2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Már csak ez hiányzott

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A korona vírusról  beszélek.  Amikor  ezek a  sorok papírra  vetődnek, jóformán az egész sárgolyón lakásukba, házukba gubództak be az  emberek. Kínában már vége a járványnak, az USA-ban és  Európában még csak most  kezdődik.  Európa már lassan  teljesen leáll, „lélek az ajtón se be se ki” alapon. Nem, mintha a történelem  folyamán nem  akadtak volna  hasonló járványok, de  a modernebb időkben csak a  „spanyol” influenza él még az emberek  tudatában.

Az  Aids és az Ebola aránylag   nem sok személyt érintett  a terjedési sebességük csiga lassúságú volt. A Covid-19 viszont gyorsan, hatványozott sebességgel terjed, majd  több napos, hetes késéssel  jelentkezik, miután már sokakat megfertőzhetett. Ez a  legnagyobb bajt okozó tulajdonsága.

A tapasztalatok szerint a  fiatalok is  megkaphatják, minden baj, sokszor  tudomásuk nélkül, meggyógyulnak. Közben sokakat megfertőzhetnek akaratlanul. Minél öregebb a  személy, annál  nagyobb lehet a baj. Ha még valami  betegségben  is szemved, akár halállal is  végződhet a kór.

Ma  már tudjuk,  a 2-3 méteres távolság tartás,, nagyon gyakori és alapos kézmosás, annak hiányában legalább 60% alkoholt tartalmazó  dizinfektáns használata  sokat  segíthet.

A  napokban terjedt el a hír egyes  gyógyszerekről, melyek csökkenthetik  a vírusz terjedését.  A  legismertebb és a magyar drogériákban is recept nélkül kapható Quercetin nagy erővel pusztítja a vírusokat.  Ez a gyógyszer az előző koronavírus  járványok idején is  hatásos volt.

Az idősebbek sérülékenységét  az immunrendszerük fokozatos gyengülése okozza. Annak erősítése  néhány  vitamin  fokozott használatával  elérhető.  Szent Györgyi Albert  napi 6-9 gramm C vitamint  ajánlott. 93 éves korában, makkegészségesen halt meg autóbalesetben.

A vírussal kapcsolatban, napi 8-10 gramm, vízben oldott ascorbinsav por (C vitamin) és  8-10000 ne. D3 tabletta  órákra elosztott fogyasztása nagyban erősíti testünk önvédelmi képességét. Valószínűleg ez is segítene  elkerülni a fertőzés tragikus  végét. Ne feledjük: A gyógyszeripar nem  akar meggyógyítani, csak hosszú ideig életben tartani, hogy a termékeiket vásárolhasd.. Legalább is az iparággal kapcsolatos könyvek tanúsága szerint.

Ez is érdekelheti:  Törtek-zúztak Magyar Péter hívei Tatabányán (videó)

Magyaródy Szabolcs

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Már csak ez hiányzott

 1. Ami a legfurcsább napról napra nő az okosok létszáma , viszont érdembeli konkrét tényekkel senki nem áll elő ,, sajnos

 2. Csak 1 gyógyszer van, az Te vagy, senki sem tud neked segíteni, csak önmagad.

  Az a bizonyos britt fiú, aki huszon éves volt, 22-23, leokémiás volt.

  Az 5G segit minden vackot bejuttatni a sejtekbe, mert megnyítja a sejtfalat.

  Észak-olaszoknál, spanyoloknál, vuhanban, budapest duna mentén szintén. 5G térkép pl. Budapest, ha még nem törölték.

  Mindenki úgy éli az életét (még), ahogy akarja. Nem a médiák mondják az igazat, tudjátok.
  Ők megfélemlítenek.

  Atilla

 3. Szerencsére van 3 referenciaország a világon, ahol minimális vagy nulla megszorító intézkedések vannak. A gazdaságot nem nullázzák le.
  Az ember azt várná, hogy halottak százezrei dőlnek el ezekben az országokban.
  Svédország
  Beloruszia
  Japán
  De semmi. Főleg az utóbbira jellemző, hogy naponta milliók találkoznak a nagyvárosokban. Ideális táptalaj a vírusoknak. Aztán ezeknek a dögöknek eszük ágában sincs a japánokat, svédeket beloruszokat a padlóra küldjék. Aki nem szagolja itt ki az irányított médiahisztériát (kik irányírják, miért?) az vessen magára.

  1. De jó annak aki így látja a világot ,, ne feledd nem egyformán történt a múlt , és a fejlődés lehetősége ,, és minden ember egy külön világ ,

 4. Kedves gyergyo!

  Szetintem ezen országokban a médiák nem sugalmazzák a félelmet.

  Nem azt mondom, hogy ne tartsunk a betegségtől, azt mondom, hogy be kell tartani a higéinás előírásokat,… nem csak most, mindig.

  Ennek a betegségnek rengeteg irodalma íródott a neten. De én hiszem, hogy ez egy mesterséges valami. Van olyan hatalom, aki ezzel seftel. De mindenki tudja, hogy ez a háttér hatalom.
  Kínát
  Közép kelet ázsiát
  Európát
  Észak amerikát
  helyezi középpontba,.
  Nem vagyok szakértő, az adatokat rendszetesen lementem, és a térképet elemzem. Ehez nem kell szakértés, ehez szem kell.

  És aki kimaradt:
  Afrika
  Dél-Amerika
  Ausztrália
  Oroszország

  Nagyon nehéz meggitélni a helyzeteket, nem ismerjük a paramétereket, amit, ami alapján jelenteni kell. A beérkező adatokat az érdekeknek megfelelően mennyire manipulálnak. Mert a mai politikusok meg is tehetik.
  De azért az nagyon érdekelne, hogy aki csinálta ezt a galibát a világgal, az mikor fizeti ki az okozott károkat, kamatos kamattal+kártérítést a lelki fizikai teher miatt. Ebben felbújtó a háttérhatalom és a kollaboráns kormányok. Mert a mi f* verik a csallánt.
  Mi a „slepp” kifizetjűk az általuk okozott károkat, és még pénzeket is nyúlnak le rólunk..
  Ennek a szemét világnak véget kell vetni, vagy ők végeznek velünk, ez nem vicc!!!

  Már régóta mérgezik a világot. Tudjuk hogyan, ez most itt nem téma.

  Szerintem, (rettenetes harag van bennem, amiért év ezredeken keresztül kihasználták az embeteket.. ) egy világforradalom kellene ahhoz, hogy végezzünk velünk. Mert ők végeznek velünk.

  Atilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük