KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lloyd Austin: „Moszkvának kiváló fegyverei vannak”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter elismerte az orosz fegyveres erők erejét és kiváló fegyverzetét, hozzátéve, hogy mindezek ellenére sem tudta katonai erejével elérni a győzelmet Ukrajna felett.

Az oroszoknak hatalmas hadseregük és lenyűgöző fegyvereik vannak „, de ez ” nem segített nekik győzedelmeskedni ebben a hódító és kegyetlen hadjáratban

– állította Austin szombaton a kanadai Halifax Nemzetközi Biztonsági Fórumon.

A miniszter szerint „ az ügyről van szó ”, valamint „ azokról, akik ezért küzdenek.

A védelmi miniszter a továbbiakban Joe Biden elnököt dicsérte, amiért a „ jóakaratú nemzeteket ” összefogta Oroszország azon kísérlete ellen, hogy „ erőszakkal újrarajzolja a határokat”.

Austin azt is mondta, hogy az Egyesült Államok mindaddig ki fog állni Ukrajna mellett, amíg a konfliktus tart, elérve azt az eredményt, ami „ meghatározza a globális biztonság kialakítását itt az évszázad elején ”.

Hozzátette azonban, hogy a NATO-t nem fogják belerángatni a „ legrosszabb forgatókönyv szerinti [Európa] biztonsági válságba, amilyen a második világháború vége óta még nem volt ”, amennyiben Moszkva nem támadja meg a NATO valamelyik tagállamát.

A védelmi miniszter azt állította, hogy a katonai szövetség védelmi jellegű, ugyanakkor megjegyezte, hogy Washington több mint 100 ezerre emelte az Európában állomásozó amerikai csapatok számát.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter egy sajtótájékoztatot tart az Ukrajna Védelmi Kapcsolattartó Csoport virtuális találkozója után a Pentagonban 2022. november 16-án, Arlington, Virginia, USA © AFP / ALEX WONG/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images az AFP-n keresztül 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyarország elítéli az Izrael elleni támadást

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük