KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: ha kell Lengyelországig toljuk el határainktól a fenyegetést

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese is megemlékezett a különleges hadművelet elindításának évfordulójáról. A Telegram-csatornáján azt írta, hogy az orosz katonák elérik a győzelmet, vissza fogják venni a területeiket, és megvédik a népüket, amely szenvedett a népirtás és a bombázások évei alatt, utalva a 2014-óta tartó ukrán támadásokra.

Egy éve, hogy katonáink helyreállítják a rendet, a békét és az igazságot a földünkön, megvédik népünket és elpusztítják a neonácizmus gyökereit. Ők hősök. Az egész ország támogatja őket, ellátva a frontot mindennel, amire szükségük van – írja Medvegyev.

A győzelmet el fogják érni. Mindannyian azt akarjuk, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen. És ez a nap el fog jönni. Vissza fogjuk venni a területeinket, és megvédjük a népünket, amely szenvedett a népirtás és a bombázások évei alatt – folytatta.

És mi lesz ezután? – kérdezte a volt orosz elnök.

Aztán jönnek a tárgyalások, amelyek biztos vagyok benne, hogy nehéz és idegőrlőek lesznek. Először is azért, mert a hivatalos tárgyalófelek ellenfelünk oldalán vannak, de a tényleges vezetők egészen mások. A kijevi rezsim számára a döntéseket természetesen nem valami zelenszkij, ha még él, vagy az ő bandája fogja meghozni. A döntést a tengerentúlon azok fogják meghozni, akik felelősek a Kijevnek történő fegyverszállításért és az ukrán gazdaság maradványainak fenntartására szolgáló pénzek elosztásáért – közölte.

Medvegyev szerint fő ellenségeik indítékai világosak: Oroszországot a lehető legnagyobb mértékben meggyengíteni, minket tartósan gyengévé tenni.

Ezért nem érdekeltek a konfliktus befejezésében.

De előbb-utóbb, a történelem törvényei szerint, meg fogják tenni. És akkor valamiféle megállapodás fog születni. Természetesen anélkül, hogy alapvető megállapodások születnének a valódi határokról vagy egy új Helsinki Paktumról, amely garantálná Európa biztonságát. Csak valamiféle megállapodás.

Aztán valószínűleg egy hasonlóan nehéz időszak kezdődik. Fárasztó hónapok és évek a konfrontációval, hisztériával azok részéről, akik kormányozni fogják azt, ami Ukrajnából megmaradt. A sorsuk nem irigylésre méltó. Nem lesznek képesek elfogadni a hadművelet eredményét anélkül, hogy ne kockáztatnák a kivégzést ugyanazon a napon. A nacionalisták továbbra is a hatalmon lévő összeesküvést fogják irányítani, mert egyiküknek sincs más ideológiája, mint a banderista neonácizmus.

A vereség beismerése számukra egyenlő a halállal.

És valamikor az új vérmes fiúk, akik magukat legális ukrán kormánynak nevezik, ismét globális konfliktust fognak kiprovokálni, a falhoz szögezve az újra elszabadult banderisták által. Mindegy, hogy a választások előestéjén, vagy csak egy újabb Majdan alkalmával.

Ezt nem szabad hagyni, hogy megtörténjen – folytatta Medvegyev.

A volt orosz elnök szerint ezért olyan fontos, hogy a különleges katonai művelet minden célját elérjék. Hogy a lehető legmesszebbre toljuk vissza az országunkat fenyegető határokat, még ha ez Lengyelország határait is jelenti.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Dmitrij Medvegyev / Ura.ru

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: