KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz bocsánatkérés helyett hazudik a nyugdíjasoknak

„Mond ki az igazat, és kivonul a Fidesz.” Jakab Péter így reagált a Fidesz bejelentésére, miszerint kivonulnak a közgyűlésről, ha a Jobbik frakcióvezetője felszólal. A kormánypárt így tiltakozik, amiért a jobbikos képviselő kimondta: a városvezetés célja a Salkaházi-programmal nem a valódi gondoskodás, hanem a szavazatvásárlás.

„A Fidesz először azzal alázza meg a nyugdíjasokat, hogy azt hiszi, megvásárolhatja őket, majd felszólít, hogy kérjek bocsánatot azért, amiért mindezt ki is mondom” – így kezdte pénteki tájékoztatóját Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője szerint nem neki, hanem a Fidesznek kell bocsánatot kérnie a miskolci idősektől, amiért elüldözik a városból a gyermekeiket, elveszik a biztonságukat, tönkreteszik az egészségügyi ellátásukat, a férfiakat pedig halálukig dolgoztatnák.

Szerinte a Fidesz megbukott munkahelytemetésből és rendteremtésből is, ezért kapaszkodnak most már csak a Salkaházi-programba, próbálva hisztériát kelteni a legerősebb ellenzéki párt ellen. Ennek részeként a Fidesz frakcióvezetője, a bankár Soós Attila aljas módon azt hazudja, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a Salkaházi-programot. Jakab Péter arra kérte a fideszes politikust, mutasson egyetlen olyan esetet, ahol a Jobbik nemmel szavazott a programra. Ha ilyet nem tud, akkor álljon ki a nyugdíjasok elé, és kérjen bocsánatot, amiért hazudott nekik.

Ami pedig a Fidesz kivonulását illeti, Jakab Péter azt mondta: aki az igazság kimondásán megsértődik, annak nem tiszta a lelkiismerete. Hozzátette: jó lenne, ha a Fidesz a durcázás helyett végre felnőne ahhoz a feladathoz, amit Miskolc irányítása jelent. Kezdhetnék rögtön a nyugdíjasok még itt élő gyermekeinek fizetésemelésével.

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “A Fidesz bocsánatkérés helyett hazudik a nyugdíjasoknak

  1. A Fidesz azt csinál már amit akar. Ki próbálja megállítani őket. A nép meg a KDNP részvételével mindent elfogad, hiszen a vallás szentségével mindent be lehet adagolni.
    Az nem jut senkinek az eszébe, hogy némely KDNP-s vezetők veszélyesebbek, mint bár mely más párt szónokai.

    Baumag

  2. Talán az mszp bocsánatot kért amikor elvett egy teljes havi nyugdíjat , és még más kedvezményeket ,, milyen hamar felednek a xeggnyalók

  3. Én nem állítottam, hogy az MSZP-SZDSZ jól vezette az országot. De nem építettek a vezérük mellé stadiont, meg kisvasutat, amit most azért is bővítenek, mert nagy a tiltakozás. A médiákból nem ömlött annyi hazugság, mint manapság. A kórházak nem voltak ennyire lepukkanva, mint most, amikor minden pénz a vezér imádta sportba ömlik, míg a nyugdíjakat és fizetéseket szándékosan elértéktelenítik a mamelukok kivételével.
    Hogy lehet akkorát hazudni, hogy 0 % az infláció, amikor a gyümölcs, és a zöldség duplája árban a tavalyinak. Nem adtak ilyen gátlástalanul, és pofátlanul milliárdokat a gazembereknek. Nehogy félreérts szekelyse50, ennek ellenére nem kérek az MSZP-SZDSZ-ből sem.

  4. Akkor irány a miniszteri szék , sok sikert …egyáltalán nem szükséges az okosság más munkáját bírálni , vagy véleményét cáfolni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük