KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Márki-Zay tíz másodperc néma csendet kért a közmédiában (videó 📺)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A műsor második felében az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje szinte szóhoz sem hagyta jutni a műsorvezetőt.

Márki-Zay Péter a közmédia 48 perc című műsorában járt csütörtökön. Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje a műsort azzal kezdte, hogy tíz másodperc csöndet kért Lánczi Tamás műsorvezetőtől annak örömére, hogy végre bejuthattak a köztévébe.

Lánczi Tamás a műsor elején elmondta, hogy ebben a műsorban professzionális elemzők a vendégek, így Márki-Zay most már lehet vendég, hogy aktív miniszterelnök-jelölti szerepének vége.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy az ellenzéknek számos lehetősége lett volna megjelenni a köztévén, reklámokat is leadhattak volna, de felépítettek maguknak

egy narratívát a gonosz köztévéről, ezért inkább nem mentek be.

Azt mondta, készült egy listával is arról, hányszor keresték az ellenzéket, amire Márki-Zay mondta, hogy szívesen vitatkozik róla, de végül Lánczi  a Jobbikkal kapcsolatos viszonyáról és arról kérdezte, hogy miért beszélt folyamatosan ellenzéki árulókról.

Viszonylag hosszú vita alakult ki ezután arról, hogy mit hazudott Márki-Zay szerint a közmédia arról, amit ő mondott. Lánczi szerint nem hazudtak, de végül felhozta Márki-Zay azt, hogy őt vádolták azzal,

hogy elzárná a gázt Oroszországból, miközben ezt a Fidesz képviselői szavazták meg a parlamentben.

A műsor második fele  kontrollálhatatlan vitává vált, Márki-Zay szinte szóhoz sem hagyta jutni a műsorvezetőt, mert folyamatosan sorolta azokat a sérelmeket, amiket a kormány szerinte hazudott róla.

A teljes adást alább tekintheti meg:

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Súlyos ukrán ATACMS-támadás Szevasztopol ellen - civilek, köztük több gyermek is életét vesztette (videó)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük