KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Maffia irányítja a skandináv országokban a „gyermekvédelmet” – Skandinávia elrabolt gyermekei (dokumentumfilm)

Az alábbi videóban a skandináv országokban dúló gyermekellenes, államilag támogatott támadásokról van szó, amelyek a normális emberi gondolkodástól távol állnak. A gyermek-, és családellenes támadások megszervezője és végrehajtója az a homoszexuális maffia, amelynek a pedofília engedélyezése, büntethetetlensége is célja és amely maffia irányítja a skandináv országokban a „gyermekvédelmet”, azaz a gyermekrablásokat.

Ma már odáig fajultak a dolgok, hogy keresztény, muszlim, zsidó családok gyermekeit rabolják el törvényekre hivatkozva, fellebbezési lehetőség nélkül, és nem tudni mi lesz ezeknek a gyermekeknek a sorsa. Szervkereskedelem vagy szexuális bántalmazás áldozataivá válhatnak… A film azonban nem csak a skandináv országok kormányainak bűncselekmény-sorozatát mutatja be, de gondolkodásra készteti a magyar nézőt. Ugyanis, minden olyan ember-, család-, és gyermekellenes aberráció – amelyet ma Nyugaton látunk –, magját már Magyarországon is elvetették. Itthon, kicsiben, civil LMBTQ és homoszexuális szervezetecskék követeléseként, és a jelenlegi kormány által egyelőre határozottan elutasított Uniós elvárásként is jelen van, hiszen a magyar gyermekvédelmi törvény megszüntetését követelik Brüsszelben. Igaz, ma már Magyarországon is nevelhetnek gyermeket homoszexuális – szivárvány – élettársak. Tehát, eleve hamis állami hozzáállásnak vagyunk tanúi!

Mivel szuverenitásunk a törvényalkotásban már megszűnt, nagy a veszélye annak, hogy a gyámhatóságok, és egyéb hatóságok lépésről lépésre alávetik magukat a filmben látottakhoz való közeledésre felszólító uniós parancsoknak, akár van hazai gyermekvédelmi törvény, akár nincs. Hiszen, más területen is súlyos mulasztásokat láthatunk a törvények betartását illetően.

Fontos tehát, hogy gyermekeink védelmében és érdekében minden apró, negatív, visszás jelre odafigyeljünk, azokat szóvá tegyük és harcoljunk a végsőkig a család és a gyermek szentségéért, sérthetetlenségéért.

Mert minden úgy kezdődött Magyarországon is, hogy „az itt nem történhet meg…” Mégis megtörtént! Ahol a legális, büntetlen vallásellenesség megjelenik – és itthon is jelen van! –, ott bármi előfordulhat…

(- a NIF szerk.)

Az Ultrahang jóvoltából Ábrahám Róbertnek és Lukács Adorjánnak köszönhetően láthatják a Skandinávia elrabolt gyermekei című dokumentumfilmet teljes terjedelmében magyarul.

A történet 2023 tavaszán kezdődik, amikor egy Magyarországon élő arab étteremtulajdonos meglátogatja Norvégiában élő muzulmán rokonait. Ekkor jut tudomására, hogy Norvégia-szerte rettegnek a Barnevernet nevű gyermekjóléti szolgálattól, mely a legbanálisabb indokokkal emeli ki a gyermekeket a családoktól és gyorsított eljárásban adoptálja őket nevelőszülőkhöz.

Hazatérése után felkeresi egy újságíró ismerősét, és beszámol neki: a norvég és a svéd állam bárkitől elveszi a gyermekét, ha kiderül, hogy a szülők túlzottan nagy „kulturális ráhatást” gyakorolnak a gyermekekre. A konkrét esetek egészen szürreálisak: például volt, akitől azért vették el a gyermekét, mert otthon imádkoztak evés előtt. Ismerőse először ugyan vonakodik, de később utánajár az elmondottaknak. A történet ekkor vesz váratlan fordulatot.

Szereplők: Thomas Vogt, Morvay Péter, Jan-Aage Torp, Melhem Saad, Lukács Adorján, Silje Garmo, Einar Salvasen, Ábrahám Róbert

Rendező: Lukács Adorján és Ábrahám Róbert

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: printsreen

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük