KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország miatt mentek neki az Európai Bizottság elnökének

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A német Szabad Demokrata Párt EP-vezetője megbánta Ursula von der Leyen támogatását, részben azért, amiért felszabadította a Magyarországnak tényszerűen járó uniós források egy részét.

A német Szabad Demokrata Párt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője megbánta, hogy annak idején támogatta Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság élére – írja a Brussel Signal. Moritz Körner szerint az Európai Bizottság az elmúlt öt évben túl sok szabályozást és bürokráciát vezetett be a vállalkozásokra vonatkozóan, és nem lépett fel határozottan az európai uniós jogállamiság védelme érdekében.

Körner kifejezetten bírálta a Magyarországgal szembeni álláspontot, mondván, Von der Leyen alkut kötött Orbán Viktor miniszterelnökkel, ami a jogállamiság rovására ment.

A politikus azt állítja, hogy az EB elnöke 10 milliárd eurót adott Orbán Viktornak azért, hogy kimenjen a teremből és ne vétózza az Ukrajnának szánt pénzügyi csomagot.

Körner a szélsőségesen magyarellenes Daniel Freund oldalán hónapok óta azért őrjöng, hogy Magyarország hozzájutott a neki tényszerűen járó uniós források egy részéhez.

Mandiner

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök, Antonio Guterres ENSZ-főtitkár és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az Európai Unió vezetőinek csúcstalálkozóján Brüsszelben, Belgiumban 2023. március 23-án. REUTERS/Johanna Geron

 

Ez is érdekelheti:  Eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Magyarország miatt mentek neki az Európai Bizottság elnökének

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük