KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyaródy Szabolcs: Fiatalokhoz!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Akár hiszitek, akár nem, én is  voltam fiatal. Most, 95(!!!)  évesen, elmondhatom, megértem mindent, mindennek az ellenkezőjét, annak az  ellenkezőjét is.  Ez tovább is  fokozható…

Valaha én is idealista voltam,  mint ti, akartam megmenteni, megjavítani a  világot. Csalódnom kellett. A hangzatos jelszavak mögött  nem  volt semmi. Csak és kizárólag a  hazugság, hatalmi vágy és gyűlölet.   Ma is ez a helyzet.

A vasárnapi tüntetők vonulnak a Nagykörúton FOTÓ: Molnár Ádám/Népszava

Régebben, a különböző nemzeteket, népeket ugrasztották egymásnak azok,  akiket ma  Amerikában „Deep State” néven ismernek. (https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_state)

Ugyanis ez az óriás tőke  csak a  háborúkkal töltheti meg a  pénzes zsákjait.  Kitalálták a  túlzó, gyülöletkeltő nacionalizmust. Ezzel óriási háborúkat, népirtásokat idéztek elő. E háborúk végén olyan „békeszerződéseket” kényszerítettek a  vesztesekre, amelyek ellenségekké tették azokat a  népeket, akik évszázadokon keressztül relatív békében éltek egymás mellett és egyetlen vágyuk a béke volt. 1919-ben mondta Foch tábornok a francia haderők főparancsnoka: Ez nem béke, ez húsz éves fegyverszünet

(https://hu.wikiquote.org/wiki/Ferdinand_Foch)

A második világháborúhoz vezető évtizedek, majd a háború alatt legalább 200 millió személy pusztult el, a nagytőke érdekében. A „béke” úgyanaz.  Ennek nyomán  láthattuk a  sok „kis” háborút, amelyek eddig három arab államot tettek tönkre, s elindították  a „menekült” áradatot Európa felé (80% katona korú férfi, honnan veszik a  nőket?). Az USA „demokrata” pártja minden áron el akarja pusztítani az elnököt, mert az nem akar háborút. ki akar békülni az oroszokkal.

Itt álljunk meg egy pillanatra. Háborúkat a  Demokrata párt indította (Lusitania elsülyesztetése, kiprovokált Pearl Harbor https://www.independent.org/news/article.asp?id=1930)..

A Republikánusok a békéért dolgoztak. Ezért mondatták le  Nixont, a Demokraták mert kihozta őket VietNamból. Most Trump elnököt akaják megsemmisíteni, mert békét akar.

Néhány szó a médiáról: Lényegében kevesebb, mint 10 óriás vállalat írányítja a világ sajtót.

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

(https://en.wikipedia.org/wiki/Concentration_of_media_ownership)

Ezt ugyan olvashattad  volna a  magyarul is megjelent könyvben: Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók (https://moly.hu/konyvek/udo-ulfkotte-megvasarolt-ujsagirok).

Ma, idealizmusotokat, segíteni akarásotokat használják ki a „deep state”  magyarországi  megbízott és pénzelt emberei. A mai, tisztességesen megválasztott kormányt ócsárolják, minden  elképzelhető hazugsággal vádolják  őket, akik eddig  messze az elérhető jólétet biztosítják a  magyarságnak.

Amikor „magyarkodással” vádolják, gúnyolják a hazaszerető embereket, eltitkolják előttetek a szomorú tényt, hogy a környező államok, melyek a magyarság millióit kapták ajándékba  Trianonban, még a kommunista időkben is  nacionalisták voltak s a  kezükre adott magyarság kiirtásán dolgoznak teljes  erővel. Látogass el  Erdélybe, Felvidékre,  Kárpátaljára, Bácskába. Ha tényleg idealista vagy, megrendülve és magyarként  fogsz visszajönni.

Addig is gondosan tanulmányozd Saul D Alinsky könyvét: A civil szervezkedés ábécéje.  vagy ha  tudsz angolul, az eredetit: RULES FOR RADIKALS. Ha  figyelmesen olvasod, rá kell jönnöd, hogy a „deep state”  által hatalnmas pénzekkel életben tartott „civil szervezetek” csak kihasználnak, a teljes káosz és felfordulás, rombolás érdekében.

Ezekre gondolj, mielőtt legközelebb kicsalnak tüntetni!

Magyaródy Szabolcs

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Magyaródy Szabolcs: Fiatalokhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük