Merről fúj a jeges szellő?

Kanadai magyar ismerősöm komoly írását ajánlom most, kedves olvasóim figyelmébe.

Akik rendszeresen olvassák a rovatomat, tudhatják-érthetik azokat az összefüggéseket, amelyek ma jellemzik a világot, amelyek mozgatják a politikai pártokat, kormányokat, gazdaságot, médiát, tehát a teljes hatalmi vertikumot. Így a szerzővel csak azon apró kifejezésen vitatkozhatnék, hogy miként kell neveznünk korunk sátáni háttérhatalmát. Nem arra gondolok, hogy nem szabad nevén nevezni a bűnösöket, hanem arra, hogy szabatosan, minden körülményt figyelembe véve határozzuk meg azt az erőt, amely ma mozgatja a világot.

tanks in israel

Álláspontom szerint ugyanis maga Izrael népe és állama is az általam “bankárkasztnak” nevezett világhódító banda áldozata és eltartottja egyidejűleg. Nem akarok ezzel felmentést adni politikusainak és vezetőinek azon bűnök kapcsán, amit elkövetnek – folyamatosan a palesztinok és az egész világ ellen -, de minden látszat ellenére ők is csak mozgatott bábúi a pénzvilág gátlástalan manipulálóinak. Így lehet világos a számunkra, hogy a kiválasztottsági mítosz által eltorzított lelkek és a vagyonharácsolás gátlástalansága nagyon is összefügg, de mindezek mögött ott áll az értékteremtéstől elszakadt pénz, a spekulációs és hatalmi funkció rejtett álarcát egyre inkább kimutató kamatkapitalizmus.

Szabolcsnak abban van tökéletesen igaza, hogy meg kell nevezni őket, le kell leplezni az álságos játékaikat, de nem szabad felednünk, hogy a kis zsidókat ezek, minden esetben felhasználják a céljaik elérésére, s bármikor odavetik a népeknek, akik soha nem találkoznak a pénz moguljaival, csak azok “alantas” képviselőivel. Vigyáznunk kell tehát a kifejezésmódunkra, hogy igazságosak maradjunk: nem a zsidók teszik tönkre a világot, hanem egyes zsidók és az őket gátlástalanulkiszolgáló egyes zsidók és gojok. Ezek ráadásul minden erkölcsi törvény szerint aljas bűnözők, akik gátlástalanul felhasználnak a céljaik elérésére mindenkit, aki nem elég óvatos. Felhasználják a szélsőjobboldal szervezeteit – mint pl. Ukrajnában -, de a kommunista utódpártokat is – mint pl. Magyarországon. A jeges szél keletkezési helye tehát: az oly sokat emlegetett Wall street. De emellett minden tőzsde, minden bank, ahol nem az értékteremtés, vagy annak segítése folyik, hanem a spekuláció. Ám az sem állami ellenőrzés alatt történik, mint egykor a klasszikus kapitalizmus korában, hanem fordítva: ma már az államok vannak a spekulátorok ellenőrzése alatt. S most, még a kamatos kamat és egyéb trükkök igazságtalan, bankárkaszti manipulációiról nem is ejttettem szót. Így javaslom az alábbiak olvasását, s a kivezető út kereséséhez mindenkinek nagyon ajánlom: az Emelkedjünk magyarrá c. könyvecskémet. S a magyar alkotmányosságot – mint a monetáris diktatúra egyetlen beváltan (bár nem tökéletesen) működő rendszerét – abból tanulmányozni!

Dr. Bene Gábor

MERRŐL FÚ A JEGES SZELLŐ?

Sokan elgondolkoztak már az elmúlt hónapokban, kik vannak a magyar kormány, tehát a magyar nép ellen viselt állandósult és fokozódó hevességű támadó hadjáratnak a háta mögött. Látszólag a világ egyik legkorruptabb államának „sánta kacsa” kormánya vezeti a támadást. Igen, látszólag. Ugyanis OBAMA úr valószínűleg azt sem tudja, hol van Magyarország. Kerry úr tudja, egyik nagymamája magyar volt, de ha az ember megnézi a külügyminisztériumának napi bullettinjét (U.S. Department of State Daily Digest Bulletin), nem tartja valószínűnek a személyes érdeklődését egyik őse majdnem jelentéktelen nagyságú hazája sorsa iránt.

Régen tudjuk, hogy aki mondja nem tudja, aki tudja nem mondja. Így találgatásokra és következtetésekre szorulunk. Kissé vissza kell mennünk néhány évet, hogy találhassunk valamit, amin elindulhatunk.

Például:

2001, október 3, Jeruzsálem
Előző héten az izraeli parlamentben kemény szóváltás volt Ariel Sharon miniszterelnök és Shimon Peress között. A dühös Sharon, Peres felé fordulva mondta: „ne aggódjon az Izraelre nehezedő amerikai nyomás miatt, mi zsidók irányítjuk Amerikát, és az Amerikaiak tudják ezt” (“don’t worry about American pressure on Israel, we, the Jewish people control America, and the Americans know it.”)

2007, október 10 Tel Aviv Hilton hotel:
Az izraeli napilap Maariv jelentette a Association of Trade Offices évi közgyűlésén: Shimon Peres mondotta: „Felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát és Lengyelországot.

[youtube=http://youtu.be/UPHCiGL6r-M]

Ez persze igen élénk vitát váltott ki az említett országokban, így hazánkban is.

2007, augusztusában jelent meg:
“The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy” című könyv. Írói: John Mearsheimer, a University of Chicago professzora és Stephen Walt, a Nemzetközi Kapcsolatok professzora a Harvard egyetem, Kennedy School of Government karán. Ez a könyv “best seller” volt New York Times listáján. A két ismert egyetemi tanár okmányok alapján bizonyította, hogy Washingtonban több zsidó lobby csoport óriási nyomást gyakorol a kormányra, Izrael érdekeinek megfelelő irányban. Ezzel nyilvánvalóan Sharon igazát bizonyítják.

A Zsidó Világkongresszust Budapesten tartották . Gondolom azért, mert hazánkban nem kellett tüntetésektől és terrortámadásoktól tartani, mint például Franciaországban. Ennek ellenére a tisztelt elnökük, a háború utáni hamis propagandán nevelkedett Ronald Lauder úr, kemény támadást intézett a magyarok és Orbán Viktor ellen. Az utóbbitól később bocsánatot kért ugyan, de a nemzettől nem. Lauder úr alapította és működteti a Budakeszi úton, hatalmas területen fekvő Lauder Javne zsidó iskolát. Cégük (az Estée Lauder Inc.) termékei nagyon népszerűek hölgyeink körében.

Udo Ulfkotte úr szerint: a német médiát a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke irányítja az USA szája íze szerinti transzatlanti kapcsolatok és Izrael érdekében. A Frankfurter Allgemeine Zeitung volt külpolitikai szerkesztője és haditudósítója Udo Ulfkotte 17 éven át a vezető német konzervatív napilap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) külpolitikai szerkesztője, illetve haditudósítója volt. Kötete 2014, szeptember 11-én látott napvilágot a német könyvpiacon Megvásárolt újságírók – Miként irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke a német tömegmédiát címmel. Annak ellenére, hogy a legnagyobb német internetes könyvterjesztő, az Amazon, csak szeptember 22-én kezdte árulni, néhány nap alatt sikerlistájának a csúcsára hágott. Vagyis Németország legnagyobb példányszámban vásárolt könyve lett. Miközben erről a megasikerről a német sajtó egyetlen szót sem ejtett. Magyar kiadása már kapható (meddig?). Ha, amit Ulfkotte úr állít igaz, akkor az nyilvánvalóan Európa minden államára és természetesen az USA-ra is érvényes.

Tehát McCain, Obama, H. Clinton, Nuland, Goodfriend, megnyilatkozásai és tettei nyilván egyazon forrásból származnak. Persze ide sorolhatjuk Charles Gati és Soros urakat is, hiszen ugyanazt a lemezt játszák.Természetesen ide sorolható minden magyar állampolgárságú egyén, akik belpolitikai vereségeikből külpolitikai problémákat gyártanak és tapsikolnak egy esetleges amerika által tervezett és vezetett államcsíny lehetőségének.

Tecccik má’ tunni, honnan fú a jeges szellő…?

Magyaródy Szabolcs

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


11 hozzászólás a(z) “Merről fúj a jeges szellő?” bejegyzéshez

 1. Nagyapám egyik 1879-ben elhangzott országgyűlési beszédéből szeretnék idézni:
  “a t. ház már régebb idők óta megszokta,” hogy vannak akik “hogy minden alkalmat megragadnak, melyben a magyar nemzetet túlzások és rágalmak által a külföld előtt gyanúsíthassák, hogy ezután, mint X képviselő úr tette, hivatkozhassanak a külföldi lapok véleményére, – nemcsak azoktól jöttek ily támadások, kik minden alkalmat meg. ragadnak, hogy a külföld előtt martyr-szerepet játszhassanak, hanem akadt ezen igaztalan és méltánytalan megtámadásoknak viszhangja a ház azon t. oldaláról is, mely különben a magyar állam, a magyar nemzetiség elõharczosának, sőt talán egyedüli apostolának szereti magát nevezni. Es nem elégelte meg Y t. képviselő úr, hogy tisztán saját nézeteire, saját, minden igaz magyart csak fájdalmasan érinthető gondolkozásmódjának kifejtésére szorítkozzék,”

 2. A “Lauder Javne” intézet a Zugliget szégyene és Sztehló Gábor emlékének a meggyalázása. Igyanis a jó része a PAX (majd Vasvári Pál otthon” területén van, a kisebbik, pedig egy volt apáca-zárda területén, ahol később Tildy-t őrizték.
  A szomszédunkban volt, idén, mikor arra jártam, majdnem elhánytam magam. Ezt az Hangoskodó embert (Lauder) egyszer és mindenkorra ki kellene tiltani Magyarország területéről, sőt légteréből is.

  • A cigány és a zsidógörény azért érti meg egymást mert mindig ordítanak. Azért ordítanak mert félnek.

 3. ID: “de nem szabad felednünk, hogy a kis zsidókat ezek, minden esetben felhasználják a céljaik elérésére, s bármikor odavetik a népeknek,”
  Még egyetlen “kis zsidoroól” sem hallottam amelyik vissza utasította volna, a holokamu pénzt, a jó munkahelyet, a kiváltságos életet!
  Tehát haszon élvezői a rendszernek!
  Ergo pont olyan bűnösök mint azok akik éppen világuralomra törnek!

  • “Még egyetlen “kis zsidoroól” sem hallottam amelyik vissza utasította volna, a holokamu pénzt, a jó munkahelyet, a kiváltságos életet!
   Tehát haszon élvezői a rendszernek!
   Ergo pont olyan bűnösök mint azok akik éppen világuralomra törnek!”
   Kedves Zsuzsa!
   Ez bizony tökéletes éleslátásra vall.Nincs jó zsidó és rossz zsidó.
   H.B.

   “A cionizmus egy egyedülálló módszer, amelynek célja, hogy tökéletessé tegye a világszerencsétlenségeknek és az emberi fájdalomnak az átalakítását zsidó haszonná.”
   „A cionizmus valahogy mindig kész volt bármely vezető hatalom gyarmatosító érdekeinek a kiszolgálására.”

   “A zsidók számuzetési meséje szétszóródásukat szolgálja a világba, mint egy újabb és újabb fertőzési hullám a gazdatest keresése közben.
   Ahol lazul az erkölcs és az egységes államhatalom (fasizmus = egység), ott befészkelik magukat. Utána szétszóródnak és újabb befogadót keresnek… – ez a történelmük.
   egy zsidót sohasem lehet meggyőzni, mert ha már sikerülne meggyőznie, akkor nem lenne zsidó… “

  • Tökéletesen igazad van.A hollókamuért járó kizsarolt pénz(adófizetők pénze) az egésznek a mozgató rugója.

 4. Nekem ez a cikk már nem igazán mondott újat,viszont aki még nem találkozott ezekkel az infókkal annak érdemes rajta elgondolkodni.
  H.B.

  “Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

 5. Van realitása az irásnak., A probléma lehetséges viziója hiányzik! És természetesen a felelőségre vonás lehetőségei. Pedig példát kellene produkálni! Abba is igaza van az irtnak, hogy a kis zsidót gondnélkül beáldozák pl.http://viszavzsodor.blogspot.hu/2014_01_01_archive.html:
  Ezekért se történt számonkérés, de még publikálás se nagyon! : http://www.keszthely.jobbik.hu/content/mire-képes-háttérhatalom A jeges szellő inen fúj: http://mkh.valosag.net/index.php/cion-jegyzkoenyvek Na meg a végrehajtótól lehet fázni:<a href="https://www.youtube.com/watch?v=BoWeQBZEMmM” target=”_blank”>https://www.youtube.com/watch?v=BoWeQBZEMmM
  Ha ez realizálodna sinre kerülhetnénk. Lenne egy lehetőségünk! Rajtunk áll, Sok minden megoldodna! Egy rövid, egy köze pes, és egy hosszabb link a témában, mely mindannyiunkat érint, az egyetlen út az emberi élethez itt M.O.-on
  hhttps://www.youtube.com/watch?v=cNjtcOc1EOQ
  https://www.youtube.com/watch?v=ZWD-29j79CU
  https://www.youtube.com/watch?v=ye5AzPFnMt4
  <a href="https://www.youtube.com/watch?v=P1va66jTUx” target=”_blank”>https://www.youtube.com/watch?v=P1va66jTUx

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Pucér séta nappal Nagy-Britanniában (naná, hogy a terrorizmus ellen)
Ünnepeljük az elvándorlást saját országainkból?
Gazprom az EU-nak: szó sincs a Déli Áramlat feltámasztásáról, az EU vegyen gázt a törököktől
Close