KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev új USA-ellenes katonai szövetséget jósol

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 A Kijevbe irányuló katonai segélyek folyamatos áramlása egyértelműen azt mutatja, hogy a kollektív Nyugat Oroszország „legyengítésére, de lehetőleg elpusztítására törekszik ” – jegyezte meg vasárnap Dmitrij Medvegyev, az ország korábbi elnöke. Ez az erőfeszítés azonban végül visszaüthet az Egyesült Államokra és szövetségeseire – véli a volt elnök.

Medvegyev, aki jelenleg az Orosz Biztonsági Tanács alelnöke, ezt Telegram csatornáján írta meg, néhány nappal az amerikai Ramstein légitámaszponton tartott találkozó után, amelyen a nyugati hatalmak biztosították Kijevet a támogatásukról.

„A ramsteini találkozó és a nehézfegyverzet Kijevnek történő szállítása nem hagy kétséget afelől, hogy ellenségeink meghatározatlan ideig megpróbálnak gyengíteni, vagy lehetőleg elpusztítani minket”

írta a volt elnök.

Medvegyev meglátása szerint az ukrajnai ellenségeskedés elhúzódása összehozza azokat a nemzeteket, amelyek már teljesen kiábrándultak az Egyesült Államokból, aminek eredményeként új katonai tömb kialakulása várható.

„Ez mindig is így történt az emberiség történetében hosszú háborúk idején. Az Egyesült Államok pedig végre otthagyja az öreg Európát és mindazt, ami a szerencsétlen ukránokból megmaradt, így a világ ismét egyensúlyba kerül”

mondta a volt vezető, figyelmeztetve azonban arra, hogy csak ne legyen túl késő, amikor ez megtörténik.

 

Kiemelt kép: RIA Novosztyi 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Rendkívül kis hatóerejű atomfegyverek bevetését fontolgatja a Nyugat?

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük