KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért kért 20 évet Budaházy Györgyre Orbán ügyésze?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Létezik a földön egy olyan faj, amit az alakja alapján embernek, természete alapján a rágcsálók bizonyos kategóriájába (patkány) lehetne sorolni. E fajnak egyik példánya Orbán Viktor. Ez a példány fontos személyiségnek gondolja magát annak ellenére, hogy vagy egy miniszterelnöktől elvárható tudással messze nem rendelkezik, vagy igyekezett ezt a tudást a nyilvánosság előtt rejtve tartani. Én az előbbi lehetőséget tartom valószínűbbnek, mivel tudását az elmúlt 27 év alatt nem tudta volna titokban tartani, ha rendelkezett volna vele. Viszont beszédeiből kiérezhető az erőlködés, hogy szeretne okosakat mondani, de csak frázisokra, poénokra, vagy mellébeszélésre futja. Tehát ennek a patkánynak nincs képessége ahhoz, hogy egy országot vezessen, és még is ,,miniszterelnöke” Magyarországnak. Ennek okát sokan ismerik, és az Internetről könnyen beszerezheti bárki az erre vonatkozó információkat. Aki nem teszi, de még is kíváncsi rá, annak leírom, ami idevonatkozik. Kezdjük ezzel:

 

http://alfahir.hu/mit_csinalt_orban_viktor_amerikaban_a_cia_hoz_kotheto_alapitvany_osztondijasakent

,,Általánosan elfogadott nézet, hogy a GMF (German Marshall Fund) kapcsolatban áll az amerikai titkosszolgálatokkal. Ezt a vélekedést a szervezet vezetésében helyet foglalók életútja is alátámasztja. A GMF emberei úgy kezelték 1992-es kint tartózkodásakor Orbán Viktort, mint aki két év múlva az ország miniszterelnöke lesz. „Végigvitték például az összes katonai, elhárítási, kémelhárítási, biztonsági és hasonló vonalon, a legbelső, legtitkosabb ügyekbe is beavatták.”

Lehet, hogy Orbán vendéglátói tévedtek az 1994-es dátumban, de még a háttérhatalom sem képes 100%-os biztonsággal előre tervezni, legfeljebb úgy tűnhetett a szerzőnek az amerikaiak Orbánnal való bánásmódjából ítélve. Azt viszont nehéz elhinni, hogy egy MSZMP-propagandista fiának a CIA a legbensőbb titkát is felfedje. Még sem kételkedek abban, hogy nagyjából úgy történt, ahogy az idézetben is olvasható, legfeljebb nem a CIA agyonőrzött titkaiba avatták be Orbánt, hanem ”csak” Magyarországgal és valamilyen mértékben más országokkal kapcsolatos jövőbeni tervekbe. Ebben viszont nem sok extra van, mivel a háttérhatalom által működtetett kormányok jövendő vezetőinek mindenképpen kell valamit a tervből tudniuk ahhoz, hogy végrehajtásukban együtt tudjanak működni. Minden bizonnyal Orbán sem kapott több infót annál, mint amennyi rá tartozott.

A GMF-ről nem sokat tudtam eddig sem, de a rákeresések végén sem lettem sokkal okosabb. Egy dolgot kivéve, de az is csak megerősítés formájában. A lenti internetes találatnál találkoztam számomra érdekes információval, a háttérhatalom működéséről:

http://magyarhirlap.hu/cikk/13939/A_CIA_ege_alatt_nincs_semmi_uj

,,A példaként megnevezett German Marshall Fund nem az egyetlen civil alapítvány, amelyet Amerika világszerte pénzel – nem jó szívvel, hanem azzal az elvárással, hogy a vállalkozás rövidebb-hosszabb távon anyagilag hasznos befektetésnek bizonyuljon. A megfelelő koncepció körvonalai Ulfkotte megfigyelései alapján így ábrázolódnak: „Az 1950-es évek óta az amerikai titkosszolgálat Németországban egy sor civil jótéteményi egyesületet alapított és finanszírozott azzal a céllal, hogy egy legendára alapozva titkosszolgálati hadállásokat hozzon létre, ahol vezető tisztjeit az alapítvány munkatársainak álcázva foglalkoztatja, egy jövőbeni német elitgárda Amerikából irányítható befolyásolására, és ahol erre lehetőség adódik, zsarolására.”

A szovjet irányítású diktatúra napjaiban mindenki tudta Magyarországon, kik az úgynevezett moszkoviták. A rendszerváltást követő időszakban ebből a moszkovita elitből és nem a valós ellenzékből választotta ki az amerikai hírszerző szolgálat az emberanyagot, amelyre terveit építette azon meggyőződés alapján, hogy aki beállt „moszkovitának”, bizonyára hűségesen szolgálja majd az általuk megformált új rendszert „washingtonitaként” is. A magyarországi hadállások kiépítésénél nem kritikus szemlélettel bíró személyiségekre, nem ellenállási hősökre volt szüksége Amerikának, hanem mindenre kapható köpönyegforgatókra, akik gátlástalanul szolgálják ki a mindenkori hatalmat.”

Orbánnal azért bántak ,,bensőségesen” és avatták be a nagy titkokba, mert őt ,,mindenre kapható köpönyegforgatónak látták”. Még az átlagnál is jobb anyagnak tartották arra, hogy közreműködjön saját országa kirablásában, hogy az ország érdekeit bármikor kész legyen alárendelni más országok érdekeinek. Aki megfigyelte, Orbán nyilatkozatai tele vannak ellentmondásokkal. Ennek oka kettő is, akár egyszerre is: nincs rálátása a világ, de még az ország politikai és gazdasági folyamataira sem. Orbán mindenkinek azt mondja, amit hallani akar, de azt teszi, amit ,,tennie kell”.  Sokszor annyira gátlástalanul, cinikus módon, hogy értetlenség kíséri a beszédeit. Első kormányzása idején kijelentette, hogy a problémák immár nem a rendszerből következnek, azok okait nem a gazdasági, politikai rendszerben kell keresni. Miért is ott kellene, hiszen ennek a rendszernek éppen ő volt az egyik létrehozója. Ám a 2011-es ,,új” alkotmány már ezt a kort is közvetve diktatúrának nevezi amiatt, hogy a 1990-2011 közötti időszakban is a kommunista alkotmány volt érvényben. Pusztán ezért. Azért, hogy megindokolja, miért kellett Orbánéknak új alkotmányt kreálniuk. Amiben persze benne van az 1949-es alkotmány több mint fele.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: A migrációs paktum egy újabb szög az EU koporsójában

Az idézet szerzője azonban nem logikus, amikor azt írja, hogy azért döntött a CIA moszkoviták mellett, mert ők már bizonyították, hogy mennyire készek saját országaikat elárulni. Persze van ebben is igazság és figyelembe is vették Amerikában, de volt más oka is ennek. Hernádi Tibor könyveiből olyan világképet ismertem meg, amely az általánosan ismerttől nagy mértékben eltér jelenleg is. Nem létezett soha valós hidegháború és két pólusú világ sem volt soha – de legalábbis a XX. században – nem. Ez a háttérhatalom átvágása volt. De ha még sem lennének elegendőek Hernádi oda-vissza levezetett érvelései, más megközelítésben is érzékelhető volt a titkos USA-SZU együttműködés, pl. a haditechnikában, rakétakutatásban, űrkutatásban. A moszkoviták mindig is a háttérhatalom oldalán ténykedtek, nekik csak más maskarát kellet ölteniük a ,,rendszerváltással” megváltozott új szerepükhöz. Ezért mentek simán az EKA (Ellenzéki Kerekasztal) tárgyalásai, mert csak látszólagos viták voltak, amúgy minden el volt döntve. Elsőként is az, ki a főnök és ki engedelmeskedik. Éppen azért halad lassan az NsK (Nemzetstratégiai kerekasztal) ügye, mert nincs felső szervező (de hát éppen ettől hiteles az NsK). Ha az EKA is az NsK útját járta volna, Orbánék még most is a koncon vitatkoznának.  (NIF:remélem a NsK nem fog a végtelenségig vitatkozni!!!)

Orbán első, 1998-2002 közötti kormányzása nem látszott számomra rendkívülinek. Utólag csak azt mondanám, dolga abból állt, hogy megtisztítsa a parlamentet a maradék nem zsidó elemektől is. Végül is milyen fontos munkát kaphatott volna 28 évesen. A képen a hozzá hasonlóan fontos emberek között, a Mária Valéria -híd avatásán, 1991-ben. Elrévedésén nem éppen az ország problémáira való rálátás tükröződik.

Orbán a Mária Valéria -híd avatásán 1991-ben
Orbán a Mária Valéria -híd avatásán 1991-ben

 

Orbánnak először az ösződi beszéd idején adnak ,,komoly” munkát. Részt vesz a 2006 októberi tüntetések szervezésében:

http://civilhetes.net/velemeny/wikileaks-orban-szervezte-a-zavargasokat

 

A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között.”

A kérdés az kellene legyen, hogy Orbán valójában milyen szerepet játszott a zavargások idején, és főleg milyen célból.

Én inkább először azt kérdezem, hogy Orbánnak nem tűnt-e fel, amikor a táviratról tudomást szerzett, hogy az amerikai követség honnan tudta, hogy ő kivel tart kapcsolatot a tüntetők közül? Szerintem nem csak feltűnt neki, hanem ennek okát is tudta, csak nem kötötte azt a nyilvánosság orrára. Az ok az, hogy a tüntetéseket az amerikai kormány tudtával szervezték – és jó előre. Orbán pedig együttműködött a hitelezők (netán a CIA) által kitervelt ,,játékban”, amit ösződi beszédként ismert meg az ország. Orbán helyében elgondolkoznék azon, hogy ki is az a Wikileaks valójában. Én úgy gondolom, hogy a Wikileaks szintén a háttérhatalom által kreált szervezet, amelynek tagjai erről esetleg nem is tudnak. Már az is érdekes, ahogyan ők kényes dokumentumhoz jutottak. Mert éppen a kényes dokumentumokat szokták a legjobban őrizni.

Ugyanis a Wikileaks indulása után már 1.200.000 dokumentummal rendelkezett, amiből 400.000 volt titkos katonai vonatkozású. Ha a világ összes ügynöke összefog is, sem tudtak volna ennyi katonai dokumentumra szert tenni. Tehát Orbánnak ezt javasolnám mérlegelni. Hogy mindez csak úgy magyarázható meg, ha feltételezem, hogy létezik egy minden titkos szervezeten felül álló háttérhatalom, és az úgy mozgat minden szervezetet és ügynökséget, mint egy bábszínházban a bábukat. Ugyan az a háttérhatalom adta ki a hitelezőkön keresztül a melót a magyar illetékeseknek a tüntetések megszervezésére, mint amely a dokumentálta is ezt, és egy másik saját ,,cégén” a Wikileaks-on keresztül nyilvánosságra hozta. Miért van az, hogy vezetőink az ország ,,tetejéről” nem látnak messzebbre, mint a nép a ,,völgyben”?

Innen folytatnám azzal a kérdéssel, amit mások elsőre tettek volna fel, vagyis hogy a tüntetések szervezőit milyen célok vezették. Meggyőződésem szerint a cél csak az emberek figyelmének elterelését volt az ösződi beszédről. Addigra már mindenkiben ,,tudatosult”, hogy Gyurcsány nagyon „elkúrt” valamit (de hogy mit, azt még ma sem tudja senki) és ezért fizetnünk kell. Akár a jövőnkkel is. Mikor már tudatosult mindenkiben, hogy nagy baj van – pedig dehogy volt – , az volt fontos, hogy az ösződi beszéddel már ne foglalkozzon senki. Mert sok minden kiderülhetett volna. Még az is, hogy az ösződi beszédet esetleg a CIA írta. Mert miért ne írhatta volna? Ha általa sok ezer milliárddal meg lehet könnyíteni egy országot, akkor igenis írhatott ilyesmit, és még csak nem is  bízta volna Gyurcsányékra a fogalmazást.

Ez is érdekelheti:  Medvegyev a pokol lovasára bízná Joe Bident

A figyelemelterelést viszont folytatták: a Magyarok nyilainak hatósági megszervezésével.

Én erről sokat nem tudok, de annyira a képbe illik, hogy egyszerűen nem tudom másnak tulajdonítani, mint azt is a háttérhatalom kreálmányának. Mindössze annyi bizonyítás van e teória mellett, amit Toroczkai állított a Magyarok Nyilainak létrehozásáról:

http://pestisracok.hu/toroczkai-a-magyarok-nyilait-gyurcsanyek-hoztak-letre/

,,Toroczkai a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereggel kapcsolatban is kifejtette a véleményét. Ő meg van arról győződve, hogy ez az egész vagy egy vicc, vagy pedig az akkori kormány és titkosszolgálat kreálmánya. „Ez egy hülye elnevezés, normális, nemzeti oldalhoz köthető emberek nem neveznek el így egy szervezetet”. -mondta el a véleményét a tanú.”

A korabeli index.hu fórumon arról írtak, hogy Budaházyékat lebuktató Benkő György nem pusztán a Magyarok nyilaihoz csatlakozó fickó volt, hanem egy beépített személy, egy ,,tégla”.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9199713

 ,,A százhalombattai autószerelő korábban azt állította, hogy a beszélgetéseket mobiltelefonnal vette fel. A tárgyalóteremben azonban egyértelművé vált, hogy egy betechnikázott autót kapott a hatóságoktól.”

Benkő György a tégla a Magyarok Nyílaiban
Benkő György a tégla a Magyarok Nyílaiban

Azért kapta Benkő az autót (különben maradt volna mobilos technológia), mert megbíztak benne. De egy ,,terrorista” csoport tagjában hogyan bíztak volna meg, ha az nem lett volna eredetileg is ügynök? Visszatérve Toroczkai László kijelentéséhez, hogy a Magyarok Nyilait a titkos szolgálat hozta létre, logikus, hogy mindjárt a ,,téglával” együtt szállította. Tovább haladva a logika fonalán, vajon miért Benkő Györgyöt alkalmazták besúgónak? Ahhoz ugyanis valamilyen előélet kellett, mert mindenkit azért nem alkalmaznak spiclinek. Szükség van bizonyos tehetségre és motivációra is. A motiváció alatt itt elsősorban a zsarolást értem, amelyhez szükség van korábban elkövetett bűncselekményre a beszervezett részéről, amelyet a hatóságok zsarolásra használnak fel arra, hogy valakit velük való együttműködésre kényszerítsenek. Tele van ilyen esetekkel a történelem. Másik eset, hogy Benkő korábban is beszervezett személy volt, amolyan alvó ügynök és akit a Magyarok Nyilai ügyében ,,ébresztettek” fel. Számomra ez a valószínűbb. Bűnözőknek nem adnak betechnikázott autókat. Tehát Benkő Györgyön keresztül a Magyarok Nyilait a magyar titkos szolgálat művének lehet tekinteni akkor is, ha erről Torczkai egy szót sem szól. De vajon Prancz Balázs fejében megfordult, aki húsz évet kért Budaházyra?

http://www.atv.hu/belfold/20160502-budahazy-gyorgy-akar-20-evet-is-kaphat

Prancz Balázs mondja:

,,célja ugyanis nem pusztán a károkozás, hanem állami szervek, az akkori kormánytöbbség kényszerítése, szimpatizánsaik megfélemlítése volt”

Neki leírom külön, hogy az E-ON német magán (!) energiaszolgáltató cég olyan szerződésekkel adott csak magyar szolgáltatóknak áramot, ha azok lemondanak arról az alaptörvényben rögzített jogorvoslathoz való jogról, vagyis ha a német cég elszámláz valamit, a fogyasztó nem fordulhat hatósághoz,hanem csak is házon belül rendezheti el. Volt ilyesmi vitám a hatóságokkal és vannak dokumentumaim általuk megeresztet mellébeszélésekről, aláírva, lepecsételve, ahogyan kell.

Prancz Balázs ügyész Budaházy ellen. A per kezdetén a Központi Nyomozó Főügyészség fogalmazója volt.Egy kezdő, túlbuzgó nyikhaj.
Prancz Balázs ügyész Budaházy ellen. A per kezdetén a Központi Nyomozó Főügyészség fogalmazója volt.Egy kezdő, túlbuzgó, mindenre kapható nyikhaj.

A kép forrása:  http://pestisracok.hu/amit-ok-elkovetnek-az-kokemeny-terrorizmus/

Ez nem terrorizmus? Amikor egy idegen cég azt tesz egy másik ország fogyasztóival, amit akar, mert számára külön jogi környezetet teremtettek ahhoz, hogy a lakosságot terrorizálja. Ha érdekelné az ügyész urat a dolog, csak jelezze.

Vagy itt van az NRSZH-ás Farkasné Farkas Gyöngyi esete, aki arra a vádamra, hogy a hatóságok esetenként megsértik maguk is a törvényeket, így reagált (leírva, lepecsételve):

 

,,Tekintettel arra, hogy a kényszerítés bűntette nem tartozik a Ket. Hatálya alá, nem hatósági ügy, így a bűncselekmény megítélésére nem lehet kötelezni közigazgatási hatóságokat.”

 

Dehogy nem. Az Alaptörvény szerint (nem idézem ide, már lassan a csapból is ez folyik) a törvény mindenkire kötelezőek, és nincsenek kizáró feltételek meghatározva. A hölgy pecséttel ellátva olyasmit ír, amit a diktatúra beismerésének lehet venni. Hol van ilyenkor a köztörvényes bűnözők esetén sziporkázó logika?

http://www.gaudinagytamas.hu/budah%C3%A1zy_%C3%BCgy_%C3%BAjabb_kik%C3%A9nyszer%C3%ADtett_vallom%C3%A1st_vontak_vissza_vide%C3%B3

,,A nyolcadrendű vádlott volt menyasszonya visszavonta nyomozati vallomását, mert azt a hatóságok megfélemlítése miatt tette. 2009 júliusában őt is elfogták az NNI emberei, és közölték vele, hogy csak akkor engedik el, ha együttműködik.”

Lentebb a cikkben:

,,T. Veronika többször közbeszólt, hogy ő ilyet nem mondott. Budaházy György észrevételezte, hogy nem ez az első eset, amikor egy tanú azt állítja, hogy a vallomásában szereplő állítások nem tőle származnak. A tanú két nappal a kihallgatása után panaszt kívánt tenni kihallgatásával kapcsoltban, de az akkor eljáró ügyész, Antal Lajos egyszerűen kihajította az irodájából.”

Antal ,,úr”! Mi ez, ha nem a felperessel való együttműködés esetén a törvényt semmibe vevő viselkedés? A felperes – Központi Nyomozó Főügyészség – hamis tanúzásra kényszerít embereket, ti pedig kiba…átok az irodátokból az általuk kényszerített személyt, mert az panaszt kívánt tenni, ahelyett, hogy a felperes törvénytelen magatartása miatt kérjétek az eljárás megszüntetését Budaházy és társai ellen. Végül is Farkasné Farkas Gyöngyi kimondta, hogy rájuk, mármint a hatalmon levőkre a törvény nem vonatkozik.

Ez is érdekelheti:  The New York Times: Irán 185 drónt, 36 cirkáló rakétát és 110 föld-föld rakétát lőtt ki Izraelre - Irán befejezettnek tekinti az "ügyet" (videók)

Visszatérve a kormánytöbbséghez, ők például magasról tettek az Alaptörvényre már azzal is, hogy egyáltalán megalakult az Országgyűlés. Már az új meg sem alakulhatott volna, hiszen az új Országgyűlést a régi által választott, tehát már nem létező intézmény által választott államfő hívja össze. Aztán a képviselők tevékenységéhez választói felhatalmazás kell. Hány ilyen felhatalmazást tudnának felmutatni az elmúlt 26 évből? Hogy eddig is a hatalom kizárólagos gyakorlásával működtek az országgyűlések, ami alkotmányellenes, az láthatóan mellékes. Budaházy György cselekményét a jelenlegi törvények szerint az alkotmányos rend visszaállítására tett kísérletnek lehetne nevezni – ha lett volna korábban is valamiféle alkotmányos rend. De nem volt.

Prancz Balázs fiatal és ambiciózus ügyész, vélhetően nem ismeri a főnökeit, akik viszont valóban terroristák. A saját törvényeik szerint is.

Fel kell tenni a kérdést, hogy mi kényszerítette a hatóságot ekkor a felhajtásra, hogy alapítsanak egy terrorszervezetet, ügynökkel, poloskás autókkal meg miegymással? Azért hogy a rendszer radikális elemeit kiiktassák? Nagyon jól tudták a hatóságok, hogy a rendszerük úgy van felépítve, hogy sem személyek, sem erőszakcsoportok azt nem dönthetik meg. Könnyebb ilyen elemeket egyszerűen lekapcsolni, ha ténylegesen a tettek mezejére lépnének, és még hiteles bizonyíték is van ellenük, hiszen azokat ők maguk szolgáltatták. Ugyanakkor Budaházy Györgyöt nem lehet a nyilvánosságnak terroristaként eladni. Tehát húsz évre lecsukni sem lehet, márpedig a tömegek elégedetlenségének szításához a hatóságoknak sem fűződik érdekük. A Magyarok Nyilaihoz más, sokkal lényegesebb ok kell hogy fűződjön.

Mindezt, amit leírtam, nem egyszerűen nehéz, hanem lehetetlen más történetté összerakni. A miértekre lehet választ keresni, de az ösződi beszédnél jobb úgy sem akad. Ennek a történetnek Budaházy György 20 éve volt az utolsó fejezete. Nem kiszabva, hanem beígérve, amiből valószínűleg nem lesz semmi. Nem is az a fontos a rendszer számára, hogy Budaházy leülje a húsz évet, mert csak élő legenda lenne a börtönben, amelynek emlegetése szinten tartaná a Magyarok Nyilainak emlékét, amely révén felidéződnének a 2006-os zavargások is. Onnan pedig újra az ösződi beszéd jutna eszébe sok embernek. Márpedig, ha valamit a rendszer nem akar, akkor éppen ezt nem. Ezért nem fog Budaházy György 20 évet kapni. Az ösződi beszéd egy kitalált ok, amellyel el kellett hitetni a nyilvánossággal, hogy nagy a baj az országgal, és hitelek nélkül összeomlik a pénzügyi rendszer, a gazdaság. A hitelek kreált okokra hivatkozva kellettek és sikerült az országot újra kifosztani, és vinni, ami maradt még, ami mozdítható volt. Ehhez nyugalom kellet, olyan körülmények, amikor a korrupt magyar vezetők (élén Orbánnal) és a hitelezők rablásait semmi sem zavarja. Amikor már az emberek nem foglalkoznak az ösződi beszéd születésének körülményeivel és a hangadók is lecsendesülnek.

Az ügyész Budaházyra kért húsz éve csak színház. Az arra jó, hogy még inkább elterelje a figyelmet 2006-ról és hogy Budaházy György kedvét elvegyék a hezitálástól. Aki annyi időt töltött előzetesben amennyit Budaházy, attól más nem várható, mint hogy elkezdjen gondolkodni végre a saját és családja jövőjén is – ha eddig nem tette volna. Budaházy György pere a hitelezőknek a legfontosabb.

Minél hangosabb a per, annál kevésbé látszik, mivel is van valójában összefüggésben:Azzal, az akár 20 ezer milliárd forintról vagy még többről, amit a hitelezők a vezetőink és a magyar igazságszolgáltatás segítségével kivontak az országból, egy ösződi beszéddel bevezetett műválságra hivatkozva. A háttérhatalom igaz arcát mutatja az, ahogyan Orbán 2006-os szerepét tálalja:

http://index.hu/belfold/2011/01/05/orban_nagykovetsegi_latogatasarol_ir_a_wikileaks/

Nem igaz, hogy Orbán a szocialista kormánnyal harcolt volna a tüntetések szervezésével. Hogy aztán négy év múlva kézcsókkal búcsúztassa Lendvai Ildikót a parlamentben kormánya megalakulásakor. Ez csak a nyilvánosság felé szórt sóder, hazugság. Mert valamivel meg kell magyarázni Orbán szerepét a 2006-os megmozdulásokban. Az igazi szerep pedig, ahogyan írtam, figyelemelterelés volt az ösződi beszédről. Antal Lajos és Prancz Balázs csak bűnrészes Orbánékkal ebben a történetben. Orbántól származik Budaházy Györgyre ígért húsz év. Attól az Orbántól, aki Soros révén eladta a lelkét az ördögnek. Az pedig jól számított. Orbán egy emberszabású patkány, és ezt egyfolytában bizonyította az egész pályafutása alatt.

 
Romek Károly, 2016 július 19.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

47 thoughts on “Miért kért 20 évet Budaházy Györgyre Orbán ügyésze?

 1. Romek úr! Csalódtam Önben! Idáig azt hittem, hogy a férfiak az eszükre (tényekre) hallgatnak, nem az érzelmeikre.

  1. Bár a Budaházy-ügyben a hivatalos nyomravezetői díj 10 millió forint volt, Benkő György jóval nagyobb összegről beszélt a barátnőjének. Benkő Györgynek jól jött a pénz. Három és fél millió forinttal tartozott akkoriban az adóhatóságnak. Egyéb érdeke is fűződhetett a hatóságokkal való együttműködéshez. Börtönbe kellett volna vonulnia, a behívót is megkapta, de végül nem került rács mögé. Az egyelőre nem tudni, hogy kik szervezték be.
   „Benkő György azt mondja, hogy neki bizonyos kérdésekre nem szabad válaszolni, mert titoktartási kötelezettség terheli – fogalmazott Budaházy György. – Ezek többnyire a rendőrséggel való együttműködésével kapcsolatosak. A Nemzeti Nyomozó Iroda is megerősítette, hogy vannak minősített témák, ezért írjuk meg a kérdéseik a Nemzeti Nyomozó Irodának, és abból majd megmondják, hogy Benkő Györgynek kell-e válaszolni vagy nem” – tette hozzá Budaházy.
   A Budaházy-ügyben idén ítélet várható. Kérdés, hogy a bíróság figyelembe veheti-e a Benkő-féle hangfelvételeket. Ha azokról kiderül, hogy hatósági közreműködéssel, de bírói engedély nélkül készültek, akkor nem tekinthetők bizonyítéknak.
   http://mno.hu/ahirtvhirei/budahazy-ugy-annyi-lehet-a-terhelo-hangfelveteleknek-1149954
   Kálmán FS Creative Commons License 2013.03.17 0 0 1776
   Fél évi kényszerszünet után ez év januárjától érdemben folytatódott Budaházy és társai ügye. Benkő György meghallgatásával telt az előző tárgyalási szakasz.
   Benkő 2012 márciusában történt első, három napos meghallgatása során néhány ellentmondásra már fény derült. Először is, hogy a Nemzeti Nyomozó Irodával valamiféle titoktartás által takargatott kapcsolata van. Aztán hogy az állítólag általa készített eredeti felvételek nincsenek meg, azokat a rendőrség soha nem foglalta le. A hangfelvételeken szereplő volt edzőtársán kívül a vádlottak közül senkivel soha nem találkozott. Az általa a médiában oly sokszor emlegetett „kézigránát” csak egy ártalmatlan gyakorló gránát volt. A tárgyaláson azt állította, hogy az ügy vádlottjai voltak azok is, akik 2006. október 23-án a Deák téren beindították a tankot, miközben még a vádirat szerint is csak közel egy év múlva ismerték meg a vádlottak egymást, és az azóta jogerősen lezárt tankos ügy iratai közt sem merült fel semelyikük neve soha. Behozta két állítólagosan általa készített jegyzetét is, de azok készülésének időpontját illetően még ott kiderült, hogy valótlant állít.
   A legutóbbi tárgyalássorozat alkalmával Benkő György továbbra sem volt hajlandó választ adni lényegi kérdésekre. Arra hivatkozik, hogy titoktartási kötelezettsége van, és titokgazdaként megnevezte a Nemzeti Nyomozó irodát. A bíróság, miután megkereste az NNyI-t, az nem adott igenlő választ arra, hogy valóban van-e a tanúnak ilyen kötelezettsége, és hitelesen hivatkozik-e ő titoktartásra, hanem az ügyészségre hárította a dolgot, aki viszont közölte, hogy nem tud ilyesmi létezéséről.
   A bizonyítékok alapján úgy tűnik, volt egy bepoloskázott autó, azonban Budaházy György kérdésére, hogy tudott-e ő erről, Benkő először a „nem tudok róla”, majd a „nem áll módomban nyilatkozni” választ adta. Benkő telefonfelvételeivel kapcsolatban kiderült, hogy az adott típusú telefonnak a hangfelvevő funkciója, „wav” formátumban menti a fájlokat, Benkő is azt állította, hogy ilyen formátumban készítette őket. A hatóság átadott egy CD-t a vádlottaknak, ami szerintük az eredeti hangfelvételt tartalmazza. Azonban ezen a CD-n mp3 formátumban találhatók a fájlok, tehát egyértelmű, hogy manipulálták azokat. Hivatalos adatok szerint ez a típusú telefon nem is tud mp3-ban rögzíteni.
   A fájlok formátumán kívül azok létrejöttének dátuma sem stimmel. Azok az állítólag kb. egy hónapnyi időt felölelő felvételek, amiket Benkő György átadott a hatóságnak, az adathordozók tanúsága szerint Benkő első rendőrségi tanúvallomásának napján reggel 9:30 és 9:54 közt készültek el, ekkor lettek létrehozva, a vallomástétel megkezdése előtt 41 perccel. Benkő állítólag 3 lemezt adott le a rendőrségen és három nap hallgatta ki őt a rendőrség. Mindegyik lemez esetében ugyanez a helyzet, a rajtuk szereplő fájlok készülésének időpontja az aznapi vallomástétel kezdetét megelőző 5-10 perces intervallum.
   Budaházy György indítványozta, hogy hangszakértő állapítsa meg, hogyan jöttek létre ezek a hangfelvételek, ugyanis nemcsak az állítólag Benkő György által leadott hangfelvételeknél áll fenn ez a készülési időkkel kapcsolatos anomália, hanem a bizonyos bepoloskázásból származó rendőrségi hangfájloknál is (azok szintén mind egy napon, néhány percen belül készültek).Annak demonstrálására, hogy mennyire könnyű a hangfelvételek manipulálása, Budaházy György lejátszott egy hangfelvételt, amit Benkő tévés szereplései alapján vágtak össze.
   http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9199713&token=d3156f480aa870f77ce598eb5c3f6387

 2. Mi a probléma, mit írtam rosszul?
  Én egyébként a logikámra hallgattam. Az érzelmek ott jöttek fel bennem, ahol Orbánékat kellett minősítenem. De azt sem kapkodtam el.

  1. SZERINTEM SEMMIT NEM ÍRTÁL ROSSZUL, CSAK HIÁNYOSAN! ETTŐL DIPLOMATIKUSABBAN NEM LEHETETT VOLNA LEÍRNI ÉS RÁVILÁGÍTANI AZ ALAPVETŐ OKRA – OKOKRA! MELY EGYIKE AZ OLAJSZŐKÍTÉS – MIBŐL A KEZDŐ MILLIÁRDJAIKAT ALAPOZTÁK MEG – MAJD A NEM PRIVATIZÁCIÓNAK ÍROM, HA NEM ELLOPÁSNAK LEVŐ FOLYAMATOT – MELY A HAVERI KÖRNEK ADOTT VISSZANEMTÉRITENDŐ pályázati PÉNZEK KORONÁZTAK MEG – ÉS STB. JUTOTT ESZEMBE!
   ID.KISS LÁSZLÓ
   ui: a stadionok pénzét is ellopta volna . de azt nem merte megtenni – mert felsőbb utasításra kötelezték a „begyűjtő helyek” elkészítésére!

 3. Budaházy hazafival kapcsolatban még akkor régen leírtam az üzenetet -ma örülök annak, hogy megértést nyert – és ma már élesen leírják a megoldást, hogyan szabaduljunk meg tőlük – a bűnözőktől! Akiket felismerve már akkor, felháborított a vádjuk, hogy olyannal vádolták meg amit saját maguk követtek el /az államhatalom elleni erőszakos megdöntése/ leírás döbbentet meg, mérhetetlen cinizmusával!
  Mit is írtam – emlékezetből csak:
  „…amit egyszer már megdöntöttek, nem lehet még egyszer ugyan azt elkövetni ANNAK SÉRELMÉRE- példaként írtam azt ha valaki valamit ellopott – azt már más nem tudja ellopni a tulajdonostól…”
  ennyi!
  tisztelettel: id. Kiss László

 4. „vissza nem térítendő pályázati pénzek,
  Ahogy a posta banknál működött a 90-es évek elején anno,és amivel legtöbb politikus élt(?) is. Vagy inkább vissza. V.I.P. ügyfélként az egyik ablaknál felvette a hitelt, majd a másiknál betette 38%-os kamatra. Így kerestek munka nélkül tetemes pénzeket. Majd az állam konszolidálta a bankot 150 milliárddal amikor az megbukott,az adófizetők pénzéből. (akkor mint magánzó,a befektetés,és munkám után,az állam 100 forintból,20- at hagyott nekem)??
  Ennyi aljasságot, mocskosságot nem követtek el Nép ellen, mint a Magyarral. És mindezt a saját(?) vezetői !

  1. Helyes meglátás. Különösen akkor, ha a wikileaks valóban a háttérhatalom kreálmánya!

 5. vannak olyan rágcsálók,akik az erdőtől nem látják a fát , -csak azért nem törlöm az ilyen rommereket,és társait,hogy az emberi butaság kúlturtörténetének a fejlődését is láthassam

 6. Romek úr! A „rágcsálók bizonyos kategóriájába (patkány)”,
  vannak szerethető példányok, és vannak nagyon gusztustalanok.. 🙁 szerintem, ez utóbbinak egyik példánya ön.. 😛 😉

  1. Mintha igazat adna abban, hogy Orbán egy patkány. Legfeljebb Ön szerethetőnek tartja. De hát amennyi ember, annyiféle megítélés.
   Örülök, hogy Orbánék táborából is felfedezték a NIF oldalát. Ez az oldal népszerűségének növekedését is jelenti.

  2. Ezt nevezed te hsz-nak a cikkhez? Mert annak tartalmához kellene hsz-ni, és nem ócsmánykodni a cikk írója ellen. Csak azért nem tiltalak ki, mert Romek úr külön megkért rá: ugyanis az Orbán féle ügynökök egy minta példánya vagy. Egyik patkány szereti a másikat, ez csak természetes. tanulmányozd inkább az Orbán Viktort, mint hálózati ügynököt, aki bemártotta erkölcstelen módon a környezetét. Annyira tehetséges volt besúgásban, hogy saját hálózatot alapított és abba beszervezte Kövér Lászlót és több mai fideszes vezért. Ezek a patkányok vezetik ma az országot: a besúgók királyai. Ezekhez tartozol te.

   1. Nem hiszem, hogy Aczél Laura ügynök. De azt jól mutatja, mennyire nem a földön járnak Orbán hívei. Volt olyan is, aki Orbánt nemzet egyesítőjének nevezte.

  1. Te is egy patkányvédő, patkányszerető vagy, mert patkány a patkányt szereti.

 7. „acélról,valahogy mindig az endre jut az eszembe,ahogy a kádárkorszakban minden január elsején a magyar televízió főműsorában(?) vehemensen győzködi a nézőket az ilyenkor szokásos áremelés szükségességéről. Változtak az idők, de az „ilyen emberek nem szoktak. Végül a régóta megérdemelt bukását, kisslászló ügye hozta el számára. Hogy mi a közös az endre és a Laura között. A stílus! Ami maga az ember.

 8. Menjen a fenébe minden Budaházy-féle a terrorista! Csak árt az ilyen minden tisztességes magyarnak.

  1. Nem mennél inkább te a fenébe, Imre? Ezt nevezed te hsz-nak a cikkhez? Mert annak tartalmához kellene hsz-ni, és nem ócsmánykodni egy olyan ember ellen, aki a hazájáért többet tett eddig, mint te a születésedtől a halálodig tenni fogsz. Csak azért nem tiltalak ki, mert külön megkértek rá: ugyanis az Orbán féle ügynökök egy példánya vagy.

  2. Ugy làtszik, hogy a tisztesség definicioja Magyarorszàgon nem egységes. A magyarsàg még ebben sem tud egymàssal megegyezni. Az a tisztességes, higy eröszakkal bemanipukältak az EU-ba? A népszavazàsi törvényt manipulàlva. Az a tisztességes, hogy idegen hatalmak hadseregei vannak az orszàgban?
   Az a tisztességes, hogy alvilàgi figuràk a miniszterelnök tanàcsadoi?
   Tégy fel te is néhàny kérdést Imre. Hàtha ràjössz végre, hogy mi is a tisztességes!!!
   Egy tisztességes, nyugdijas egyetemi tanàr Svàjcbol!

 9. T.Romek Úr!
  Tökéletes írás!
  ” Ahol a hatalom kreál hamis bizonyítékot(?) ott nagy a baj !!

 10. T. Transyadmin!
  És ez elég érv ahhoz,hogy az ilyen 1/2 kegyelműek becsmérelhessenek egy Tisztességes Magyar EMBERT?

 11. imre!
  az ilyen „tisztességesmagyarok miatt mint te, tartunk ott, ahol. Nézz bele a tükörbe, mit látsz? Lehet,hogy szemészhez (is) kellene inkább menned!

 12. Adminnak! Írod: „csak azért nem tiltasz ki…” Kedves Tőled.. 🙂
  Én is admin vagyok, több.. és (több ezres) facés csoportokban.. 🙂 Tudom milyen feldobni a labdát.. 🙂
  Amúgy jól elbeszélgetsz magaddal.. 😛 gratula.. 😉

  1. Tisztelt Aczél Laura!
   Talán más is kíváncsi lenne arra, miért kedves patkány Orbán?
   Mitől lehet másnak látni az egyik, miért másnak a másik oldalról, amikor az igazság csak egy?
   Aki az országot irányítja, az hiába kedves, ha az országot kiszolgáltatja ellenségeinek – méghozzá tudatosan.

 13. ” nem, te nem Admin vagy,hanem egy nagyon beteg! Futtasd, tömjénezd, hirdessed magad a világban, fürödjél a saját rivalda fényedben. Vannak akik „csak teszik a dolgukat a Magyarokért, és vannak akik csak úgy tesznek, de idegen szívűek, és „jó pénzért mindent bevállalnak. Akár aljasság árán is.

 14. Hazánk törvényesen megválasztott Miniszterelnökét.. 🙂 SOHA nem nevezném patkánynak.. 🙁 bárki legyen is az..
  Ami a sértegetésemet illeti.. 🙂 ha.. VALAKI mondaná (!).. még érdekelne is! 😛 😉

  1. Orbán nem rendelkezik választókig visszavezethető felhatalmazással sem közvetve, sem közvetlenül. Amit 2010-től produkált, ahhoz élet- és értelemszerűen szerűen nem kapott volna a választóktól felhatalmazást – ha igényt is támasztott volna rá.
   A 2011/CXCI. törvény pedig végképp bizonyság rá, hogy őt külföldről utasítják és ő fenntartások nélkül végrehajtja azokat. Ő a legfinomabb kifejezés szerint is egy zombi.
   Megvádoltam őt, hogy főnöke Soros György szándékának megfelelően két MDF-es patkány, Boross Péter és Lezsák Sándor megölte Csengey Dénest. A nyilvánosság előtt tettem:
   https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/07/12/nyilt-level-polt-peternek/
   Orbán nem játszhatja el a méltóságos miniszterelnököt egy vele kapcsolatban hozott gyilkosságban, még ha nem is ő a vád célszemélye. Lehet, hogy a vád nem igaz, ezért is kérdező módban intéztem el. A hallgatásnak lehet más oka is.
   Az én meglátásom szerint Orbán külföldi érdekek egyoldalú érvényesítése céljából beszervezett, választási manipulációk útján miniszterelnökké feltolt, fészkébe (Magyarország) piszkító cigány-zsidó patkány.

 15. „mitől lehet másnak látni az egyik, miért másnak a másik oldalról, amikor az igazság,egy.
  „az Igazság nem más, mint a tudat tartalmi egyezése a realitással.
  Csak aki megkülönböztető képességgel rendelkezik, tudja, hogy mi a helyes, vagy a helytelen, vagy van birtokában döntése milyenségével.
  Persze vannak akik az érzékszerveikre hagyatkozva döntenek,hogy számukra mi a hasznos ,vagy kellemes. Az Igazság jó,de ami jó az nem feltétlen igaz, legfeljebb csak kellemes lehet. De lehet e az ember annyira hitvány,hogy az Igazat,kellemesre cserélje.

 16. „a Magyar szó még nem Magyar érzés, az ember mert Magyar,még nem erényes ember,és a hazafiság köntösében járó,még koránt sem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a Haza meggyilkolásán.
  Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz,még akkor is, ha a vezetők és vezettek-amennyire lehet-világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve,a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok,akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt,s ilyenkor dönt a véletlen,a világ szellem,a magasabb fény, a fátum, az Isten.” (Széchenyi István)

 17. „a bolondnak a saját bolondsága szerint válaszolj meg, mert az okos szó, bolondságnak tűnik neki. Ne sajnáld a hátától a fenyítést:

 18. „NEM TUDHATOM AZ IGAZSÁGOT !
  A kérdés mindig az, hogy akarja e az ember tudni az Igazat,vagy pusztán kényelmességi okokból nem akar tudomást szerezni róla,nehogy esetleg tenni keljen érte,vagy Urambocsá,esetleg sérülhetnek az érdekei.
  „de aki keres ,talál !!

  1. „tóth ferenc” te aki mindent tudsz.. 😉 ezt is tudhatnád..: „esetleg tenni keljen érte,” helyesen: esetleg tenni kelljen érte.. 🙂

   1. Sokra sikerült válasz, de oka az, hogy nifadmin szarakodása miatt az oldal nem reagált a beírásra, azt hittem kivágtak innen. Aczél Aura azonban kedvére válogathat, melyik hsz. veszi válasznak.

    1. Tisztelt R. úr!
     Köszönöm, hogy tájékoztatott – ahogyan Ön fogalmazott – a „szarakodásomról” és örülök annak, hogy mindenről „pontos” információi vannak.
     Nifadmin

 19. „Acél Laura,
  , A magyar helyesírás szabályai szerint a mondatod helyesen így hangzik: „te,aki mindent tudsz”.
  Ha helyesen és szépen, „akkor csak úgy, ahogy csillag megy az égen, úgy érdemes.
  ” csak azt tudom,hogy nem tudok SEMMIT ! ” (Szókratész után, én is)

 20. A hallgatással probléma van de az olvasás csak megerősített. Ez egy kampány- vagy lelkesítő videó. A hatalom birtokosainak pedig lázító. Attól függ, honnan nézzük.
  Forradalmat még nép nem csinált. Amik voltak, azokat inkább véres színjátékoknak lehetne nevezni. Polgári engedetlenség képtelenség, a sztrájkok előbb hoznak ínséget a népeknek, mint a vezetőiknek.
  Szóval nem lett kipróbálva semmi.

 21. Elég elé vagyunk!
  Mindenki az igazát hajtja, pedig csak igaznak kellene lenni.
  Ennyi gyülölet, ílyen mocskolódás egymás ellen.
  Kinek használ? Vagy ettől jobban érzitek magatokat?
  Mindenkinek igaza lehet az Ő szemszögéből. Vagy nem?
  Inkább arra kellene figyeljünk ami jó és azt tápláljuk.
  Mindenkinek vannak hibái és erényei.
  Miért kell mindig a rosszat látni s azt mondani.
  Ne feledjük, amit táplálunk az fejődik.
  Sajnálom, hogy így egymásnak estetek, de nem hibáztaok senkit.
  Ezt tanítják, – s sajnos jól megtanultuk – a médiából ez folyik, s mikor valakinek eldurran az agya és csinál egy nagyon rossz dolgot, esetleg embereket gyilkol, akkor meg csodálkozunk.
  Amúgy én azt tarom, hogy a magyar közmondások abszolut igazságok.
  ” Ki mint él, úgy itél”, „Ha haragot vetsz, gyülöletet aratsz”, „Mindenki magából indul ki”, stb.
  Biztosan Ti tudjátok folyatni.
  Csak egy kérdésem lenne még:
  – Gondolkodtatok-e el azon, hogy a Trianon után, mikor Hothy visszaállította Főhatalomnak a Szent Koronát,és a Korona Tant, miért tudott megerősödni Magyarország és hogyan lett a magyar Pengő Európa legerősebb valutája?
  Köszönöm.
  J.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük