KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megdöbbentő valóság

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves olvasóink!

Csak a puszta tényeket tárjuk Önök elé. Értékeljék „honatyáin, és honanyáink” működését!

Így nem csoda, hogy ilyen törvényeket hoznak!

Amit az elmúlt huszonegy év politikai vezetése elkövetett a nemzet ellen, az többszörös halálbüntetéssel ér fel!

Döbbenetes, ahogy eltékozolták a nemzet vagyonát, ahelyett, hogy működtetni kezdték volna. Inkább az adósságtörlesztés banki követelését kezdték meg teljesíteni, de úgy, hogy ők is jól járjanak belőle. Aztán sem kezdték el a meglévő javaink kamatoztatását, hanem privatizációnak nevezett lopással ellopták a nemzet vagyonát. Ebben hibás az összes parlamenti párt, mert részt vett ebben a cirkuszban. Egyik sem vonult ki úgy a parlamentből, hogy lemondott volna azért, mert itt egy nemzetközi bűncselekmény zajlik a magyar nép ellen! Tehát bűnrészességet vállalt! Márpedig a bűnrészesség súlyos bűncselekmény. Ezért mindegyik mai párt, kivéve a JOBBIK-ot, bűnrészes a magyar nép ellen elkövetett rablásban!…

… bár azzal, hogy részt vesz a parlamenti munkában, a JOBBIK is egyre inkább bevonja magát! Bűnrészessé válik!

Kedves olvasóink!

Terjesszék, hogy elsősorban a kommunista-liberális banda, de lényegében az egész magyar politikai vezetés tolvaj!

A bolsevik-liberális bandát ténylegesen megilleti az akasztás! Aljas hazaárulók, akik ellopták és kiszolgáltatták a HAZÁT.

De bűnsegédek a többi valamikori parlamenti pártok képviselői is, mert nem ordítottak, tüntettek, tiltakoztak minden lehetséges és nem lehetséges eszközzel ez ellen a nemzetközi bűncselekmény ellen! Azt mondja egyik népi mondásunk: „Aki bérbe adta a farát, szolgáljon!” Vezető politikusaink bérbe adták a farukat, szolgáltak is „derekasan”, hát viseljék a következményét is!

Kérem a JOBBIK parlamenti képviselőit, hogy adják vissza mandátumukat, azzal az indoklással, hogy: Nem akarják elárulni a NEMZETET, nem akarnak részt venni a haza elárulásában, a nép kifosztásában. Ezért vonuljanak ki a Parlamentből.

Ezt a rettenetes bűncselekményt minden valamikori képviselőnek viselnie kell, és ezért vállalniuk kell a felelősséget! Nincs egymásra mutogatás, mert bárki visszaléphetett volna, ha úgy érezte volna, hogy amit tesz, az nem tisztességes. Mivel nem tette, bűnrészes!

Eljött az elszámolás ideje!

Most színt kell vallania mindenkinek!

„Mert mindnyájunknak leplezetlenül kell odaállnunk a Krisztus ítélőszéke elé, hogy mindenki megkapja, amit megérdemel, aszerint, amit e testben cselekedett: akár jót, akár gonoszat.” (2Kor 5:10)

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

 A tények:

Honfitársaink! 300.00 forint alatt nem szabad keresni, de 180.000 és 280.000 forint között a legrosszabb a jövedelem. Képviselőinket nem fenyegeti ez a szabályozás!

Keresetek alakulása

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Megdöbbentő valóság

 1. A tények címszó alatti információk nem érthetõek! Kérem részletesebben kifejteni!
  A nemrêg megjelent „Jobbikbol is lehet Rosszabbik” c. cikkre alig volt reakció. Pedig ennek a témája pont ez vol: lépjen-e ki a Jobbik a parlamentbõl? A cikk végén, ha vita alakult volna ki, ahogy ezen a portálon régebb szokás volt, az segitette volna a Jobbikot a parlamenti szerepének további vállalása eldöntésében.

 2. Kedves Czakó Úr!
  Régóta nem irok hozzászólást a NIF-en megjelentetett cikkekhez publikációkhoz,de naponta elolvasom -,ha megtehetem és valakik,valakik által le nem fagyasztják a gépem.,(ez bizony mostanában nem egyszer történt meg velem),a „nemzeti együttmüködés jegyében”-de erre most reagálok-amig „engedik”.Teljes mértékben egyetértek a leirtakkal,mert addig,amig itt nem lesz tényleges elszámoltatás: a felelősök megnevezése,szigorú megbűntetése,vagyonuk teljes elkobzása,és hogy kinek a megbizásából „tevékenykedtek”,és hogy ebből a ténykedésből milyen egyéni vagyoni előnyük származott,vagyis a vagyonuk hátterének tisztázása,az állami vagyon kiárúsitása,átjátszása idegen érdekek szerint,magán zsebekbe-és mindezt PÁRTATLANUL!!-az ÖSSZES VOLT ÉS JELENLEGI PARLAMENTI PÁRTNÁL-természetesen azoknál,akik részesei voltak annak a „helyzetnek” amiben vagyunk, ( ehhez valóban nem kellene asszisztálni a Jobbiknak,ha,valóban a Magyar Népet képviselő egyetlen érintetlen, a Magyar?Parlamentbe bejutott pártnak vesszük) -addig nem lesz semmi,sem megbékélés,sem épitkezés,-a felemelkedésről már nem is szólok-csak a békahátsója marad-ha egyáltalán van ennél még lejjebb-,mert szerintem a végső stádiumba léptünk,ahonnan nincs visszaút.De „Ember kűzdj és bizva bizzál” jelszóval,és ahogy Ön is irta,amit magam is vallom : Isten Óvja Magyarországot a mi szeretett Hazánkat,ami mint ahogy Édesanya,úgy ebből is csak EGY van,amit meg kell védenünk-minden áron!

 3. Ezért rossz a devizahitel- program: nem üvöltenek a világbankárok
  http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41687
  Miert is kell ezt „tennie” a kormanynak?Mert ez a megoldas noveli a dzsi-di-pit!Lasd 0:26-kor a videot!
  http://www.youtube.com/watch?v=cIhE8-WxIm4
  A Luganoi Tanulmany gyonyoruen leirja azt a folyamatot,melyben a magyar nemzet az elmult 25-30 evben vergodik.Remelem,eleg bolcs lesz a nemzet es nem hagyja magat egy polgarhaboruba belesodortatni.Globalista (kommunista-liberalis ) nemzetirtoink epp erre varnak!Tobbet esszel,mint erovel!Ezt az elvet valljak a magyar -szekely nepmesek furfangos hosei is.
  A video hangminosege nem a legjobb,de „nincs mas”helyette.

 4. NNNAAA!Most akkor tessek osszevetni az *Orszagbenitas* topikkal,es lehet szemezgetni.Pfff.

 5. A Jobbik képviselőtestülete sajnos, az ország házában történő hazaáruló események sodrásában, lassan-lassan maga is „érintetté” válhat a közvélemény (egyébként ostoba) megítélése szerint.
  Ki pöcegödörbe esik, maga is trágyaszagú lesz…

  1. „Ki pöcegödörbe esik, maga is trágyaszagú lesz…”
   Ez igy igaz…es ha nem vigyazunk,nemzetunk apraja-nagyja nyakig merul el benne.
   „”olyan sok hasonlóság van közöttünk, izraeliek, zsidók és magyarok között, hogy nem is tudjuk megszámolni”. Ennek kapcsán utalt a magyar kultúrára, annak zsidó-keresztény gyökereire, a kálvinista hagyományra, amelyek nagy mértékben az ótestamentumra épül. Azt mondta, ha az ember a magyar irodalom és kultúra kiemelkedő alkotásaira gondol, kiderül, „milyen közel állunk egymáshoz”.”
   „Mitől lenne a magyar műveltség gyökere zsidó-keresztény? Van önálló magyar műveltség, csak a zsidó-keresztény gyökereket hangoztatók éppen ezt akarják tönkretenni, kiirtani.”
   http://l88.freedom.hu/node/305
   Tovabba,tanulsagos az eset…
   „Megrendüléssel gondolok mindazokra, akik elvükért, hazájukért, hitükért, magyarságukért, tisztességükért tönkre lettek téve, nem is olyan régen pedig akár halálra lettek ítélve. Mély tisztelettel gondolok azokra a valóban független és pártatlan bírákra, akik hivatásukhoz, bírói esküjükhöz akkor is hűek maradtak, amikor politikai beavatkozás mentén működött az igazságszolgáltatás.”
   http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/ok_koccintottak_en_repultem.html
   „”Egy szó mint száz, aljas és undorító a magyar „elit” 1945 óta, a választó és választott nép sajátos szimbiózisa:…ha kicsit megkaparjuk a hivatalos életrajzokat, rögtön kibuknak az elképesztő kapcsolatok, a felvett nevek mögötti valóságos múlt, és az a szemfényvesztés, mellyel az országrontók szabályosan elosztották magukat jobbra és balra, minden pártba és mozgalomba, hogy soha ne lehessen őket tetten érni, leleplezni, megbüntetni, vagy legalább kérdőre vonni.””
   http://l88.freedom.hu/node/304

   1. Nnnna!Hat errol van szooooo !
    Kell ez a kis „Internacionalista Szeretet-rezges”,hiszen ettol lesz majd kellokepp magyarerzelmu a magyar gyermek!Nos,az ott epp a „BEETETES”,csak a kedves anyukak-apukak ezt nem veszik eszre.Az elmult 21 ev agymosasanak eredmenye ez a kabult allapot.
    Multikulti gyermek-programsorozat indul a fővárosban Trianon emléknapján
    http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_05_21_multikulti-gyermek-programsorozat-indul-a-fovarosban-trianon-emleknapjan

  1. A globálisan szervezett magánhatalom felépítése és működése 2. rész 79:29 perc
   http://tdyweb2.wbteam.com/Drabik0602_2.htm
   Ebbol pedig legalabb az elso 15 percet erdemes meghallgatni…ha van ido,vegig is lehet nezni mind a ketto reszt…es aztan gondolkodni…mielott „agyutolteleket” csinalunk magunkbol…

 6. Az igazat mondd,ne csak a valodit…, on 2011/06/03 at 14:48 said:
  Ezt a hülyeséget honnan szedted, hogy a külső hatalom arra vár csináljunk forradalmat?
  Egyik külső vagy belső hatalom sem szereti, ha forradalmat csinálnak ellene. Mert ez azzal a veszéllyel jár, hogy hatalmukat el is veszíthetik. Ez benne van minden forradalmi pakliban!
  Nyilvánvaló hülyeségeket azért ne hírdessünk!

 7. A Jobbikot ki lehet rángatni a parlamentből. De akkor még ennyi médiafelület sem lesz nekik.
  És kik fognak a Jobbikkal küzdeni a parlamenten kívül???

 8. Kedves K.Abbé, on 2011/06/04 at 12:52 said: !
  Csak megerzes…1919 tavasza…”feltuzeltek a proletarsagot” es utana jott a voros terror…
  Amugy en egyik politikusnak sem hiszek,a 20-21 ev nemzetronto,kifoszto munkalkodasuk eredmenyet nyogjuk most.A Jobbikot nem tudom megitelni,amit latok beloluk az szimpatikus.Azt nem tudom,milyen szinten kotelezo a „partfegyelem”.
  Most epp a
  TRI-A-NON – Pap Gábor előadása 11/13
  http://www.youtube.com/watch?v=2ERB_j3E7DQ&feature=related
  video sorozatot nezem.Egeszen mas hangvetelu,mint a mai nap politikus „omlengesei”.Ez utobbiak olyanok,mint a kadari parttitkarok nov.7-i es majus elsejei beszedei.Utaltam a kadari unnepeket.Majdha az igazi Trianont tanitjak az iskolakban,akkor jon el a rendszervaltas.

  1. Most belulrol (partokon keresztul) es kivulrol (EU+egyeb hatalmak)rothasztjak a nemzetet.Itt nekunk ismeretterjeszto nepmozgalmat kell inditanunk sajat magyarsagunk tortenelmenek ismertetesere,hogy az elmult 20 ev tovabbi tudatos szellemi lezulleszteset megakadalyozzuk.Ezt az ismeretterjesztest a Jobbik valoban felvallalta,bar en a politika mentesseget jobban szeretnem.A politika megoszt,de erre mar a nep is kezd rajonni.

   1. Voros terror,Rakosi terror,Kadar terror(1956 utan).Kik voltak e harom terror megtervezoi es kivitelezoi?Gondolod,most mar jobban „szeretnek”minket?Egy fenet,mar a keresztenysegemet is judeokeresztenysegnek nevezik.Mikor eloszor hallottam errol „hivatalosan”,az elso Orban-kormany idejen,ereztem:baj van.Ettol a rossz erzestol azota sem szabadulok.
    MAGYAROKNAK KOTELEZO !!! 01/6
    http://www.youtube.com/watch?v=K3RAv8x8H10&feature=related

   2. „Voros terror,Rakosi terror,Kadar terror(1956 utan).Kik voltak e harom terror megtervezoi es kivitelezoi?Gondolod,most mar jobban “szeretnek”minket?Egy fenet,mar a keresztenysegemet is judeokeresztenysegnek nevezik.Mikor eloszor hallottam errol “hivatalosan”,az elso Orban-kormany idejen,ereztem:baj van.Ettol a rossz erzestol azota sem szabadulok.”
    Erre ellenszer:
    Pap Gábor – Ősvallásunk 1
    http://www.youtube.com/watch?v=YtqvtVfY7io&NR=1
    Pap Gábor – Ősvallásunk 2
    http://www.youtube.com/watch?v=rTO15lq0B4g&feature=related
    Nincs a keresztenysegemmel semmi baj,ha az nem judeokeresztenyseg.Erdekes modon” talaltam ra Pap Gaborra”!Sokszor szoltak rola lekicsinyloleg.Egy ido utan,mivel mar untam a leszolasat,utana neztem Pap Gabor „dolgainak”.Azonnal otthon ereztem magam az altala megfogalmazott „magyar-sag tudatban”.Sajnalom,hogy ilyen keson jutottam el ide.Az en agyam is ki lett mosva a kadari,majd a liberalis tudomanyokkal.Oszinten remelem,az igazi Magyarsagtudomany minel hamarabb bekerul a magyar diakok tankonyvebe.

 9. „Értékeljék “honatyáin, és honanyáink” működését!”
  Députés Européens en plein effort
  Az európai képviselők a munka hevében
  Un roupillon à 10.000 €/mois…
  Egy szunyókálo havi 10.000 € ért…
  Mieux que de regarder la nana…
  Jobb mint a csajokat kukkolni…
  Un autre roupillon à 8.000 €/mois…
  Egy másik szunyókálo havi 8.000 €-ért…
  Une petite lecture là aussi à 11.000 €/mois…
  Egy kis olvasgatás vagy havi 11.000 €-ért…
  Du courrier aux frais du contribuable…
  Levelezünk az adófizetők kontójára…
  Houaaaa que c’est dur ce métier !!!
  Faudrait que je demande une augmentation…
  HUAAAAAAAA, micsoda meló, gyorsan egy fizetésemelést…
  Je dors pas, je réfléchis aux lois sur la retraite…
  Én nem alszom, én a nyugdíjra vonatkozó törvényekről gondolkodom…
  Moi aussi je réfléchis…
  Én is spekulálok…
  Ouaaaaaaa les mecs ! Vous avez trouvé des lois pour les imbéciles qui nous payent ?!!
  HUAAAA, fiuk! Találtatok végre valami törvényt a barmok számára akik eltartanak minket ?!!
  A DIFFUSER LARGEMENT
  … ON COMPREND MIEUX POURQUOI LA PLACE EST SI CONVOITEE !!! IDEAL POUR FINIR SES NUITS APRES DES VOYAGES EPUISANTS ET ATTENDRE SEREINEMENT LA RETRAITE OU L’INDEMNISATION EN CAS DE NON REELECTION.
  A LEHETŐ LEGSZÉLESEBBEN TERJESZTENDŐ
  …Így már jobban értjük, hogy a poszt miért olyan kelendő!!!
  Ideális környezet a fárasztó utazások kipihenésére és a derűsen várható nyugalomba vonulásra,
  vagy a kártérítésre az elmaradt újraválasztás esetén.
  http://utolag.com/EU.htm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük