TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvedcsuk felesége Erdogan segítségét kéri férje kiszabadításához (videó 📺)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A letartóztatott ukrán ellenzék vezetőjének, Viktor Medvedcsuknak a felesége Recep Tayyip Erdogan török ​​elnököt kérte, hogy segítsen férje kiszabadításában. Okszana Marcsenko ukrán tévésztár szerdán tett közzé egy videót, amelyben a török elnökhoz fordul.

Okszana Marcsenko azt állítja, hogy férjét Volodimir Zelenszkij ukrán elnök személyes kérésére fogták el kedden és jelenleg túszként tartják fogva egy ismeretlen helyen.

„Korábban megpróbálták elítélni a férjemet egy politikai perben. A férjem nem szegett meg semmilyen törvényt. Minden, ami történik, teljesen ellentétes az ukrán alapjogokkal és a nemzetközi joggal is. Férjem elrablását terrorizmusnak tartom”

– mondta Marcsenko.

Az ukrán biztonsági szolgálat (SBU) kedden tartóztatta le Viktor Medvedcsukot, az ellenzéki, Az Életért párt vezetőjét. Medvedcsuk pártja alkotta az ukrán parlamentben a második legnagyobb frakciót. Zelenszkij riválisát a Krím félszigeten folytatott ügyletei, valamint hazaárulás és „oroszbarátság” miatt verték bilincsbe.

Medvedcsuk 2018 óta vezeti pártját, korábban Leonyid Kucsma volt elnök kabinetfőnökeként dolgozott, még a 2000-es évek elején.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen Oksana Marchenko 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Moszkva: A „Zelenszkij-rezsim” tárgyalásképtelen

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük