Országbénítás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Tüntetők

Egyre inkább láthatóvá válik, hogy nagy bajban van Európa, a nyugati világ, jóléti társadalmával és demokráciájával együtt.

Nemcsak a valutaalap uzsorakölcsöneivel látványosan térdre kényszerített országai (Görögország, Portugália stb.) jelzik ezt, de még az erős, nagy nyugati társadalmak is, és nemcsak gazdasági, hanem politikai és súlyos kulturális és erkölcsi válság jeleit is mutatják mind. Sokízületi gyulladástól szenved a nyugati civilizáció, fáj a világnak a tőkéstársaságok hatalmas profitja és pénzuralma csakúgy, mint a néptömegek elbizonytalanodása és elszegényedése.

Sajogva sorvad az egész szervezet, amit euró­pai civilizációnak mondunk, és hol van már az idő, amikor minden jóról, gazdagságról és szabadságról Amerika jutott eszünkbe… Gazdasági verseny, tőkekoncentráció, szociális biztonság, igazságos elosztás, közbiztonság követelményei ütköznek.

A javuló életminőség, a kulturális és erkölcsi emelkedés múlóban van, vagyis múlóban mindaz, ami a Nyugat fölényét jelentette a világ számára, és ami egyszersmind minta is lehetett feltörekvő népeknek és államaiknak…

Magyarország sorsa természetesen nem független, sőt nagyon is függ a nyugati világ ilyen változásától, gyulladásos kínjaitól, betegségeitől.

Minket azonban – ezt tudva is – elsősorban a saját helyzetünk és jövőnk kell, hogy foglalkoztasson, a lehetséges megoldásokkal, a nemzet és állama túlélési stratégiájával együtt.

Nekünk megvannak a magunk keserves sajátosságaink is az általános európai nyomorúságokon belül.

Ez abból fakad, hogy rendszerváltás címén a nyugati multik első számú prédái lettünk, mert az országot eladósító és kiárusító politikusok, liberális ideológusok és közgazdászok húsz év alatt, az Antall-kormány első perceitől a Gyurcsány-kormány fosztogató, rabló technikusainak gátlástalan uralmáig, eljuttattak bennünket a gyarmati kiszolgáltatottságig.

Most abban a különös élményben van részünk, hogy miközben ez az első olyan kormány, amely fennállása egy esztendeje alatt szinte egy lendületből akarja kiszabadítani ebből a gyarmati állapotból az országot, addig egyszerre sokaknak támad kedve követelni mindazt, amit korábban nem követelt.

A szétroncsolt, atomizált társadalom bizonyos szervezett csoportjai hirtelen mintha feltámadtak volna, erőt akarnak mutatni a korábbi szánalmas erőtlenségük után. Éppen most lódulnak neki a kormánynak a szakszervezetek, hirtelen lettek nagyon öntudatosak, zsarolnak, országos sztrájkkal fenyegetnek, hivatkozva a dolgozók érdekeire és szerzett jogaira. Ha például a rendvédelmi és a tűzoltó-szakszervezeteknek van is igazságuk a követeléseikben, miért nem követelték már az előző kormány idején? És miért nincsenek tekintettel a mögöttük álló pártok által kifosztott ország teljesítőképességére, legalább addig, amíg némiképpen össze tudjuk szedni magunkat?

Vegyünk fel újabb kölcsönt, gyarmati sorsunkat mélyítsük tovább, hogy különleges előjogokat lehessen fenntartani?

Mások az országból való kivándorlással fenyegetik, nem is a kormányt, hanem az egész társadalmat, ha egyébként csakugyan méltatlanul kicsiny jövedelmüket nem lehet most egyszerre alaposan megemelni. Orvosok, pedagógusok, fiatalok és nyugdíjasok, tűzoltók és rendőrök, közalkalmazottak és önkormányzatok vannak csakugyan nyomorúságos helyzetben.

Érdekes azonban, hogy például a hírhedt Tesco alkalmazottai nem fenyegetnek sztrájkkal, holott a cég messzeme­nően kihasználja munkaerejüket, és nem valószínű, hogy ezt busásan megfizetné.

Most saját legyengített országára és államára támad, akinek fáj a húsz év, de eddig hiába fájt, hallgatott és tűrt, eltűrve a leggyalázatosabb hazugságokat és rablásokat is.

A jogvédők most tüzelik leginkább a cigányság amúgy is elvadult rétegeit a magyarok ellen, és adnak sajátságos öntudatot a bűnözőknek.

Furcsa öntudatra ébredés ez.

Felettébb furcsa az is, hogy a szovjet rendszert jó pénzért kiszolgáló újságírók most támadják a kormányt végre józanságot mutató keleti politikája miatt, azért, mert a kommunista Kínával vagy Putyin Oroszországával tárgyal.

A lényeg az, hogy a balliberális érdekszövetség a lehető legtöbb területen frontot nyisson és bénítson országot, államot, kormányzatot, mert nekik újra hatalomra kell jutni – bármi áron.

Ám a legnagyobb baj az, hogy Magyarországon számottevő tömegből veszett ki az idők során „a haza minden előtt” érzése, így ez a tömeg jól használhatóvá vált az országbénításra, mert az egyéni érdekekre így könnyen lehet építeni a közérdekkel szemben.

Egyszer élünk, hát mindenki most akar jobban élni. Ez érthető.

A kormány gyakran kapkod nagy igyekezetében, máskor nem lép, mert nem akar támadási felületet adni.

Így természetesen hibákat is elkövet. Ezeket a hibákat is nagyszerűen ki lehet használni.

Most már csak az a kérdés: szeretnénk-e a jövőben is Magyarországot a hazánknak tudni, és benne magyarnak tudni az utódokat?

Mert ezt lehet most kockára tenni, mert ezt kockáztatják most a hirtelen fölgerjedt balliberális szervezetek és az általuk hergelt öntudatlanok.

Bíró Zoltán

NIF szerkesztői hozzászólás:
Valóban, ma komolyan kell odafigyelnünk arra, hogy mit is teszünk. Csodákat nem lehet várni. Amit eddig szótlanul tűrtünk, azt nem ezen a kormányon kell számon kérni.
De azt igen, hogy mi lesz az elszámoltatással? Mennyire veszi komolyan ez a kormány a számonkérést? Mert ameddig azok a gazemberek, akiket mindenki ismer(!), nem kerülnek felelősségre vonásra, és nem kerülnek bitófára – mert oda valók! -, és megússzák egy ejnye-bejnyével, addig a kormány nem számíthat együttműködésre!

Nincs kiút! Vagy komoly elszámoltatás lesz – még akkor is, ha a FIDESZ-KDNP sorai is komolyan megnyirbálódnak(!) -, vagy polgárháború!

A döntés a kormányon, illetve Orbán Viktoron áll!

Kérdés, hogy elé mer-e állni egy igazi elszámoltatásnak?

Miniszterelnök Úr, Önön áll a kérdés!

A nép valódi elszámoltatást akar! Erről kell nemzeti konzultációt tartani, nem banális és triviális kérdésekről! Miniszterelnök Úr!

Akkor – ha meg meri tenni ezt az elszámoltatási lépést – számíthatna a nép együttműködésére! Ehhez azonban makulátlan múlt kell, miniszterelnök úr!

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Országbénítás

 1. Tökéletesen egyetértek a NIF szerkesztőjével. Az ország talpraállításához a népet kell megnyerni, nem az irányítóit.

 2. Szerkesztõ Ur, kérem lehozni mégegszer a „Lázadás feltételei” c. cikket. Ez választ ad a fenti cikk alapkérdésére, „miért most lázad a magyar?”

 3. Admin, kíváncsi lennék, mi volt az, ami miatt nem jelenhetett meg a hozzászólásom? Így adjon az ember bizalmat a médiának. Csak siránkozni tudnak, pedig egy-kaptafa ezek szerint az összes. Tudom, semmit sem jelent, de a NIF-et mától töröltem az RSS ből, nem olvasom többé.

 4. Amíg a nemzetközi pénzhatalom és/vagy véleményhatalom (idealizmus) uralmon van, addig semmi megújulásra, hatékony elszámoltatásra sem számíthatunk.
  A pénzvilág közeli és biztos bukása okán egyre erősödik a hatalmi diktatúrája, ezért jelenleg szembe széllel eredményes nemzeti szabadságharcot hirdetni is badarság.
  Sajnos a döntés mégsem Orbán Viktor és kormánya kezében van. Ezért a halogatásra játszanak. Egy elhamarkodott magyar radikális lépést a haldokló nyugat elképesztő kegyetlenséggel torolna meg. Mint Líbiában!
  Nem tudom a végeredményét, de talán mégis ez a halogató kormánytaktika lehet az egyetlen eredményes politika. A bölcs magyarul-gondolkodás. Ha egyáltalán létezik még ilyesmi a szép kis hazánkban.

 5. NNNAAA!
  Ettol az egesztol mindjart hanyattvagom magam!
  >>hogy mikozben ez az elso olyan kormany amely fennallasa ota egyszerre akarja kiszabaditani az orszagot a gazdasagi fertobol…<<
  Nos itt alljunk mar meg irastudo *birkak*!
  Ez a kormany nemakarja kiszbaditani a nemzetet,sehonnan.Ennyi.Ha meg ezt nemtudtatok volna folfogni az elmult 20-ev alatt.De lehet begetni tovabb!Most politikailag korrekt voltam.

 6. Meg mielott visszai *birkazol*.Azert hasznaltam ezt a politikailag korrekt szot,mert aki ma meg mindig bizik a nemzetarulokban,azok birkak! Ennyi.

 7. A szerkeszto fele!
  Az OrR-Ban nemfog komoly elszamoltatast inditani a Pintere ezt mar bizonyitja.O mar bizonyitott 2006.Okt.23-an.De lehet tovabbra is *begetni*!

 8. A JOBBIK aszisztál a nemzetrontó narancsosoknak! Még akkor is, ha mindenben „NEM”-et mond! A jelenlétük az országgyülésben elegendő ahhoz, hogyí aszisztenseknek mondják majd őket!
  Habár az aszisztens filozófiailag felfogva fontos szerepet kellene betöltsön, de ezt a JOBBIK nem tudja betölteni. Az aszisztens szerepe nem egyéb, amit édesanyanyelvünk kitünően alkalmaz, „Kihúzza a dugót! És kiengedi a szellemet a palackból, amit aztán a nagymesterek sem tudnak többé visszadugni!”
  Ez a szereped JOBBIK!
  Ha nem vagy erre képes a parlamentben, akkor meg miért aszisztálsz a ZSIDESZ-nek az ország tönkretételében, a szálláscsinálásban??

 9. A kormány az elmúlt egy éve alatt, a 2/3 birtokában nem kapkodott, nem tévedett, hanem halálos bűnök sorozatát követte el a MAGYAR NÉP ellen.
  Idegen hatalom, idegen érdekek aljas talpnyalói ők !
  Nem pedig csupán szerencsétlen balfékek, akik nem tudnak mit kezdeni a korlátlan hatalmukkal.
  Bíró Zoltán írása, szerecsenmosdatás, maszatolás. Ballib mellébeszélés.

 10. Azért egy birka valóban van a társulatban.
  Ha tudnád Hedves Hun, bár nem tudom eddig hol éltél, a BIRKA az evolúció egyik legfontosabb élőlénye. Hiszen kizárólag növényi táplálékokból és sokszor hulladékokból állít elő olyan állati termékeket, amből te magad is szeretsz falatozni.
  Ezek szerint a birka az az élőlény, amin te is élősködöl! Ebből már csak egy kis logikai levezetés, hogy TE magad is egy emberi élősködővé lettél. Úgyhogy vissza az agar fogakkal, először álj neki és próbáld utánozni azt a birka fajt, amit te jószerivel magyar embernek hasonlítottál.
  Igen, mert a magyar ember mindig elsődleges termelő embertípus volt, és sajnos az élősködővé vált embercsoportok ezt kihasználva rátelepedtek fajunkra, és elszívják azt az életerőt, amit keservesen megtermelünk.
  Ha elgondolkodsz soraimon, akkor válaszul küldj javaslatot, hogyan szabadulhatnánk meg az élősködőinktől?

  1. Mar kozelitel valamihez.Tehat azokat a *csipasszemu*szavazokat nevezem birkaknak,akik a mai napig nemkepesek folfogni,hogy a haza,es nemzetarulokrol lekell huzni azt a bizonyos lepedot.Az elmult 20-ev kormanypartjai,es vezetoi pedig azok.Te meg begethetsz tovabb a Stoffan haveroddal egyutt.

 11. T.Istvannak
  Ez a kormany nem halogato taktikat kovet, a nemzet megmentese erdekeben (sic),hanem a kulonbozo paholyok kompromittalt tagjai es egyszeruen utasitasokat teljesitenek. Junius 4.-en Bajusz Kiraly, a parlament elnoke unnepel gyasz helyett, es azzal buszkelkedik, hogy mindenki, aki magyarnak mondja magat az magyar utlevelet kap. Ezert volt ez az egesz huzas:Izraelbol bejohessen tobbszazezer „magyar”! S jonni fognak, mert mind jobban eg talpuk alatt a fold.
  Adalek:
  Kulfoldon elek. 1998-ban, mikor a zsidesz eloszor kormanyt alakitott csaladom politikamentes tagjai odavoltak az oromtol es ravettek, hogy a kovetsegen adjuk be a magyar allampolgarsagra a kereseket. Engem, aki mindig is zsideszeztem! Minden aktat szakszeruen kiallitottunk es beadtuk. Aztan letelt a hivatalos valaszadasi ido es elkezdtem erdeklodni telefonon. Kovetsegen mentegetozes, belugyben senki meg nem mondta a nevet, mert a sok mellebeszeles miatt rakerdeztem. Azota is varjuk a magyar allampolgarsagot. Nekem nagyon buzlik ez a zsideszes nemzeti erzelem, hogy most hirtelen mindenki magyar allampolgar lehet, aki akar.

 12. A T Istvan birkazik?(bagoly mondja…)
  Most komolyan,es nem szemelyeskedes.Nagy birka vagy te T Istvan!
  Megkerdeznem toled,hogy eltudnad-e begetni nekem,hogy ki is volt az a szemely a fityma partban aki kijelentette,hogy a >>a kettos allampolgarsag egy pup a hatunkon..<<.
  Ha tudni akarod en kulfoldon elek tobb evtizede,es nem akarom utanozni a te birka fajodat.Mar tobb mint husz eve irom,hogy mit kellene csinalni-de te meg most is idejossz,es begetsz.

 13. Valaki beirt,hogy nemjelenik meg a beiras.Amikor erre a topic-ra irtam en sem lattam meg hozzaszolast.A fene tudja.Valaszt varnek en is.
  Már milyen hozzászólás nem jelent meg? Az csak valami rendszer hiba lehet, ugyanis a WordPress munkatársai folyamatosan fejlesztik az oldalt. Ilyen esetben elveszhet egy-két hozzászólás, bár mi még ezt nem tapasztaltuk. De elnézést, ha mégis előfordult.
  Híradnim

  1. Hiradnim!
   Tessek elo peldaja itt van,hogy a beirasom nem jelenik.a T Istvan fele!Poitikailag korrektek vagytok?Ha valaki sertegetheti a HUN oseinket,es arra nem valaszolhatok,akkor ti is elmehettek a busba.
   Talán küldje el a hozzászólását. Mi nem tiltottunk le semmit, de ezek után erősen gondolkodom rajta!
   Engem pedig ne sértegessen, nem adtam rá semmi okot! Ja, és nem emlékszem, hogy összetegeződtünk volna!
   Híradmin

 14. Kedves HUN volt, HUN nem volt, idegen!
  Aki ilyet mer leírni, idézem: „Ha tudni akarod en kulfoldon elek tobb evtizede, es nem akarom utanozni a te birka fajodat.” az egy szemenszedett, ostoba valódi antimagyar. Most, hogy külföldön a magyar nép totális kiszipolyozásából magas életszínvonalon éldegélsz, és azt mered írni egy magyar embernek, hogy nem akarom utánozni a birka fajodat! Hát tudd meg, most és végre dugulj el, és írd a szemita havejaidnak, hogy végleg megtagadtad a magyar nemzetedet.
  Ilyet csak hazaárulók írnak, ezért soha többé ne merd magyar embernek nevezni magadat. Mert alja élősködőkkel nincs mit társalogni.

 15. NNNAAA! T.Estvan!Szeretnem folhivni a figyelmed,hogy odahaza vannak az antimagyarok tobbsegeben.Mindazok akik az elmult 20-ev utan meg mindig a haza,es nemzetarulokra adjak a voksukat.Nos itt is szeretnem folhivni a figyelmed,hogy neked vannak szemita haverjaid.Bizonyitas—A Hunok Angyalai nevet a motoros tarsadalom kitagadta.Dugulj el veluk egyutt!Kerdeznem toled,es majd begesselk ra egyet,hogy miert?En kulfoldon sem szegyellem,hogy honnan jottem,en nem szipolyoztam ki senkit.De ha mar szemelyeskedsz,csak annyit,hogy szeretnem latni toled azt,hogy egy idegen orszagban minden nyelvi tudas nelkul te hova jutnal.A nemzetet pedig odahaza tagadtak meg nagyon sokan.En meg az EU-s szinten is lefoglaltam a Hunok Angyalai nevet.Most begessel!

 16. Ujra!T.Istvannak!
  Aki azt irta…<<<
  A nemzet most azert van olyan helyzetben amilyen,MERT olyanok mint te is hozzasegitettek.Most politikailag korrekt leszek,A birka IQ-d ezt ugysem tudna folfogni.Kar rad meg egy szo is.

 17. Ha nem kérsz bocsánatot az egész nemzet nevében a magyaroktól, amiért lebirkáztál bennünket, a nemzetet, akkor te vagy a nyugati emigránsok legundorítóbb mintapéldánya.
  Követelem: KÉRJ BOCSÁNATOT A MAGYAR NEMZETTŐL!
  És rajtad kívül sem, soha senki se próbáljon meg mégegyszer egyetlen magyar embert is ilyen élősködő módon és lenézően sértegetni.
  Ha a következő beszólásodban nem kérsz bocsánatot a néptől a birkázásért, akkor tényleg meg kell kérnem a Híradmint, hogy vessen véget ennek a méltánytalanságnak, amit te HUN, a nyugati emigránsok birkája próbálsz itt elkövetni ellenünk, honi magyarokon!

 18. Tisztelt olvasok,es Tisztelt hazafiak(es birkak!)
  Mar tobbszor elofordult velem,hogy egyes forumokon senkihazi modra beszolnak olyanok akik az elmult 20-ev politikai partjainak a szoszoloi.Ilyen volt jo par eve a *Nemzeti Hirhalo*,es tulaja a Kovacs.Beszolt egy fideszes(mert vezeret arulonak neveztem)letiltott.(Big deal)(Kiss my ass!)Majd az MSZ-megalakulasa utan rakerdeztem joval,hogy mit keres ott a Dr.Papp Lajos(szivsebesz–semmi szemelyeskedes)-aki egyik nyilatkozataban a magyar nep jovojet az OrR-=Ban-ban tudja elkepzelni.Jottek a *birkak*es begettek.(Kiss my ass!)Majd a Wittner Maria fitymaparti tagsagat is megkerdojeleztem,megint jottek a birkak,es begettek.(Kiss my ass!)Majd a GOJ-motorosok jogtalanul jutottak hozza az altalam eltervezett –motoron ulo osi harcosunk hatrafele nyilazo abrajat–es ok tovabbra is hazudnak—de ez nem eleg–minden motoros forumon a Hunok Angyalai nevet toroltettek.A legutobbi a Stoffan aki meg mind a mai napig bizott az OrR-Ban-ban –stb..stb..az ilyenek birkak.folytatom…..

 19. Na most raterek a lenyegre.Szemelyes talalkozasaim tobbek kozott odahaza az osszefogas jegyeben tortent—Pongratz Gergely–Racz Sandor Jozsef–Halasz Jozsef–Posta Imre–Budahazy Gyuri–HVIM–Dosa Istvan–stb..stb..Azert a hatterhatalom mindent elkovet,hogy provokalok szemelyeskedessel megzavarjak azokat akik meg a tavolbol is hajlandok a nemzet erdekeben dolgozni.
  Most pedig itt kijelentem,hogy a *birkak*begetese engem nemhat meg.
  Kedves buta *birkak*!Elvagytok tevedve!Odahaza kell keresni a bocsanatkerok tomeget.Megpedig az elmult 20-ev a cionistakat kiszolgalo partok,es vezetoik koreben.Ha veletlenul nemtudjatok–akkor kezdenem egypar nevvel–Antall –Horn–OrR-Ban–Gyurcsany–Bajnai–Pinter–Lazar–Gergenyi..stb..stb…
  Nos ha ezekutan van meg igaz hazafi aki a *BIRKA*nevezest magara veszi–UGYLEGYEN.

 20. —Orszagbenitas—
  Mert ez a topic ugye?
  Tisztelt olvasok az is orszagbenitasnak minosul amit a Bauer csinal.DE–az is orszagbenitasnak minosul amikor oseink nevet gunytargyava tesszuk–GOJ–motorosok—majd a T Istvanok–akik HUN oseink nevet probaljak gunytargyava tenni(birka modra).Sajnos idejutott a nemzetunk tarsadalmanak a nagyobb megkergult resze.Persze ha folemelem a *tukrot*,akkor nagy begetebe kezdenek.Megismertek m,ar a *tukros*peldam.Biztosan ez faj nekik.(Kiss my ass!)

 21. Tisztelt Adminisztrator!
  Kilehet engem tiltani,mert ugye itt jolkepzett firkaszok probaljak meg az elmult 20-ev utan is a beteg gondolataikat terjeszteni—nekunk mar egy kisse nehezen megy a tollforgatas,itt kulfoldon nem az anyanyelvbol elunk meg.Itt mi elobb folebredtunk mint azt odahaza nagyonsokan elkepzelik.Meggondoljuk azt is,hogy kinek adomanyozunk.Tisztelettel.

 22. Nagyon jól mondod, neked csak a saját jellemed, a bégetésedből a birka szó az ami megmaradt a tudatodban a magyar eredetedből. De azért ezt nem kell minden magyarra vonatkoztadnod, tartsd csak meg önmagadnak.
  Mert ugye mi jellemzi a jólszituált emigránsokat? Fogták a sátorfájukat, az elsíbolt kis vagyonkájukat, és itthagytak csapot-papot , hogy a külföld gazdagságát próbálják meglovagolni.
  Csak sajnos néhány fontos dolgot is elfelejtettek magukkal vinni:
  1. Itt hagyták a nyakunkban az őrájuk eső 10 millió Ft adósságterhüket. Eszük ágában sincs, hogy mielőtt eltávoztak kiegyenlítsék az államtartozásukat. Fizessék csak a szegény honi magyarok, nekik úgyis kötelező.
  2. A diplomát vagy bármilyen szakmát szerzettek is elfelejtették a milliós képzési költségeiket kiegyenlíteni, nehogy ezek az itthon maradt nehézsorsú magyaroknak végre legyen egy kis bevételük is az eltávozók után.
  3. A nemzetközi bankokban legalább akkora feketén kivitt tőke halmozódott fel, mint az egész magyar államadósság. Ez vonatkozik az emigránsokra is. Ezért ajánlják már fel az összes kivitt vagyont a magyar államadósság kiegyenlítésére. De ha ezt nem teszik meg, akkor az ilyen tulajdonosok már nem magyarok, hanem a magyar nemzeten élősködők. Ennek okán az ilyen bűnözők talán mégse bégessenek be az ügyeinkbe, hogy mit kellene csinálnunk.
  Még egy gondolat! Mi ez a marhaság, hogy HUN-Angyalai? A hun nemzet az való igaz. De hogy a hunoknak angyalai lettek volna? Ez bizony a teljes történelmi tudatlanságból eredő makogás. Kedves bégető Hun, a hunoknak nam angyalai, hanem TÁLTOSAI és MÁGUSAI voltak. Már csakis a magyarság történelmének igazsága kínánja meg, hogy teljeskörűen visszautasítsam az ilyen téveszmék hangoztatását. Ezért ajánlom, hogy töröltesd a levédett fogalmadat, és helyébe javasolnám talán a HUN-Táltos fogalmat levédeni.

  1. Kedves István!
   Gratulálok jól összeszedte a tartozásaikat!!!
   Bizony, bizony „Itt élned, halnod kell.”
   Hűség Istenhez, a Hazához, a nemzethez…
   Ezek egy tőről fakadnak és egyet is jelentenek.
   Azért az emigrációban sokan vannak, akik nem felejtették el a nyelvet sem!
   Az un. angyalokkal ne foglalkozzon.
   A dolog jelzi a gondolkodásbeli színvonalat.
   Bolond lukból, bolond szél fúj!
   Ez van.

 23. Igy van *Gandalf*!
  Eddig a bolond szel a bolond csonkorszagbol fuj.De ha maskepp tudod majd ertesits!
  Valamikor nem is olyan regen meg a Stoffan is bizonyitotta a *birka*mentalitast–olykeppen begetett,hogy —-O nem erre-meg nem arra hatalmazta fol az OrR-Bant…—Ugy latom odahaza nem is szel fuj –TAJFUN van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük