KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

McGregor amerikai ezredes: Zelenszkij a nacionalisták áldozatává válhat

A Pentagon vezetőjének egykori tanácsadója, Douglas McGregor ezredes a Judging Freedom YouTube-csatornának adott interjújában azt mondta, hogy Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök az ukrán nacionalisták áldozatává válhat.

McGregor azzal indokolja kijelentését, hogy Zelenszkij a Fehér Ház közvetlen utasításait követi, és előbb-utóbb közlik majd vele, hogy „vége a játéknak”, itt az ideje „megbékélni a valósággal”, ezután jönnek a tárgyalások, amelyeken Ukrajna területi engedményei elkerülhetetlen kérdésként kell, hogy megjelenjenek.

„Vannak olyan vélemények, melyek szerint ezek elfogadásával Zelenszkij a radikális nacionalisták áldozatává válik, amiről úgy gondolom, hogy teljesen lehetséges”

idézi őt a RIA Novosztyi. Az ezredes ugyanakkor hangsúlyozta, természetesen nem tudhatja, hogy ez biztosan megtörténik, de szerinte nagyon is valószínű. Ennek hozamányaként McGregor az ukrán menekültek újabb hullámát jósolja Európába, mivel Ukrajna már teljesen a gazdasági összeomlás szélén áll.

 

Kiemelt kép: Keystone Press Agency

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük