azok lészen bírái annak,ki,hogy éhen ne haljon,lopni kényszerül. Lassan lejár a hülyeség kora,és eltűnik az idő szemetes ládájában a Magyarságot megosztó fidesz,a kommunista lenini ideológiájával,pártolóival, mszp,dk, stb, együtt,cinkosságot vállalva, amely ugyan úgy a bűnözésre épült.

  1. T.T.F.
   Sajnos nem tudom megcáfolni.
   H.B.
   „Van egy – zömmel budapesti – dac és érdekszövetség, mely nagyjából a kiegyezés óta mérgezi a magyarság életét. Nevezte már önmagát ezerféleképp. Volt szabadelvű, mint Jászi, haladó és felvilágosult, és volt szocdem. Járt a Galilei-körbe, támogatta Károlyit, majd később Kun Bélát. Megfordult köztük hadseregszállító, népbiztos és filozófus. Lelkesedett a szovjet bevonulásért, majd lett hithű kommunista, s az eszméért rajongott. Olykor még kevesellte is Kádárt. Maoista izgatásért ült is pár darab belőlük, de jött a 80-as évek, és ők megvilágosodtak. „Demokratikus ellenzék”. Erre cserélték le a táblát, lettek a nagybetűs DE, majd az SZDSZ. Őket már ismerjük. Ávós nagypapa, Szadeszes fiú, LMP-s unoka. Ez a származási és vérvonal.”

   Pozsonyi Ádám

 7. Akik ma, és nem csak Magyarországon a politika közelébe kerültek, erkölcsi bizonyítványt csak „itt kaphatnak. Egy magasabb igazság előtt, ” távozz tőlem gonosztevő”, címet kaphatnak.
  Kire lehet ma felnézni, aki életével, munkásságával példa lehetne a felnövekvő ifjúságnak? Ennyi genetikai hulladék /kertész ákos/ hogy létezhet ebbe a kis országba? Egy „ilyen múlttal, Nyelvel, kultúrával a tarsolyában, hogyan lehet ilyen mélyre süllyedni, hogy egy zsíros állásért, némi fizetésért cserébe, oda adja mindezt. Amit érte kap,azt majd a „kijáratnál le kell, és le is fogja adni. Hátra hagyva a megvetést, és közutálatot hagyatékául.
  Legnagyobb bűn nem csak a politikusokat terheli, hanem a „kiművelt értelmiséget, aki talpnyaló ebként kiszolgálja ezt az erkölcsi fertőt.
  Fújja a szél, és hordja porom, mert ilyen áron,csak ezt akarom…TF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük