KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lopják a fagyállós borod? Éveket kaphatsz! Van ilyen?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyilatkozott nekünk a vácszentlászlói gazda, akit 7 évre ítéltek, mert fagyállóval felöntött borától meghalt egy tolvaj, aki az italt dézsmálta. Az ügyben ítéletet hozó bírónő korábban gyermekkínzóknak és gyerekgyilkosoknak is enyhébb büntetéseket osztott.

N1Tv

Ez is érdekelheti:  Putyin az eurázsiai biztonsági rendszerről – Kínai válasz

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

11 thoughts on “Lopják a fagyállós borod? Éveket kaphatsz! Van ilyen?

 1. Kedves Urak-és Hölgyek.Ezen az itéleten nem lehet csodálkozni.Mondjuk minden normális biró vagy felmenti vagy dorgálásba részesiti az elkövetött. Ez a Birónő meghozta ezt az itéletet mert megtehette.És higgyenek nekem nincs olyan forum amely a beosztásával visszaélő birónőt itélné el.Ő birói pulpitusárol folytatja tovább az elmebeteg és a rablók,gyilkosok,védelmét. Az egész magyar igazságszolgáltatás egy olyan büzös trágyadomb ami már a józan észen is felülemelkedik.Sajnálom ezt a Boros gazdát tiszta szivemből.És ha nyitnak neki bármilyen nyilvánosság előtt egy forumot erkölcsileg is és anyagilag si támogatnám.A kisded játékát ez a szeny-és hulladéka a birói talárnak 2018.ig folytathatja mert vannak neki támogatói.Utánna ha a Magyarok istene segitségével egy új kormánya lesz a hazánknak.Felelni fognak a téves,vagy politikai inditatásbol hozott rosz itéletekért. MMM.

 2. lesz-e vajon valamikor itt nálunk Magyarországon IGAZSÁG SZOLGÁLTATÁS ?????? a nem tisztelt bIRÓ nŐ épesű?

 3. Biztos a bírónő azt szerette volna ha őt erőszakolják , meg azért adott enyhébb büntetést ,, majd ha őt is meglopják hamarosan akkor elgondolkodik ,,

  1. Az ilyen bírót nem elkerülni, hanem ELKERÍTENI kellene, mert közveszélyes! (Vagy összezárni a gyermekkínzó házaspárral, és azzal etetni, amivel atzok etették a gyereket. Ennek volna nevelő hatása!. Biztos nagyobb empátiát tanulna a sértettek irányába.

 4. A nívó blogon az eset nyilvánosságra kerülésekor ezres nagyságrendű hsz-ek voltak. Számomra az volt a legmeglepőbb, hogy akik legyilkosozták, semmilyen ész érvet nem fogadtak el. Mantrázták az emberi élet védelmét. Megérdemeljük, mert idáig süllyedt a közerkölcs.
  Biztos vagyok benne, hogy a tanácsvezető bírónak is köze van az ítélethez. Ő jelölte ki ezt a takarítónőnek is alkalmatlan egyént az ügyre. Jó kis fricskát adva a nagyérdeműnek.
  Hogyan lehetne megállítani ezt az ámokfutást, amit igazságszolgáltatásnak neveznek ma Magyarországon?
  Ez talán fontosabb lenne mint az internetadó, nem?

 5. ” valamikor ezt az ítéletet egy magasabb igazság hatályon kívül helyezi és felelni fogtok a gaztetteitekért.” (Adolf Hitler)

 6. Az agyon csépelt „demokrácia fellegvárában, mint etalonként emlegetve,amerikában, ha valaki hívatlanul beteszi a lábát magán területre,számolnia kell a következményekkel,akár az élete árán is. Az ítéletből kiderül,a bíróság,mint a hatalom végrehajtó eszköze,kit szolgál. A bűnt,vagy az erényt? „Hasonló,a hasonlót vonzza. Az Ítéletnek akkor lenne jogalapja,ha ezt bármilyen kereskedésben vette volna és a hangsúly a „vette volnán van. Nem beszélve egy személyes találkozó esetén, ki lenne a vádlott és ki az áldozat.

 7. T.Miki MM!
  Teljesen igaza van,egy dolgot leszámítva. Ebben a felállásban 2018-után, bárki is nyeri a „választást,minden marad a régiben! Elmúlt 25 év már bebizonyította,ígéretek,hazugságok garmadájából,mindig a Nép jött ki rosszul. El kellene kezdeni más irányban gondolkozni,ami a „vezetést illeti. „ha mindenki egy irányba gondolkozik,akkor senki sem gondolkozik. Akik nem a pénzvilág érdekeit szolgálják,azok a hatalom közelébe sem kerülhetnek. A pénz emberek és az „egyszerű emberek érdekei SOHA sem lesznek közösek. Az egyik mindig a másik bőrén akar nyerészkedni.

 8. Na végre. A Jobbok kezdeményezte a büntető törvény módosítását.
  Szerintem mindenki piszkálja az országgyűlési képviselőjét a törvény elfogadására. Ez végre tiszta helyzetet teremtene.
  Aki jogellenesen behatol más területére, viselnie kell annak kockázatát ha megsérül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük