KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Menczer Tamás üzent a Gyurcsány-házaspárnak (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

– Mi vagyunk azok, akik soha nem működtünk együtt a Fidesszel, soha nem szavaztunk a Fideszre, és soha nem is fogunk koalíciót kötni a Fidesszel – hangoztatta egy felvételen Dobrev Klára. A Demokratikus Koalíció politikusának nem kellett sokáig várnia a válaszra: a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalára feltöltött videójában reagált az elhangzottakra:

Azt tudnám mondani a Gyurcsány-házaspárnak, hogy nyugalom, az érzés kölcsönös.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn a háborúpárti politikusokról is elmondta a véleményét. Arra a kérdésre, miszerint miért is háborúpárti rengeteg vezető, azt felelte:

talán ahogy a faluban is mondani szokták, elment a józan eszük.

Menczer Tamás úgy vélekedett, nem szabad kizárni hogy egyeseknél ez így történt, azonban a többséget egészen hideg politikai és gazdasági számítás vezeti. – Vannak, akik úgy gondolják, hogy politikai érdekük fűződik ehhez, és vannak olyanok, spekulánsok, különböző NGO-k vagy pénzügyi körök, amelyek pedig gazdasági érdek miatt akarják a háború folytatását – fogalmazott.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

Ez is érdekelheti:  Egy billió nem a határ - Ukrajna adóssága tovább nő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük