KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev durván nekiment Josep Borrellnek

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint Európának vagy teljesítenie kell Oroszország méltányos követeléseit a gabonaegyezménnyel kapcsolatban, vagy mérsékelnie kell étvágyát.

“Az (EU diplomáciai vezetője, Josep) Borrellnek súlyos verbális hasmenése van a gabonaegyezménnyel kapcsolatban. Mintha mi lennénk a hibásak mindenért, éheztetjük a bolygót és megfosztjuk a békés ukránokat a jogos jövedelmüktől. Szigorú diétára kéne fogni. Csak vizet, ennyi az egész. Borrell és a hozzá hasonló seggfejek a bokorba menekülnek, amikor a gabonának Afrikába kellene jutnia: Nem tudunk semmit, mi csak a saját hájas fejű európaiaknak szállítunk gabonát. És ahogy megfogják őket a szalon-drogosokkal, azt állítják, hogy éheznek” – írta a Telegram-csatornáján.

“DÖNTSENEK HÁT: VAGY EURÓPA TELJESÍTI VÉGRE MÉLTÁNYOS KÖVETELÉSEINKET AZ OROSZ GABONAKERESKEDELEMMEL KAPCSOLATBAN, VAGY MÉRSÉKELJÉK ÉTVÁGYUKAT. ELLENKEZŐ ESETBEN EZ A BORRELL ÉS HÁZIÁLLATAI, AKIK MINDEN PILLANATBAN ESZNEK, VÉLETLENÜL BELEHALHATNAK, BŰZÖS ÜRÜLÉKÜKBE FULLADVA – ÍRTA MEDVEGYEV.

Oroszország felmondta részvételét a gabonamegállapodásban. Vlagyimir Putyin orosz elnök közölte, hogy az ország részvétele csak akkor folytatódik, ha végre teljesítik a megállapodás Oroszországra vonatkozó részét is.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / RIA Novosti 

Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelheti:  Erről tárgyal Angliában Orbán Viktor, Zelenszkij is ott lesz

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük