KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MAGA EGY MIKRO NELSON MANDELA! – MAGA MEG RASSZISTA! OROSZ MIHÁLY ZOLTÁN ÉS SZÁVA VINCE A SZORÍTÓBAN

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kemény vita a szorítóban – a kék sarokban Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere, az Érpataki Modell alapítója, a piros sarokban Száva Vince, az ÉKE jogvédő egyesület elnöke.


NIF: Száva Vince a szokásos internáci stílusban támadja Orosz Mihály Zoltánt: bűnözőnek nevezi, azért mert feljelentések vannak ellene. A feljelentések számát meg se tudja számolni, de eddig egy bíróság sem marasztalta el. Ettől függetlenül Száva Vince továbbra is bűnözőnek nevezi. Miközben Orosz Mihály Zoltán többször is különbséget tesz a cigányság bűnöző részéről, az integrálódni akaró részéről és az ingadozókról.

A moderátor azonban nem teszi a dolgát, a vita hevében néha nem lehetett hallani  ki mit mond, de sajnos mégsem szólt közbe, nem csendesítette Száva Vincét. Söt, élvezte az ingyen cirkuszt. Ezzel a hangzavar csak fokozódott.

A 24 perc minden másodperce izgalmas.


alfahir.hu
Beküldte olvasónk Viola Anna
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: megvan a végleges döntés a következő magyar űrhajósról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “MAGA EGY MIKRO NELSON MANDELA! – MAGA MEG RASSZISTA! OROSZ MIHÁLY ZOLTÁN ÉS SZÁVA VINCE A SZORÍTÓBAN

 1. Na, most láthattuk a 2.-számú PT képviselőjét, mint „jogvédő” szerepelni. Csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer minden visszaáll a feje tetejéről a talpára és az ilyen „jogvédők” ellen lesz perek sokasága és lesznek elítélve. ISTEN óvja a MAGYAROKAT továbbra is.

 2. És a megnyomorított magyarok jogait ki védi ?
  Vince !!! fiam,neked menned kell …
  Szarkeverő teoretikusokból elegünk kezd lenni.

 3. Hazámfiai/lányai, vegyétek végre tudomásúl, hogy maradék Magyarországot, nem a MAGYAROK, hanem a Soros Györgynek, mind a mai napig elkötelezett, szinte kizárólag
  „SOROS-ÖSZTÖNDIJASOKBÓL ÖSSZETEVŐDŐ”, különböző páholyokból távirányított, szocionista családok „észkombájn fattyai” vezetgetik, (és rabolják ki!) több mint 20 év óta!!!
  Bizonyítva ezzel, hogy aki nem a szóban forgo ösztöndijasok táborába tartozik, vagy szocionista rokonsággal nem rendelkezik, csak „észben fogyatékos”, kormányzásra nem alkalmas – „NÁÁÁCI”– lehet!!!!!!!!!!!!
  És, ameddig ezeket az össze-vissza hazudozó, öntömjénező, harácsoló vazallus „önjelölt észkombájnokat”, el nem zavarjátok, addig
  ök fognak Nektek, néha-néha, egy kis „kóser alamizsnát” dobni!!!!
  Vélelmezni merészeli az 56-os Veterán és Koppányivadék.

  1. Jobban, ill. teljesen kell azonosulni a magyarsággal, még akkor is, ha emigrációban vagyunk. Ugyanis az emigráció a gengszterváltásig tette a dolgát és a rendszerváltást elősegítette. Hogy ebből mégiscsak gengszterváltás lett az már nem az emigráción múlott. De az emigráció még most is sokat tehetne. Elvették viszont a sok haza árulózással a kedvet és nemcsak azt, mivel egyszerűen félre lettek lökve. Ugyanis már az elejétől fogva látták mi történik, csak akkor már nem hallgattak rájuk a főokos magyarok. Ti csak adjátok a pénzt! Mi a többit jobban tudjuk! Az SzDSz gyűlöletvonata elindult és az emigráció árulóvá lett degradálva.
   Most itt tartunk, hogy újra erősödnek a hangok és valódi rendszerváltást követelnek.

 4. No, igen! Nem véletlen, hogy a bevált érpataki modell nem terjedt el országosan, mivel sokan nagyon nem akarják a rendet és fegyelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük