KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyaródy Szabolcs: Európa sírásói

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Európa német és egyéb nyugati árulói olyan hülyék, hogy úgy születni sem lehet, csak drága, elit nyugati egyetemeken lehet ezt a fokot elsajátítani

Amerikai parancsra tönkreteszik az európai ipart és kereskedelmet. Ez az extra hülye banda, elképzelhetetlenül sok, a saját nyelvén is analfabéta fiatal katonaviselt, vagy annak kiválóan alkalmas férfit importál, a nagy munkaerő és gyerek hiányra hivatkozva.

Véletlenül sem jut eszükbe az a megkerülhetetlen biógiai törvény, miszerint egy egészséges hajlamú férfinek egy nőre van szüksége. Rettenetesen meg vannak lepődve, ha egy nekivadult, ösztöneit  féken tartani képtelen férfi megerőszakol vagy még meg is öl egy nőt. Még, ha a rendőrségüknek módjuk van rá, el is titkolják az esetet. Még akkor is igyekeznek titkolni, ha kisgyerekről van szó.

Egyes városok iskoláiban már ritkaság számba megy a fehér német gyerek. Azt is félelemben tartják, ütik, verik, csúfolják a bevándorlók gyermekei, akik nem szívesen vagy egyáltaláén nem hajlandók németül tanulni.

Az olcsó orosz üzemanyag és nyersanyag letiltásával tönkretették a német ipart, sajnos Európa java részével együtt. A hihetetlenül buta szankciókkal csak annyit értek el, hogy nyugat Európa továbbra is orosz olajat, gázt használ, kerülő úton, sokkal drágábban, A USA pedig továbbra is, pofátlanul, tonnaszámra veszi az orosz urániumot s minden mást, amihez kedvük van.

UKRAJNA

Ami Ukrajnát illeti, ez nem egy történelmi állam. Sohasem létezett, amíg a Szovjet nem csinált belőle egy adminisztrativ tagállamot, hogy még egy szavazatuk legyen az ENSZben. Összesöpörtek egy látszat államot, nagyon jelentős orosz kisebbséggel kevesebb lengyellel, románnal, magyarral, krimi tatárral, ruszinnal hogy csak a nagyobbakat említsük. A nyílTan náci ukránok erőszakkal akartak egy nemzetállamot teremteni a kisebbségek elnyomásával, Amikor az oroszok erősen tiltakoztak, megszületett a Minszki Egyezmény. Ha azt betartatják, ma is béke lenne.

Ez is érdekelheti:  "A gyerekek ennél jóval többet érdemelnek" - bizony...

Annak betartása nyugati aláírásra nógatóknak eszük ágában sem volt.Ezt Merkel maga erősítette meg: („https://moszkvater.com/merkel-varatlan-beismerese/) Tehát az EU+USA kényszerítette a oroszokat a támadásra. Azok, óriási haderejük birtokában nem szálltak meg nagyobb területet, mint amennyi a népesség alapján megilletné őket.

Nekünk is van elszámolni valónk a náci ukránokkal. Igaz, Kárpátalja zome, ma már többségében szláv, de nem ukrán. Különböző időben, különböző kulturájú , rokon nyelvű szlávok telepedtek be. Ezek zöme Rákóczi hívei, katonái voltak, a pánszlávizmus ról nem is hallottak. Csak az első világháború előtt lepték el a vidéket a cári oroszország ügynökei, hatalmas szláv propagandát kezdve. Ennek alapjaira építettek az ukránok.

Néhány szó az 1991-es népszavazásról

Mindenekelőtt az 1991-es, autonómiáról szóló népszavazás eredményének tiszteletben tartását követelik a kárpátaljai ruszinok – írja a comments.ua hírportálon megjelent közleményre hivatkozva a Kárpáthír.

Hiába szavazták meg

Az 1991. december 1-én tartott népszavazáson az urnákhoz járulók 78 százaléka támogatta Kárpátalja önrendelkezését, 81 százalék az ezen belül létrehozandó beregszászi autonóm magyar körzet létrehozását, Ukrajna azonban a mai napig figyelmen kívül hagyja az eredményt. Ezért a ruszinok tanácskozásokon elfogadtak egy határozatot, melyben arra kérik az ENSZ-t, az Európai Bizottságot, az Európa Tanácsot és az EBESZ-t, gyakoroljanak nyomást Petro Porosenko elnökre. Tehát a ruszinok legalább egy része sem kér a náci ukránokból. Nyugat erről sem vett tudomást.

 

RÉGI SZÉP IDŐK

Valamikor, nagyon régen, a királyok és hadvezérek is kiálltak a csatatérre s ha rászorultak, maguk is verekedtek. Néhány ott is lelte hősi halálát, vagy karjától búcsúzott. A Világháború első és második fejezetében is akadtak szép számmal politikai vagy katonai vezetők, akiknek fiai a sáros, véres lövészárokban vagy az égő tanokban haltak hősi halált.

Ma már kissé más a helyzet. A fő (titkos?) hadviselő ország feje és fiacskája, óriási pénzeket zsebelt be az ukránoktól. Hálából elindítottak egy teljességgel maguk által kiprovokált háborút, amelyet az utolsó csepp ukrán vérig akarnak folytatni és ezzel Európát is nyomorba lökni. Ők az okosak, erősek és hatalmas pénzeket söpörnek a zsebükbe.

Ez is érdekelheti:  Magyarország ellen az ukránok játékba hozhatják a román kártyát

Eddig sikerült nekik százezreket megöletni, többszázezret megsebesíteni – talán örökre munkaképtelenné tenni. Ha egy katona meghal vagy munkaképtelen lesz az nem csak egy ember, hanem valakinek az öregkorában gondviselő fia, férje, apja, jövendőbelije. Százezrekre tehető azon szerencsétlen hajadonoknak a száma, aki soha sem tudnak férjhez menni s valószínűleg gyermeke sem lesz.

Mi lenne, ha ezek a hölgyek egyszerre írnának az államfőiknek egy átkot szóró levelet, egyet pedig a képviselőiknek?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük