KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar fiatalokat tartóztattak le Újvidéken

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az újvidéki rendőrök továbbra sem bírnak magukkal?

MPSZA tegnapi Magyarország-Románia kézilabda meccsen több magyar fiatalt is molesztáltak a rendőrök, volt akiket be is vittek a Radnicka utcai kapitányságra. Pikantériája az ügynek, hogy az előállított fiatalok nem provokáltak, nem randalíroztak, még csak nem is hangoskodtak. Nem volt náluk fegyver, még egy fogpiszkálót sem vittek magukkal.

Az előállítottak közül – az első információk szerint – hetet tartottak benn hosszabb ideig, közülük hárman az „új temerini eset” szenvedő szereplői, akik 13 hónapot töltöttek vétlenül előzetes letartóztatásban a szerbiai börtönben.

20 óra körül a rendőrségről az egyik fiúnak sikerült felhívnia Rácz Szabó Lászlót, a Magyar Polgári Szövetség elnökét, aki tovább intézkedett. 20:30 időtájban a rendőrök elengedték a fiúkat, azaz kivezették őket az újvidéki autóbuszállomásra és hazaindították őket.

Nem kétséges, hogy a rendőrség megfigyelés alatt tartotta a fiúkat és élőre megtervezett akció során vezették elő őket.

Meg kell dicsérni a fiúkat a bátor kiállásukért. A sarkukra álltak, így érték el, hogy élhessenek a jogukkal és telefonálhassanak, ami azonnali akciót váltott ki. Minden valószínűség szerint, ennek köszönhetik a gyors szabadulást.

Magyar Polgári Szövetség sajtószolgálata

Nemzeti InternetFigyelő

2 thoughts on “Magyar fiatalokat tartóztattak le Újvidéken

 1. Magyar fiatalokat tartóztattak le Újvidéken,
  Mert nem akarnak beilleszkedni
  Ok nélkül senkit nem visz be a rendőrség, persze mosdatni lehet, miért ne.

  Jonatán Petra

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 2. A besúgó, szabadkőműves, lakhely áruló söpredék martonyi szerint minden a legnagyobb rendben van az elrabolt területeken!
  kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: